Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah isteyen herkesin olur

Benim bata 9 gün kaldı, suratımı basan sivilcelerden anladığım kadarıyla ben adet olacağım kızlar

Oncekinde olmamıştım Normalde boyle oluyor sadece o ay olmamıştı, yine de umut var mı cok mutsuzum

Diğerinde olduğu gibi aynısını yaşamıyormuşsun zaten. Hala umut var bence :)

Canlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesef Biraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği

Kızlar merhaba. Bebek çalışmalarına başladığımdan itibaren tuhaf bir şekilde 1-2 gün erken adet oluyorum demiştim bilenler bilir inadına oluyor sanki 2 günüm vardı bugün işaret geldi (Çok sulu) sanırım yine erken oluyorum benim gibi olanınız var mı?

Canım hoşgeldin özlettin kendini. Demekki daha zamanı varmış daha üzülmek yok tabiki de. Biz her zaman destekçiniz yanındayız

Canım hoşgeldin özlettin kendini. Demekki daha zamanı varmış daha üzülmek yok tabiki de. Biz her zaman destekçiniz yanındayız
Aynen canım artık kendimi germeme kararı aldım. Daha yolun basındayım,elimden geleni yapıp beklicem. Sen napıyosun? Devamı gelmemiş galiba?

Aynen canım artık kendimi germeme kararı aldım. Daha yolun basındayım,elimden geleni yapıp beklicem. Sen napıyosun? Devamı gelmemiş galiba?

En güzeli. Evet devamı gelmedi canım bakalım inş bugünde olmazsam sabah kan vericem

Merhaba kızlar, bende geldim adetim bitti, çalışmalar başlasın, Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin Bugün 9.gün ovulasyon yaptım, böle çıktı

Eklentiler

• 8AA5876D-ABEA-4190-B7A6-0202B00F8395.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 33
Ayy inşallah gelmez. Bebişin seninledir. Hiç böyle oluyo muydu? İlk kez oluyosa büyük ihtimal bence

Normalde pembe lekelenme olunca devamında geliyordu. En geç ertesi sabaha oluyordum ama bişey yok. Bugün ağır kaldırdım belime ağrı girdi kahverengi pembe leke geldi. Çok şükür oda kesildi şimdi tekrardan. Ama hala inanamıyorum olacak gözüyle bakıyorum

Merhaba kızlar, bende geldim adetim bitti, çalışmalar başlasın, Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin Bugün 9.gün ovulasyon yaptım, böle çıktı

Oo süper görünüyor. Hadi sağlıkla güzel haberler alırız inş

Valla ben hemen söküldüğüm için böyle olması bi işaret bence. Sakın ağır kaldırma,yükseklere uzanma kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…