Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2. Günüm regl oldum ben :)
Üzülme canım Allah büy
üzülme canım Allah büyüktür. İnşallah diğer aya olsun. İyi düşün iyi olsun

Kızlar kafanıza takmayın, bence yaşlarınız da oldukça genç rabbim uzun ömürler versin olur hepsi olur düzinelerce çocuk sahibi olursunuz daha. Hayırlısı ile olsun, vatana millete hayırsız olacaksa zaten Rabbim nasip etmesin önemli olan doğru ve hayırlı şekilde sahip olmak.

Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
Canım ben tok içiyorum aç midemi agritti günde 1 kere içiyorum oruç var ya şimdi ancak 1 icebiliyorum

Doğru diyosun canım. İnşallah

M -Murphy canım içme bence ya tam yerleşme döneminde en zararsızı paroldur ama ben yine de kullanmıyorum
Bu arada kahverengi lekelenmem başladı ya adet olacak ya da yerleşme bakalım inşallah yerleşmedir

Normalde ben müthiş bir karın ağrısıyla tuvalete giderim ve adet olduğumu görürüm ama bu sefer hiçbir şey hissetmedim ağrım da yok

Geçiyor gerçekten.. kürtajdan sonra hiç korunmadıgım halde hala kalamadım acaba hiç mi olmıcak diyorm
Olur mu öyle şey olacak Allah'ın izniyle. Eşine sperm güçlendirici ufaktan mudahe et kendinde bir kür dene seçip bazen vesile oluyor ben oğluma hamile kaldigim ay önce soğan kürünü onu bitirip incir havuç kürünü yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…