Peki ne zamana kadarHormanlarını düzenliyor kist varsa onu yokediyor yani tamamen hamile kalmana yardımcı , şubat ayında içtim o ay hamile kaldım ondan öncede birkaç şey denemiştim olmamıştı
Çay bu her gün 1 bardak demleyip içiceksin adetten hemen sonra başlayacaksın
GttigidiyorSen hangi siteden almıştın
Beklenen Adet TarihiBat tarihi ne oluyo?
Aktarda bulunur demi.İlişkiye son girdiğin güne kadar
Tamam kuzum :)Azze
Bende testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Canım ama dişli olsun testere gibi Aktardan alırken ona dikkat et yassı olanı alma canım
Nasıl yapıyorsunuz onu ve ne kadar almalı günde kaç kere yapmalıAzze
Bende testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Canım ama dişli olsun testere gibi Aktardan alırken ona dikkat et yassı olanı alma canım
Yaa onu yiyebilceğimi pek sanmıyorum fjkddlşsCanım avakado da ye ben çok tükettim rahme iyi geliyor diye :)
Tamam canım denerim bebiş olsun yeter ki herşeye değerAaaa çok güzel kuzuuu. En yumuşağını al yoğurdun içine kat tadını hiç almıyosun bak inan bana ☺☺
Gerçi gerek var mı bugündü sanki senin reglTamam kuzum :)
Yaa onu yiyebilceğimi pek sanmıyorum fjkddlşs
Ben günde bir kere tok karnına yapıyorum. yedikten yarım saat sonra içiyorum. İçme suyunu kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra bir tutam otu atıyorum üzerini kapatıp 5-10dakika demliyorum. Ilık içiyorum.Nasıl yapıyorsunuz onu ve ne kadar almalı günde kaç kere yapmalı
Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.Ben bu ay kullandım canim inşallah faydasını görürüm esimde kullandı bende
Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.Ben bir haftadır kullanıyorum hem eşime iciriyorum hem kendim içiyorum canim
Ben de tuzlu peynirle karıştırıp bol limon sıkıyorum, o sekilde tüketebiliyordum, uzun süredir onu da saldım tuketmiyorum.Rahime çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?