Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cok inanıyorum o sureye BEN de okuyordum beraberinde hacet namazı ismi Azam duası zikirler neler neler 3 gün önce lekelenme olunca bırakmak zorunda kaldım okuyacak birimi de bulamadım malesef

Bende kürtajdan sonra kalamadım birdaha acaba bize bi zarar vermiş olabilir ler mi
Benim bi arkadaşım da aynı benim gibi 3 aylık evliyken hamile oldugunu öğrenmişti. Sonra kürtaj oldu bidaha normal yolla kalamadı en son tüp bebekle oldu. Hep aklıma o geliyo

Benim bi arkadaşım da aynı benim gibi 3 aylık evliyken hamile oldugunu öğrenmişti. Sonra kürtaj oldu bidaha normal yolla kalamadı en son tüp bebekle oldu. Hep aklıma o geliyo

Neden acaba peki neden olmadığını söylemişlermi. Bi arkadaşında bir kızı vardı. Sonra tekrar istedi yıllarca uğraştı olmadı. Tüp bebekle hamile kaldı ama baya zorlu geçti çok garip ya. Bnm mesela doğumdan sonra rahim incelmesinden dolayı hamile kalmakta zorlandım. Mutlaka bir nedeni vardır yani

Bilmiyorum onu canım. Ama baya ugrastı oda bi iki sene.

Iyi akşamlar arkadaşlar ☺ ovulasyon testi örneklerine bakıyorum da çoğunda t çizgisi diğerinden o kadar koyu ki... Benim ancak bi ton acigina kadar geliyor ya da en fazla eşitleniyor... sonra azalarak yok oluyor t çizgisi... acaba yumurta çatlamıyor mu yani o demek mı oluyor ki? Ya da her ay duzenli regl olmak yumurtanın her ay büyüyüp çatladığını mı gösterir? Doktoruma da gidemiyorum şu riskli günlerde...

Sorun neymiş tam olarak peki

Aynen öyle kuzum. Hayat meselesi değil. Artık rahat olcam evet istiyorum ama kendimi strese sokmıcam elimden geleni yapıp gerisi Rabbimin bileceği..
Aynen öyle yeterkii hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar dua etmekten başka çare yok

Planlayınca olmuyor ya. 1.5 senedir planladık doktor kontrolünde yine olmadı. En iyisi kafaya takmamak boşvermek

Acabalar da bir sebep bana göre canım.
Stres, gerginlik... Vs vs. Bu ay senin ayın olsun inşallah
Bence de
Hangi marka kullaniyorsun
Deme öyle çok üzülüyorum

Azze neden bu ümitsizlik bu ay kafamızdan çıkaralım keyfini çıkaralım bak olcak en son çare öyle düşünelim insanlar yıllarca bekliyor

Bence de

Hangi marka kullaniyorsun

Deme öyle çok üzülüyorum
Bende ilk kürtaj oldugum günden beri aklıma geliyo hep. Böylr olmadıkca acaba benimde mi öyle olcak diyorum. Keske bi kaç ay daha gec hamile kalsaydım da böyle olmasaydı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…