Aaaa genelde memnun olurlar ondan ama bak sen de böyle dedin tedirgin oldumLuqiack alma kuzmmm Başka marka al ben hiç pik görmedim bende bu ay başka alcam
KesinlikleBen de inovita alıcam eğer olursam biraz pahalı amaSohrab çok memnun olduğunu söylemişti
İnnovita alınAaaa genelde memnun olurlar ondan ama bak sen de böyle dedin tedirgin oldum
Canım yanlış veya bozuk çıkan çok test oluyormuş bu şekilde çok fazla yorum vardıAaaa genelde memnun olurlar ondan ama bak sen de böyle dedin tedirgin oldum
Yalnız bana reklam parası odemeleri lazım innovitacılarınBen de inovita alıcam eğer olursam biraz pahalı amaSohrab çok memnun olduğunu söylemişti
Bilmem canım ben ilk kullandım ve sonuç bende aksine cok şikayet duydumAaaa genelde memnun olurlar ondan ama bak sen de böyle dedin tedirgin oldum
Kimyasal gebelik testte pozitifi görüyosun kan değerinde de çıkıyor ama sonunda adet oluyorsun .. bir çok kadın farkında olmadan yaşıyor aslında bu durumu .. adetim gecikti sanıyor ama gebelik beklemediği için test yapmıyor stresten vs geciktiğini düşünüyor ..Kimyasaldan haberi olmuyor kısacası .Kimyasal gebelik nasil oluyor bilgi verir misiniz?
Bu ay elimde labaquick var deniycem bakalım inşallah yanıltmazCanım yanlış veya bozuk çıkan çok test oluyormuş bu şekilde çok fazla yorum vardı
Yok canım geldi reglim bugün 2.günüm hatta :)Oo geldin mi biz de senden haber bekliyorduk çok iyi gelmemesi
Kız baya olmuyor işte
İnşallah canım pes etmek yokPardon canım daha gelmedi dedin sandım ben inşallah önümüzdeki ay kısmet olur
İnsallah sen adetten kac gun sonra baslamistin testeİnnovita da idrara batırıyosun 10 sn kadar
Hoşgeldin cnmİnşallah canım pes etmek yok
Kuzum benım adetlerım duzenlı oldugu ıcın ve genelde 14. Gün pik gordugum ıcın ne olur ne olmaz dıye 12. Gün baslıyorum ben.. Ama adetlerin düzensizse regl bıttıkten sonra baslaman da fayda varİnsallah sen adetten kac gun sonra baslamistin teste
Kendimi teselli ede ede alistim bu ay erken oldum .Allah karantinayi sakince gecirmedi diye inaniyorum bu ay mottom bu.Gelecek aya da ev tasiyacagim bahanem hazir.Sali sallanir carsamba carsafa dolanir hesebi benimki,Teselli için güzel bi bakış açısı, teşekkür ederim canım..
Son 3 ay baya bozuldu benimde .Ben bitince baslayacagim aman napim insallah gorurum yumurtamiKuzum benım aderlerım duzenlı oldugu ıcın ve genelde 14. Gün pik gordu gun ıcın ne olur ne olmaz dıye 12. Gün baslıyorum ben.. Ama adetlerin düzensizse regl bıttıkten sonra baslaman da fayda var
Bende oldumYok canım adet oldum ayın 1'inde engelliyken :) Başka bahara inşallah, hayırlısı olsun hepimizin hakkında ☺
Evet risk alma bellki erken yumurtlarsın o yuzden bittikten sonra baslaSon 3 ay baya bozuldu benimde .Ben bitince baslayacagim aman napim insallah gorurum yumurtami
Benimde göğüslerim indi ordan anladımHosgeldin canım, onumuzdeki ay da yalnız değilsin, adet belirtilerim oluşmaya başladı, olmadığını hissediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?