En doğru sonucu kanda alırsın ınsallah hamilesindir bende 4 gün önce yaptim bu testten negatif çıktı ve halen adet olmadım
GECti canım adet 2siydi o gecenin sabahı işte niyetlendikten sonra ıkı uç damla leke geldi öğünden beri 3 4 kere leke gordum yerleşme sandım gelen giden de yokAdetine ne kadar var canım ?
Alla alla neden bu kadar uzun sürdü ki canım ya?Henüz çatlama olmamış bence canım
Valla ben hemen söküldüğüm için böyle olması bi işaret bence. Sakın ağır kaldırma,yükseklere uzanma kendine dikkat et
Hoşgeldin canım üzülme evet zamanı geldiğinde olucak insAllah hepimizin bende adet olmadım hâlâ test yaptım şimdi erken gebelik testi çıkmadıCanlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
Hosbulduk canım,gördüm konuşmaları. Geç döllenmedir belki. Böyle oluyo muydu hiç? Mesala ben hemen sökülüyorum. Eğer böyle ilkse hamile de olabilirsin acele etmeAzze hoşgeldin aynı durumdayız o gece bende lekelendim ya sökğlmedim hayla testlerde negatif
O yüzden canını sıkma. Sağlıklı gebelikse o annesine sımsıkı tutunur asla bırakmaz :) şöyle düşün regl gelmeden her türlü işi yapıyoruz bilmeden.Eşim baya kızdı zaten. Bundan sonra dikkat ederim. Hevesim kursağımda kalmazsa tabi
Aynen öyle tatlım.. ay ne kadar çok günü geçip testleri negatif olan var. Bekle bence sende. Nolur nolmazHoşgeldin canım üzülme evet zamanı geldiğinde olucak insAllah hepimizin bende adet olmadım hâlâ test yaptım şimdi erken gebelik testi çıkmadı
İlk defa oldu canmm sen sökül dünmü ben yalnıs anlamısım lekelenmen var sandımHosbulduk canım,gördüm konuşmaları. Geç döllenmedir belki. Böyle oluyo muydu hiç? Mesala ben hemen sökülüyorum. Eğer böyle ilkse hamile de olabilirsin acele etme
Yok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmezİlk defa oldu canmm sen sökül dünmü ben yalnıs anlamısım lekelenmen var sandım
Ben bu ay kullandım canim inşallah faydasını görürüm esimde kullandı bendeKızlar çakşır kökü suyu kullananlar var mı aranızda?
Hiç bozma moralini tam gelmeden belli olmaz dur bakalım bekle birazGECti canım adet 2siydi o gecenin sabahı işte niyetlendikten sonra ıkı uç damla leke geldi öğünden beri 3 4 kere leke gordum yerleşme sandım gelen giden de yokmoralim cok bozuk Ya İnan ki sökülmek için cay yaptım şimdi
Tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alirsinMerhaba kızlar ben bugün test yaptım hamileymişim :) ama beta hcgm 85 çıktı, yani o silik çizgiler doğru olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada hamile kalanlar için 2 gün gecikti adetim 85 düşük gibi geldi sizce ?
Kuzu geldin miYok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmezbugün 2. Günüm normalde bugündü regl tarihim döngüm değişti büyük ihtimal. 2 aydır 28 gnde bir oluyorum
Ben bir haftadır kullanıyorum hem eşime iciriyorum hem kendim içiyorum canimKızlar çakşır kökü suyu kullananlar var mı aranızda?
Umutlar birdakş aya canım ne kullanıyorsun sen kullandığın bişey varmıYok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmezbugün 2. Günüm normalde bugündü regl tarihim döngüm değişti büyük ihtimal. 2 aydır 28 gnde bir oluyorum
Azzeciiiim hoşgeldin kuzummmCanlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
Oo geldin mi biz de senden haber bekliyorduk çok iyi gelmemesiYok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmezbugün 2. Günüm normalde bugündü regl tarihim döngüm değişti büyük ihtimal. 2 aydır 28 gnde bir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?