İnşallah canım benim, beklicez artık bakalım yazıcam size deİnşallah adet olmazsın eşinede cok güzel bi sürpriz yaparsın canım
Canım pek bilmiyorum ama zaten iğne yumurtayı catlatmak için vurulmuyo mu?Arkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacaktı birde klomen kullanirken
Denemektrn zarar gelmez bakarsin sende ise yarar insallahIlk defa duydumdenesem mi acaba
Bahsettiğin tedavi ile ilgili iyi bir fikrim yok canım kullanmadımArkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacaktı birde klomen kullanirken
Canım doktor yumurta boyutuna bakmıştır iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diyorlar.Arkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacak mi birde klomen kullanirken varmi bilgisi olan
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben tok içiyorum aç midemi agritti günde 1 kere içiyorum oruç var ya şimdi ancak 1 icebiliyorum
Zaten ipneyi olduktan sonra çatlıyor yumurta canımArkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacak mi birde klomen kullanirken varmi bilgisi olan
Beyaz çizgi mi var ben mi öyle görüyorum
Evet anlamsiz bir cizgi o niye oyle cikti bilmiyomBeyaz çizgi mi var ben mi öyle görüyorum
Beyaz çizgi mi var ben mi öyle görüyorum
Aynen adet biter bitmez basladım ilk kez içiyorum. Yumurtlamaya kadargün aşırı devam ediyoruz cuma gününe kadar olur herhalde yumurtlama daAdetten sonramı başladınız hiç aksatmayın ve ilişki günlerini kaçırmayın ilişkiyede o kafayla girmeyin ben kafamdan atamıyordum oyun indirdim telefona hep oyun oynadım adet günüme kadar ne forumlara girdim ne belirti takip ettim gerçekten çok etkiliyor
ümitlendirmeyeyim ama bende gördüm, bnce biraz bekleEvet anlamsiz bir cizgi o niye oyle cikti bilmiyom
Hepsini karıstırmayın nacızane tavsiyem, etkisini gormek için tek tek yapın ben de epey yaptım kürler yaglar macun lar.. Bu ay da aslan pencesi işteBen de içiyorum 7. Günüm ama ben bu ay 5 yılın acısını çıkarıyorum 5 yıllık kür yapiyorum
Yok canim olsa silikte olsa net cizgi cikmasi gerekiyor bu isiktan oyle gorundu sanirimümitlendirmeyeyim ama bende gördüm, bnce biraz bekle
Bir dahaki iliskide deneyeyim bakalımDenemektrn zarar gelmez bakarsin sende ise yarar insallah
Ben de bu ay Klomen kullandım ama testle takip etmedim. Doktor yumurta görünce bana bir ilişki takvimi verdi. Çatlatmaiğnesine gerek görmedi. İğneyi ne zaman kullanacaksan o zaman doktorun zaten söyler yumurta olması lazım iğneyi kullanman için.Arkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacak mi birde klomen kullanirken varmi bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?