Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben günde bir kere tok karnına yapıyorum. yedikten yarım saat sonra içiyorum. İçme suyunu kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra bir tutam otu atıyorum üzerini kapatıp 5-10dakika demliyorum. Ilık içiyorum.
Yarın gidip alayım bakayım

Tansiyon düşmesi de belirti mi

Evet test yaptım hamileyim. 2 gün geçtiği zaman yapmıştım. Hormon değeri için sordu arkadaş adet günümü
Cok afedersin takvim yok ya bide kafam karisik unutmusum konusnanizi . Rabbim saglikla nasip etsin .

Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
Aç karna içtik canım biz sabah akşam tukettik ve bir su bardağının yarisi caksir yarısı su olacak şekilde içtik başta , fakat son 5 gun sadece caksir içtik yarim su bardagi günde 2 defa sabah kahvaltıdan önce ve aksam yemekten önce inşallah ise yarar

Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruz

Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruz
Aynen öyle kuzum. Hayat meselesi değil. Artık rahat olcam evet istiyorum ama kendimi strese sokmıcam elimden geleni yapıp gerisi Rabbimin bileceği..

İnşallah canım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…