Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacak mi birde klomen kullanirken varmi bilgisi olan

Canım pek bilmiyorum ama zaten iğne yumurtayı catlatmak için vurulmuyo mu?

Bahsettiğin tedavi ile ilgili iyi bir fikrim yok canım kullanmadım

Canım doktor yumurta boyutuna bakmıştır iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diyorlar.
İlişki çatlama iğnesinden sonra gün aşırı öneriyor

Zaten ipneyi olduktan sonra çatlıyor yumurta canım

Kızlar bu yumurta ne zaman çatlar sizce ya??

Eklentiler

• DSC_0185.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
  • DSC_0176.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
  • DSC_0186.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
Aynen adet biter bitmez basladım ilk kez içiyorum. Yumurtlamaya kadargün aşırı devam ediyoruz cuma gününe kadar olur herhalde yumurtlama da

Ben de içiyorum 7. Günüm ama ben bu ay 5 yılın acısını çıkarıyorum 5 yıllık kür yapiyorum
Hepsini karıstırmayın nacızane tavsiyem, etkisini gormek için tek tek yapın ben de epey yaptım kürler yaglar macun lar.. Bu ay da aslan pencesi işte

Ben de bu ay Klomen kullandım ama testle takip etmedim. Doktor yumurta görünce bana bir ilişki takvimi verdi. Çatlatmaiğnesine gerek görmedi. İğneyi ne zaman kullanacaksan o zaman doktorun zaten söyler yumurta olması lazım iğneyi kullanman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…