Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geldi tamamen canım bu ay kısmet değilmiş

En azından olmadığını anladın. Böyle belirsizlikte kötü ya. Umuda kapılıyorsun sonra hoop kırmızı

Dalga geçmekte üstüne yok zaten

Canım seninle pik günlerimiz aynıydı sanırım şuan ovulasyon testini görünce bende yapayım birazdan ovulasyon merak ettim ama sen bence hamilesin yaaa
Ay ts ederm ya cok cok sewiniorum su an anlatamm halimi ellerim hala titrio , insallah hamileyimdir insallah isteyen herkez hamile olur

Canım ama kasık agrım olmuyodu :) o beni hep şüphelendirdi. Diğer hamileliğimde kasıgımda ve belimde oluyordu

Ben artık şu olmadı bu olmadı diyemiyorum. Eğer hamileysem diğer hamilelik belirtilerimle hiç alakası olmayacak. Genelde de öyle oluyormuş. İkinciye kalanlar hep öyle diyor

Kızlar bat dündü. 15 gündür falan nefes darlığı var yani sanki nefesim yetmiyo gibi derin derin alma ihtiyacı duyuyorum gibi. Gece yatağa girince daha fazla oluyo. Eşim korona şüphesiyle karantinadaydı onun sıkıntısından mı oldu acaba yoksa bu belirti olabilir mi ya?

Benimde 10 gün var canım ben de aldım ama minimum 6 gün önceden yapmak gerekiyormuş sanırım, pazar yapmayı düşünüyorum ben
Bat günüm senden bir gün sonra bende pazartesi test yapıcam inşallah ikimizde de çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…