Hayır canım gögüs ucum yumuşak ve içine gömük bir şekilde 4 5 gündür tomurcuk ve dışa dönük sert bir şekildeDaha önceden olmuyor muyduuu öyle
İnşallah canım inşallahÖyle canım haklısın inşallah bir dahaki aya olur hayırlısı olsun
Canım seninle pik günlerimiz aynıydı sanırım şuan ovulasyon testini görünce bende yapayım birazdan ovulasyon merak ettim ama sen bence hamilesin yaaaEwt koyulasti cok fenayim su an yarin ilk idrarla gebrlik testi yapcam 27 de pik olmustum biliosunuz
Benim geldi tamamen canım bu ay kısmet değilmiş
Öyleymiş kuzum doktorlar da çatlatma iğnesinden sonra ilişki takvimi veriyormuş ya asıl önemli olan çatlaması imişÖyle miymiş? Bilmiyodum onu canım
Kızlar benden size tavsiye akıntıya bakmayın benim regl oldugum gün bile akıntım oldu.
Göğüslerim ilk kez acıdı regl oldum ama.
Göğüslerim de damarlar ilk kez belirginleşti.
Ve adet sivilcem cıkmadı. Gercekten hormonlarım benimle bu ay dalga gecti
Gecikmiş miydin kuzum üzüldümMerhaba kızlar ben de bugun regli oldum inşallah bende son olan olurum başka olan olmaz bebişler gelir
Canım ama kasık agrım olmuyodu :) o beni hep şüphelendirdi. Diğer hamileliğimde kasıgımda ve belimde oluyorduDalga geçmekte üstüne yok zaten
Aynen öylee canım zatenn şu hiç haberi olmadan hamile kalanlar genelde tek ilişkşde hamile kalanlar oluyorTek ilişkiyle bile tutar biz kendimizi paralıyoruz
Bende ovulasyonla takip etcem ya öyle yaparımÖyleymiş kuzum doktorlar da çatlatma iğnesinden sonra ilişki takvimi veriyormuş ya asıl önemli olan çatlaması imiş
Su an ellerim nasil titrio anlatamm insallah bebekdir nolur dua edinBebek anca yerleşmiş annesi :)
Tek ilişki bizim için çok zorAynen öylee canım zatenn şu hiç haberi olmadan hamile kalanlar genelde tek ilişkşde hamile kalanlar oluyor
İnşallah canım. Sakin ol. Yarın güzel haberlerle gelceksin :)Su an ellerim nasil titrio anlatamm insallah bebekdir nolur dua edin
Öyle yap canım inşalah. Benim moral sıfır şuan zaten başa sardığım içinBende ovulasyonla takip etcem ya öyle yaparım
Ay ts ederm ya cok cok sewiniorum su an anlatamm halimi ellerim hala titrio , insallah hamileyimdirCanım seninle pik günlerimiz aynıydı sanırım şuan ovulasyon testini görünce bende yapayım birazdan ovulasyon merak ettim ama sen bence hamilesin yaaa
Amin amin insallahİnşallah canım. Sakin ol. Yarın güzel haberlerle gelceksin :)
Canım ama kasık agrım olmuyodu :) o beni hep şüphelendirdi. Diğer hamileliğimde kasıgımda ve belimde oluyordu
Bat günüm senden bir gün sonra bende pazartesi test yapıcam inşallah ikimizde de çıkar.Benimde 10 gün var canım ben de aldım ama minimum 6 gün önceden yapmak gerekiyormuş sanırım, pazar yapmayı düşünüyorum ben
Bence var canımSen öyle deyince tekrar çekip koyulaştırdım sanki var mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?