Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En doğru sonucu kanda alırsın ınsallah hamilesindir bende 4 gün önce yaptim bu testten negatif çıktı ve halen adet olmadım
Adetine ne kadar var canım ?
GECti canım adet 2siydi o gecenin sabahı işte niyetlendikten sonra ıkı uç damla leke geldi öğünden beri 3 4 kere leke gordum yerleşme sandım gelen giden de yok moralim cok bozuk Ya İnan ki sökülmek için cay yaptım şimdi

Azze hoşgeldin aynı durumdayız o gece bende lekelendim ya sökğlmedim hayla testlerde negatif

Valla ben hemen söküldüğüm için böyle olması bi işaret bence. Sakın ağır kaldırma,yükseklere uzanma kendine dikkat et

Eşim baya kızdı zaten. Bundan sonra dikkat ederim. Hevesim kursağımda kalmazsa tabi

Hoşgeldin canım üzülme evet zamanı geldiğinde olucak insAllah hepimizin bende adet olmadım hâlâ test yaptım şimdi erken gebelik testi çıkmadı

Azze hoşgeldin aynı durumdayız o gece bende lekelendim ya sökğlmedim hayla testlerde negatif
Hosbulduk canım,gördüm konuşmaları. Geç döllenmedir belki. Böyle oluyo muydu hiç? Mesala ben hemen sökülüyorum. Eğer böyle ilkse hamile de olabilirsin acele etme

Eşim baya kızdı zaten. Bundan sonra dikkat ederim. Hevesim kursağımda kalmazsa tabi
O yüzden canını sıkma. Sağlıklı gebelikse o annesine sımsıkı tutunur asla bırakmaz :) şöyle düşün regl gelmeden her türlü işi yapıyoruz bilmeden.

Hoşgeldin canım üzülme evet zamanı geldiğinde olucak insAllah hepimizin bende adet olmadım hâlâ test yaptım şimdi erken gebelik testi çıkmadı
Aynen öyle tatlım.. ay ne kadar çok günü geçip testleri negatif olan var. Bekle bence sende. Nolur nolmaz

Hosbulduk canım,gördüm konuşmaları. Geç döllenmedir belki. Böyle oluyo muydu hiç? Mesala ben hemen sökülüyorum. Eğer böyle ilkse hamile de olabilirsin acele etme
İlk defa oldu canmm sen sökül dünmü ben yalnıs anlamısım lekelenmen var sandım

İlk defa oldu canmm sen sökül dünmü ben yalnıs anlamısım lekelenmen var sandım
Yok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmez bugün 2. Günüm normalde bugündü regl tarihim döngüm değişti büyük ihtimal. 2 aydır 28 gnde bir oluyorum

Hiç bozma moralini tam gelmeden belli olmaz dur bakalım bekle biraz

Tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alirsin

Azze CAnım hayırlısı olsun hakkında,üzülünce de bişe olmuyor,dua edelim hep birlikte inşallah önümüzdekş ay nasip eder Rabbim hepimize

Yok kuzucum benim hemen gelir hiç bekletmez bugün 2. Günüm normalde bugündü regl tarihim döngüm değişti büyük ihtimal. 2 aydır 28 gnde bir oluyorum
Umutlar birdakş aya canım ne kullanıyorsun sen kullandığın bişey varmı

Varya bana kalırsa Haziran topiğini de sen aç cok güzel ilgileniyorsun

Azzeciiiim hoşgeldin kuzummm olsun birlikte hergün yeni bir şey öğrenerek devam edicez hiç sıkma canını

Merhabalar hanımlar adetime 2 gün kala test yaptım yani bugün veeee ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm.Hatta ben inanamadim.esime bir de sen baksana dedim bizimki baktı evet evvettttttt diyerek havalara uçtu ben elimde test acaba doğru mu görüyorum.diye didinirken Yarın sabah tekrar yapicam inşallah test kitinde hata değildir ve inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur. Belirtilerim öyle netti ki inanıyordum olacağına inşallah güzel gider her şey bakalım.yarini bekliyorum dua edin bana kizlar

Oo geldin mi biz de senden haber bekliyorduk çok iyi gelmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…