şuan sakin ol bakalım devamı gelcek mi. İnşallah gelmezİnşallah canım heyecanlansam mı üzülsem mi bilemedim, inanın namazlardan sonra hepinize isim isim dua ediyorum zaten
Bakıcam canımOlur mu öyle şey olacak Allah'ın izniyle. Eşine sperm güçlendirici ufaktan mudahe et kendinde bir kür dene seçip bazen vesile oluyor ben oğluma hamile kaldigim ay önce soğan kürünü onu bitirip incir havuç kürünü yapmıştım
Ben 18 nisanda pik gördümBen bir ay yaptım o marka 17. Gun pik gördüm. Bu ayda yapıyorum 2 gün sonra pik görürsem benimkilerde sorun yok demektir
şuan sakin ol bakalım devamı gelcek mi. İnşallah gelmez
İnşallah kızlar eşime adet oldum dedim artık olursam da olmazsam da bilmesin sürpriz olsunİnş yerleşmedir canım. Valla dayanamadım içtim gözüme vurdu baş ağrım çünkü
Yapmayın öyle kötü düşünmeyin herkesim bir değil ki nasıl hemen hamile kalanlar gibi hamile kalamıyosak ilk aydaBenim bi arkadaşım da aynı benim gibi 3 aylık evliyken hamile oldugunu öğrenmişti. Sonra kürtaj oldu bidaha normal yolla kalamadı en son tüp bebekle oldu. Hep aklıma o geliyo
İnşallah adet olmazsın eşinede cok güzel bi sürpriz yaparsın canımİnşallah kızlar eşime adet oldum dedim artık olursam da olmazsam da bilmesin sürpriz olsun
Bir Gebenin Gunlüğü 'nden almıştım...Bence de
Hangi marka kullaniyorsun
Deme öyle çok üzülüyorum
Anladm cnım sende öle bişe yoktur ozamana ben zaten ilaçsız olmuyordum hayla öle belki de bende varCanım sanmıyorum. Adet görememe yada regl kanamasının azalma durumunda oluyomuş. Benim aksine arttı.
Güzel bi süpriz :)İnşallah kızlar eşime adet oldum dedim artık olursam da olmazsam da bilmesin sürpriz olsun
Seninde yeni olan bişe değilmiş ki canım. Önceden de öyle oluyomuşAnladm cnım sende öle bişe yoktur ozamana ben zaten ilaçsız olmuyordum hayla öle belki de bende var
Aynen haklısınİyi düşününce de olmuyo en iyisi hiç düşünmemek oda biraz zor
YOk yani yapısıklık varsa da anlamam bu sebeptendir ötürüSeninde yeni olan bişe değilmiş ki canım. Önceden de öyle oluyomuş
Kötü düşünmek yok canıımmm. Tamam herşey güzel olcak.YOk yani yapısıklık varsa da anlamam bu sebeptendir ötürü
Yine konuşuluyodu kız takip ediyodum benVoov konu kaç sayfa olmuş öyle
Ne sormuştun canım. Cok mesajlaşma oldugu icin arada kaynaşma olmuştur :)Arkadaşlar bri yardımcı olabilir mi konuyla alakalı soru sordum ama
Ben canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?