- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Tamam yapicam insAllah vardır yaaaBu çok net çıkartıyor diye biliyorum canım yap hadiii senden güzel haber alalım inşallah
İnşallah canım çok sağolun ya moral oluyor başka kimseyle dertleşemiyorum böyle❤ sen test yaptın mı tekrar
Gününüz geçti mi geçtiyse yapın☺Ayyy hepimizin yüzü gülsün ya Rabbi m hepimize versin inşallahBEnım olmadı inşallah senin yüzün güler
Benim bata 9 gün kaldı, suratımı basan sivilcelerden anladığım kadarıyla ben adet olacağım kızlar
Oncekinde olmamıştımHamilelikte de sivilce oluyormuş canım
Adetine ne kadar var canım ?BEnde goremedim zaten belki siz görürsünüz dedimYa bu testler doğrumu ki erken gebelik testleri
Noldu kuzummmOncekinde olmamıştımNormalde boyle oluyor sadece o ay olmamıştı, yine de umut var mı cok mutsuzum
Oncekinde olmamıştımNormalde boyle oluyor sadece o ay olmamıştı, yine de umut var mı cok mutsuzum
Canlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
Aynen canım artık kendimi germeme kararı aldım. Daha yolun basındayım,elimden geleni yapıp beklicem. Sen napıyosun? Devamı gelmemiş galiba?Canım hoşgeldin özlettin kendini. Demekki daha zamanı varmış daha üzülmek yok tabiki de. Biz her zaman destekçiniz yanındayız
Aynen canım artık kendimi germeme kararı aldım. Daha yolun basındayım,elimden geleni yapıp beklicem. Sen napıyosun? Devamı gelmemiş galiba?
Ayy inşallah gelmez. Bebişin seninledir. Hiç böyle oluyo muydu? İlk kez oluyosa büyük ihtimal benceEn güzeli. Evet devamı gelmedi canım bakalım inş bugünde olmazsam sabah kan vericem
Ayy inşallah gelmez. Bebişin seninledir. Hiç böyle oluyo muydu? İlk kez oluyosa büyük ihtimal bence
Merhaba kızlar, bende geldimadetim bitti, çalışmalar başlasın , Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin Bugün 9.gün ovulasyon yaptım, böle çıktı
Valla ben hemen söküldüğüm için böyle olması bi işaret bence. Sakın ağır kaldırma,yükseklere uzanma kendine dikkat etNormalde pembe lekelenme olunca devamında geliyordu. En geç ertesi sabaha oluyordum ama bişey yok. Bugün ağır kaldırdım belime ağrı girdi kahverengi pembe leke geldi. Çok şükür oda kesildi şimdi tekrardan. Ama hala inanamıyorum olacak gözüyle bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?