Hoşbulduk canım. Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum artık.Azze gelmiş hoşgelmiş
Her ay yeni umuttur canım Rabbim hayırlı zamanda versin.
Bu ay ovulasyon testi al istersen. İnşallah o vesile olur.
Evet canım.. bi zamanı var elbet kiCanımcım hoşgeldin, hayırlısı olsun aynen bak hepimiz burdayız hepimiz çabalamaya devam yapacak başka bir şey yok
İnşallah olur bu sefer kuzummm. Tam gaz devamOlsun hiç can sıkma bu ay hep birlikte çabalıycaz ben de katıldım aranıza reglim bitmek üzere . Gazamız mübarek olsun
Bende bakıcam şimdi canım. Reglden kaç gün sonra başlim senceLabaquik var ben de. Ben de bu ay evdeyim onunla takip edicem sen de n11 den sipariş verebilirsin
Ban yedim canııım. Geldim ama :) sende ne var ne yokCnm merhaba nere gittin sen
Gerçek mi yaLuqiack alma kuzmmm Başka marka al ben hiç pik görmedim bende bu ay başka alcam
Hoşbulduk canımHoşgeldin cnm ❤
Adet bittikten 3-4 gün sonra başlıycam ben kuzum ama arada yüne denemeye devam sadece 2 günde 1 uğraşmam o zaman kasıyor insanBende bakıcam şimdi canım. Reglden kaç gün sonra başlim sence
anladım canım. Onu da ilk defa yapcam heycanlıyımAdet bittikten 3-4 gün sonra başlıycam ben kuzum ama arada yüne denemeye devam sadece 2 günde 1 uğraşmam o zaman kasıyor insan
Kaç gün geçti canım adetinGittim canım 906 çıktı
İnşallah canım benimAnladım canım , umarım benimde öyledir.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Benimde çarşamba canım :)Ne zaman biter adetin? Benim çarşamba biter gibi ☺
Hoşbuldm canım napıyosunn
Seni Çok merak ettik canım ama üzülme olur mu inşallah haziran da nasip olacakHoşbuldm canım napıyosunn
Üzülmüyorum kuzum ne zaman nasipse o zaman olcak. Bazılarının uzun sürüyomuş canımSeni Çok merak ettik canım ama üzülme olur mu inşallah haziran da nasip olacak❤ ben de üç gündür yumurtlama yaşıyorum canım Bi çatlamadı ya asıl çatlama önemliymiş ya bekliyorum
9 gün geçtiKaç gün geçti canım adetin
Hayırlısı olsun canım benim, hayırlı haberi alırız senden inşallahBence öyle düşünme kuzum hamilelik belirtisiyle adet nerdeyse aynj oluyo. Ben bu hafta başlayacam artık koydum kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?