Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ne zamana kadar

Azze
Bende testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Canım ama dişli olsun testere gibi Aktardan alırken ona dikkat et yassı olanı alma canım

Benım o markada gördüğüm En koyusu Buydu 24.gündü saneırım

Yaa onu yiyebilceğimi pek sanmıyorum fjkddlşs

Valla ben dilimliyordum üzerine ayrı yumurta kırıp döküyorum sonra çörek otu karabiber oh mis:)

Ben de tuzlu peynirle karıştırıp bol limon sıkıyorum, o sekilde tüketebiliyordum, uzun süredir onu da saldım tuketmiyorum.Rahime çok faydalıymış

Nasıl yapıyorsunuz onu ve ne kadar almalı günde kaç kere yapmalı
Ben günde bir kere tok karnına yapıyorum. yedikten yarım saat sonra içiyorum. İçme suyunu kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra bir tutam otu atıyorum üzerini kapatıp 5-10dakika demliyorum. Ilık içiyorum.

Ben bu ay kullandım canim inşallah faydasını görürüm esimde kullandı bende
Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?

Ben bir haftadır kullanıyorum hem eşime iciriyorum hem kendim içiyorum canim
Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?

Ben de tuzlu peynirle karıştırıp bol limon sıkıyorum, o sekilde tüketebiliyordum, uzun süredir onu da saldım tuketmiyorum.Rahime çok faydalıymış

Ben alışmıştım aslında güzel gelmeye başlamıştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…