Benim bata 9 gün kaldı, suratımı basan sivilcelerden anladığım kadarıyla ben adet olacağım kızlar
AminnnnnHepinize ediyorum yemin ederim be Mayıs ayından umutluyum hepiniz çok güzel haberler alacaksınız bizlerde inşallah sonunu getirebiliriz.
Ayiptir solemesi bildigin sumuk gibi seffaf uzuo bazen beyaz su gibi akio ama surekli var .Kuzum senin akıntın nasıl
Ya benim de iki gündür hafif sarımsı geliyor kokusuz ama olması gereken seninki gibi herhalde canımAyiptir solemesi bildigin sumuk gibi seffaf uzuo bazen beyaz su gibi akio ama surekli var .
Bence öyle düşünme kuzum hamilelik belirtisiyle adet nerdeyse aynj oluyo. Ben bu hafta başlayacam artık koydum kafayaAdet belirtisi sivilce basmalarımı yaşıyorum kuzum, olmadığını hissediyorum
Hosgeldin canım, onumuzdeki ay da yalnız değilsin, adet belirtilerim oluşmaya başladı, olmadığını hissediyorum ben de
Insallah yanılıyorumdur
Yok ya internette bakmistim sarida oluo bazi kadimlarda bekle bi bakalim bnde bkliom koku olmadigi yanmadigi ve kasinti olmadigi surece sorun yokYa benim de iki gündür hafif sarımsı geliyor kokusuz ama olması gereken seninki gibi herhalde canım
Amin canım dua edin meryem.suresini mutlaka okuyun açın ellerinizi Rabbim Zekariya peygamberimize verdiğin evlat gibi meryem.anamiza verdiğin evlat gibi bize d nasip et diye dua edin namaz kılın kizlar o ol der ve olur hayırlısını dileyin dua en güzelidir samimi bir şekilde isteyin yüce Rabbim çevirmez kullarını hayırlısı ne ise onu verir vakti zamanı vardır olmuyorsa da Meryem süresinin Türkçesini de okuyun öyle güzel kiHayırlı olsun canım gözün aydın olsun git gide yükseldiğini duymuştum senin ki de yukselir Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de çok dua et canım❤
Canımcım hoşgeldin, hayırlısı olsun aynen bak hepimiz burdayız hepimiz çabalamaya devam yapacak başka bir şey yokCanlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
Bende de aşırı değil canım ve ara ara geliyor bazen peçeteyi silince görüyorum sarı şekildeCanım akıntın nasıl bende iki gündür çok aşırı şekilde değil ama hafif sarımsı bi akıntı var da
Oldum balım ben :)Kuzu geldin mi ☺ Be yaptın sen regl oldun mu
Aynen öyle canımmm elimizden geleni yapıp Rabbimize bırakcazAzze CAnım hayırlısı olsun hakkında,üzülünce de bişe olmuyor,dua edelim hep birlikte inşallah önümüzdekş ay nasip eder Rabbim hepimize
Ya canım benimUmutlar birdakş aya canım ne kullanıyorsun sen kullandığın bişey varmı
Varya bana kalırsa Haziran topiğini de sen aç cok güzel ilgileniyorsun
Hoşbulduk cicegiiim sen neler yaptın bakiimAzzeciiiim hoşgeldin kuzummmolsun birlikte hergün yeni bir şey öğrenerek devam edicez hiç sıkma canını
Ben inanarak okuyorum insAllah Rabbim hayırlı şekilde nasip edecek biliyorum zamanı geldiğindeAmin canım dua edin meryem.suresini mutlaka okuyun açın ellerinizi Rabbim Zekariya peygamberimize verdiğin evlat gibi meryem.anamiza verdiğin evlat gibi bize d nasip et diye dua edin namaz kılın kizlar o ol der ve olur hayırlısını dileyin dua en güzelidir samimi bir şekilde isteyin yüce Rabbim çevirmez kullarını hayırlısı ne ise onu verir vakti zamanı vardır olmuyorsa da Meryem süresinin Türkçesini de okuyun öyle güzel ki
Cnm merhaba nere gittin senHoşbulduk cicegiiim sen neler yaptın bakiim
Luqiack alma kuzmmm Başka marka al ben hiç pik görmedim bende bu ay başka alcamYa canım benimkuzum ovulasyon testi alcam bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?