Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıcam canım

M -Murphy canım içme bence ya tam yerleşme döneminde en zararsızı paroldur ama ben yine de kullanmıyorum
Bu arada kahverengi lekelenmem başladı ya adet olacak ya da yerleşme bakalım inşallah yerleşmedir

İnş yerleşmedir canım. Valla dayanamadım içtim gözüme vurdu baş ağrım çünkü

Benim bi arkadaşım da aynı benim gibi 3 aylık evliyken hamile oldugunu öğrenmişti. Sonra kürtaj oldu bidaha normal yolla kalamadı en son tüp bebekle oldu. Hep aklıma o geliyo
Yapmayın öyle kötü düşünmeyin herkesim bir değil ki nasıl hemen hamile kalanlar gibi hamile kalamıyosak ilk ayda
İnşallah kızlar eşime adet oldum dedim artık olursam da olmazsam da bilmesin sürpriz olsun
İnşallah adet olmazsın eşinede cok güzel bi sürpriz yaparsın canım

Arkadaşlar size sorun şudur her ay 11. Gün yumurtluyordum çift çizgiyi yakamıyordum bu ay doktor kontrolünde klomen tedavisine başladım iğnede vuracak 1 gün sonra bugün 11. Gün ama yumurtlama günüm olmasına rağmen çift çizgi çıkmadı ovu testinde sizce iğneden sonramı görücez çift çizgiyi anlamadim bu işten bu ay değişik oldu ilişki yaşanacaktı birde klomen kullanirken

Son düzenleme:
Canım sanmıyorum. Adet görememe yada regl kanamasının azalma durumunda oluyomuş. Benim aksine arttı.
Anladm cnım sende öle bişe yoktur ozamana ben zaten ilaçsız olmuyordum hayla öle belki de bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…