o ne işe yarıyoKızlar hiç düşünmeyin herşeyi denedyseniz deneyin ben o ay hamile kaldım
Testeredişli aslan pençesi
Ben bu ay içiyorum 6.günümKızlar hiç düşünmeyin herşeyi denedyseniz deneyin ben o ay hamile kaldım
Testeredişli aslan pençesi
Aa tuh kotu olmus iim cnm bnm bkliom iste gelen giden yok insallah sansli gelceksiniz bna bkliom isteBan yedim canııım. Geldim ama :) sende ne var ne yok
EVet baya koyulaştı ama pik olmadıGerçek mi ya
Test yaptinmi adetin gecti dimi9 gün geçti
EVet baya koyulaştı ama pik olmadı
Aynen başka sorun yok öyle kaşınma falan sadece sarı olmasına taktımYok ya internette bakmistim sarida oluo bazi kadimlarda bekle bi bakalim bnde bkliom koku olmadigi yanmadigi ve kasinti olmadigi surece sorun yok
Bilemedimki ya hamislere sormak lazim hic yasamadigim icin bilmiom kndi akintimi bile belirtimi bilemiorum. Umarim hamileyizdirAynen başka sorun yok öyle kaşınma falan sadece sarı olmasına taktım
Öylemi bilemiyorum bende problem vardır bekliBende olmuştu ama o markayla
İnşallah kuzum yaBilemedimki ya hamislere sormak lazim hic yasamadigim icin bilmiom kndi akintimi bile belirtimi bilemiorum. Umarim hamileyizdir
Öylemi bilemiyorum bende problem vardır bekli
Hormanlarını düzenliyor kist varsa onu yokediyor yani tamamen hamile kalmana yardımcı , şubat ayında içtim o ay hamile kaldım ondan öncede birkaç şey denemiştim olmamıştıo ne işe yarıyo
Sarı da oluyor hamilelerde diyorlar ama inşallah bebişler vardırBende de aşırı değil canım ve ara ara geliyor bazen peçeteyi silince görüyorum sarı şekilde
Adetten sonramı başladınız hiç aksatmayın ve ilişki günlerini kaçırmayın ilişkiyede o kafayla girmeyin ben kafamdan atamıyordum oyun indirdim telefona hep oyun oynadım adet günüme kadar ne forumlara girdim ne belirti takip ettim gerçekten çok etkiliyorBen bu ay içiyorum 6.günüm ❤
En son ne zaman test yaptın canjmAa tuh kotu olmus iim cnm bnm bkliom iste gelen giden yok insallah sansli gelceksiniz bna bkliom iste
Evet bende de 3 tne bozuk var dıBi kaç bozuk çıkmıştı ama. Aldığınız yerle de alakalı olabilir
Sen hangi siteden almıştınEVet baya koyulaştı ama pik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?