Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ınanın 2 hamilelik yaşadım 2 evladım var ama bu ay bu hamile miyim değil miyim lafini daha önce yaşamamıştım eşim oğlum sürekli anne bebek var mı diye soruyorlar sürekli kasigim ağrıyor anlamadım gitti ya ikisinde de regl günümü 5 gün gecikince test yapıp çıkmıştı

Be

Bence var canım hadi insallah hamilesin çok sevindim

Ama çıplak gözle bakınca tertemiz nasıl öyle oluyor ya. Ben pek emin olamadım birde erken gebelik testi

Ben artık şu olmadı bu olmadı diyemiyorum. Eğer hamileysem diğer hamilelik belirtilerimle hiç alakası olmayacak. Genelde de öyle oluyormuş. İkinciye kalanlar hep öyle diyor
Haklısın canım ama insan sanki o belirtiler olursa hamilelik gözüyle bakabilir gibi geliyo :)

Canım belki stresden de olabilir. Çünkü bende ilk korona haberlerini izleyince öyle oluyodum.

ay keşke bizde hiç düşünmeden kalsak :) peki o düşünmediğin zamanlar belirtin oluyo muydu olmuyo muydu

Canım belki stresden de olabilir. Çünkü bende ilk korona haberlerini izleyince öyle oluyodum.
Haklısın canım. Çok şükür negatif çıktı biliyoduk olmadığını da ister istemez sıkıntı etmiştim.
Hayırlısı inşallah

ay keşke bizde hiç düşünmeden kalsak :) peki o düşünmediğin zamanlar belirtin oluyo muydu olmuyo muydu
Standart kasik ağrısı vardı hatta 8 sene önce uykudan karın ağrısıyla kalktım parol falan içmiştim meğer hamileymişim hiç aklıma bile gelmemişti birde aşırı uyku hali normalden daha fazla halsizlik ve uyuma isteği benim en belirgin hissettiğim

AYnen peceteye silince geliyor cumagecesinden beri böyleyim biri enfeksiyon engellıyor olabilir dedi oda bu şekilde olmuş engeksyşyon çıkmış bende korktum randevu aldım Perşembe günü hastaneye gideceğim

Canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ogluma ben 3 sene sonra hamile kaldım hamile birini görünce gözlerim doluyordu çocuk sesleri duymamak için camları kapatıyorum son 1 ay kendimi eve kapatmıştım kimseyle gorusmuyordum kesinlikle doktor dışında dışarı cikmiyordum tüp bebek icin tahlillere görüşmeye falan gidiyordum kendiliğinden hamile kalmışım o ay. İnşallah Allah size de nasip etsin

İnşAllah canımm bütün herşeyimi yitirdim ya yeni bat 4 haziran canım
Ö
En azından olmadığını anladın. Böyle belirsizlikte kötü ya. Umuda kapılıyorsun sonra hoop kırmızı
Dün akşamdan beri bugün olana kadar bile çok sıkıntılıydı bir de günlerce sürmesini düşünemiyorum gerçekten.
ilk defa böyle oldu normalde hemen gelirdi benim hiç sıkıntı olmazdı, şimdi ovulasyon testi alıcam ben de ramazanda zaten ameliyat olamam.

Ahsen555 sana yazdığım çıkmamış canım bat aynı umarım bari bu ay güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…