Sanirim 29 da yaptim en son .En son ne zaman test yaptın canjm
Yarın gidip alayım bakayımBen günde bir kere tok karnına yapıyorum. yedikten yarım saat sonra içiyorum. İçme suyunu kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra bir tutam otu atıyorum üzerini kapatıp 5-10dakika demliyorum. Ilık içiyorum.
Şifa olsun bebek olsun inşallahYarın gidip alayım bakayım
Amin inşallahBen inanarak okuyorum insAllah Rabbim hayırlı şekilde nasip edecek biliyorum zamanı geldiğinde❤
Evet test yaptım hamileyim. 2 gün geçtiği zaman yapmıştım. Hormon değeri için sordu arkadaş adet günümüTest yaptinmi adetin gecti dimi
Cok afedersin takvim yok ya bide kafam karisik unutmusum konusnanizi . Rabbim saglikla nasip etsin .Evet test yaptım hamileyim. 2 gün geçtiği zaman yapmıştım. Hormon değeri için sordu arkadaş adet günümü
Aç karna içtik canım biz sabah akşam tukettik ve bir su bardağının yarisi caksir yarısı su olacak şekilde içtik başta , fakat son 5 gun sadece caksir içtik yarim su bardagi günde 2 defa sabah kahvaltıdan önce ve aksam yemekten önce inşallah ise yararCanım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
Estagfurullah canımCok afedersin takvim yok ya bide kafam karisik unutmusum konusnanizi . Rabbim saglikla nasip etsin .
Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruzCanlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
InsallahhhhEstagfurullah canımAllah herkese nasip etsin inşallah
Canım 2. Günüm regl oldum ben :)Gerçi gerek var mı bugündü sanki senin regl
Ben bu ayı es geçtiğim için pek bakmadım bu topiğe
ohh miss miss valla denicem artıkValla ben dilimliyordum üzerine ayrı yumurta kırıp döküyorum sonra çörek otu karabiber oh mis:)
Zaman ne çabuk geçiyorCanım 2. Günüm regl oldum ben :)
Aynen öyle kuzum. Hayat meselesi değil. Artık rahat olcam evet istiyorum ama kendimi strese sokmıcam elimden geleni yapıp gerisi Rabbimin bileceği..Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruz
Geçiyor gerçekten.. kürtajdan sonra hiç korunmadıgım halde hala kalamadım acaba hiç mi olmıcak diyormZaman ne çabuk geçiyor
Ben de yarın bekliyorum kendilerini
İnşallah canım. Teşekkür ederimAç karna içtik canım biz sabah akşam tukettik ve bir su bardağının yarisi caksir yarısı su olacak şekilde içtik başta , fakat son 5 gun sadece caksir içtik yarim su bardagi günde 2 defa sabah kahvaltıdan önce ve aksam yemekten önce inşallah ise yarar
Yarın yine yapsana.Sanirim 29 da yaptim en son .
Acabalar da bir sebep bana göre canım.Geçiyor gerçekten.. kürtajdan sonra hiç korunmadıgım halde hala kalamadım acaba hiç mi olmıcak diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?