- 24 Aralık 2019
- 67
- 55
- 3
- 34
Bence de
Hangi marka kullaniyorsun
Bir gebenin günlüğü 'nden almıştım
Her ihtimal geliyo işte insan aklına canımAzze neden bu ümitsizlik bu ay kafamızdan çıkaralım keyfini çıkaralım bak olcak en son çare öyle düşünelim insanlar yıllarca bekliyor
Üzülme canım Allah büyCanım 2. Günüm regl oldum ben :)
üzülme canım Allah büyüktür. İnşallah diğer aya olsun. İyi düşün iyi olsunCanlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesefBiraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği
Yaparsam negatif görcem diyorum iki gün gelmezse yapıcamYapsana kız :)
evet canımAynen öyle yeterkii hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar dua etmekten başka çare yok
İyi düşününce de olmuyo en iyisi hiç düşünmemek oda biraz zorÜzülme canım Allah büy
üzülme canım Allah büyüktür. İnşallah diğer aya olsun. İyi düşün iyi olsun
Evet ama o nasıl olcakPlanlayınca olmuyor ya. 1.5 senedir planladık doktor kontrolünde yine olmadı. En iyisi kafaya takmamak boşvermek
Ben bir ay yaptım o marka 17. Gun pik gördüm. Bu ayda yapıyorum 2 gün sonra pik görürsem benimkilerde sorun yok demektirGerçek mi ya
Ben de içiyorum 7. Günüm ama ben bu ay 5 yılın acısını çıkarıyorum 5 yıllık kür yapiyorumBen bu ay içiyorum 6.günüm ❤
sen ne zaman yapmaya baslıyosun canımBen bir ay yaptım o marka 17. Gun pik gördüm. Bu ayda yapıyorum 2 gün sonra pik görürsem benimkilerde sorun yok demektir
YAPIsıklık olmuş olabilir mi bizdeBilmiyorum canım onu.
Canım sanmıyorum. Adet görememe yada regl kanamasının azalma durumunda oluyomuş. Benim aksine arttı.YAPIsıklık olmuş olabilir mi bizde
Canım ben tok içiyorum aç midemi agritti günde 1 kere içiyorum oruç var ya şimdi ancak 1 icebiliyorumCanım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
Doğru diyosun canım. İnşallahKızlar kafanıza takmayın, bence yaşlarınız da oldukça genç rabbim uzun ömürler versin olur hepsi olur düzinelerce çocuk sahibi olursunuz daha. Hayırlısı ile olsun, vatana millete hayırsız olacaksa zaten Rabbim nasip etmesin önemli olan doğru ve hayırlı şekilde sahip olmak.
İnşallah canım heyecanlansam mı üzülsem mi bilemedim, inanın namazlardan sonra hepinize isim isim dua ediyorum zatenİnşallah ikinizinki de yerleşmedir kızlar ve bizede dua edersiniz
Olur mu öyle şey olacak Allah'ın izniyle. Eşine sperm güçlendirici ufaktan mudahe et kendinde bir kür dene seçip bazen vesile oluyor ben oğluma hamile kaldigim ay önce soğan kürünü onu bitirip incir havuç kürünü yapmıştımGeçiyor gerçekten.. kürtajdan sonra hiç korunmadıgım halde hala kalamadım acaba hiç mi olmıcak diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?