Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze gelmiş hoşgelmiş

Her ay yeni umuttur canım Rabbim hayırlı zamanda versin.

Bu ay ovulasyon testi al istersen. İnşallah o vesile olur.

Bence öyle düşünme kuzum hamilelik belirtisiyle adet nerdeyse aynj oluyo. Ben bu hafta başlayacam artık koydum kafaya

Ya benim de iki gündür hafif sarımsı geliyor kokusuz ama olması gereken seninki gibi herhalde canım
Yok ya internette bakmistim sarida oluo bazi kadimlarda bekle bi bakalim bnde bkliom koku olmadigi yanmadigi ve kasinti olmadigi surece sorun yok

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun git gide yükseldiğini duymuştum senin ki de yukselir Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de çok dua et canım
Amin canım dua edin meryem.suresini mutlaka okuyun açın ellerinizi Rabbim Zekariya peygamberimize verdiğin evlat gibi meryem.anamiza verdiğin evlat gibi bize d nasip et diye dua edin namaz kılın kizlar o ol der ve olur hayırlısını dileyin dua en güzelidir samimi bir şekilde isteyin yüce Rabbim çevirmez kullarını hayırlısı ne ise onu verir vakti zamanı vardır olmuyorsa da Meryem süresinin Türkçesini de okuyun öyle güzel ki

Canımcım hoşgeldin, hayırlısı olsun aynen bak hepimiz burdayız hepimiz çabalamaya devam yapacak başka bir şey yok

Ben inanarak okuyorum insAllah Rabbim hayırlı şekilde nasip edecek biliyorum zamanı geldiğinde

Ben de inovita alıcam eğer olursam biraz pahalı ama Sohrab çok memnun olduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…