Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemeğin pişmesini beklerken
sanki meyhanede gibi oturdum dertli dertli yudumluyorum

Hiç bişe olmazsa sökülürüm en azından

Ayyy hayırlı olsun inşallah darısı bizlerin başınaaa. Çok sevindim. Ne kadardır deniyordun neler yaptın anlatsana bizleree

Ha
hadi inşallah tebrıkler canım

bizde belirti olmadığı halde öyle umutluyduk ki
Umut fakirin ekmeğidir derler

Pardon canım daha gelmedi dedin sandım ben inşallah önümüzdeki ay kısmet olur

Öncelikle çoooooooook tebrikler belirtilerin ne oldu acaba

Çok teşekkür ederim kizlar. Yumurtlamadan sonra ki 3 günden itibaren sağ kasık ve bel.agrilarim başladı sanırım.sag dan yumurtladim 5. Gün sabah aniden tansiyon um.dustu amaa 1 saat falan sürdü sonra ki günler ara ara alt kasıklarda batma adetime 7 gün varken bir siskinlik bir gaz ama öyle böyle değil gece eşini gönderdim.yataktan git dalıyorum ben diye çok kuvvetli gazlar oldu o derece az yesem.sisiyordum hemen adete 4 kala alt kasıkta yanma batma hissi sanki hemen adet olacakmisim.gibi şuan adetime 2 gün kaldı akıntı var ara ara beyaz şeffaf aaa adet oldum geldindiyorum bir bakıyorum şeffaf beyaz akıntı bende öyle.yerleame.kanamawi kahverengi akıntı olmadı bilmiyorum.ya da ilerde olur gebe işlem.tabi bilmiyorum ama bende ki en büyük belirti gaz ve şişkinlik.oldu diğer belirtiler adet doneminde de oluyor ama benim.adetim.agrisiz haberisiz olur ağrılardan anladım.ama.en büyük anladığım gaz gaz gaaaazzzzz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gözün aydın canım tebrikler darısı bizlere

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım Rabbim isteyenlere nasip.etsin sağlıcakla tez zamanda insallah. Benim.bu ay ilk denememdi 6 yıl oldu evleneli okul.kariyer iş derken hadi bebiş yapalım dedik ilk.silik te olsa heyecan yaşadık bakalimm insallah gebe kalmisimdir ve bu inşallah sagliklidir

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun git gide yükseldiğini duymuştum senin ki de yukselir Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de çok dua et canım

Adet belirtisi sivilce basmalarımı yaşıyorum kuzum, olmadığını hissediyorum
Hosgeldin canım, onumuzdeki ay da yalnız değilsin, adet belirtilerim oluşmaya başladı, olmadığını hissediyorum ben de
Diğerinde olduğu gibi aynısını yaşamıyormuşsun zaten. Hala umut var bence :)
Insallah yanılıyorumdur

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun git gide yükseldiğini duymuştum senin ki de yukselir Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de çok dua et canım
Hepinize ediyorum yemin ederim be Mayıs ayından umutluyum hepiniz çok güzel haberler alacaksınız bizlerde inşallah sonunu getirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…