Be
Bence var canımhadi insallah hamilesin çok sevindim
Canım öyle düşünme lütfenÖyle yap canım inşalah. Benim moral sıfır şuan zaten başa sardığım için
Haklısın canım ama insan sanki o belirtiler olursa hamilelik gözüyle bakabilir gibi geliyo :)Ben artık şu olmadı bu olmadı diyemiyorum. Eğer hamileysem diğer hamilelik belirtilerimle hiç alakası olmayacak. Genelde de öyle oluyormuş. İkinciye kalanlar hep öyle diyor
Canım belki stresden de olabilir. Çünkü bende ilk korona haberlerini izleyince öyle oluyodum.Kızlar bat dündü. 15 gündür falan nefes darlığı var yani sanki nefesim yetmiyo gibi derin derin alma ihtiyacı duyuyorum gibi. Gece yatağa girince daha fazla oluyo. Eşim korona şüphesiyle karantinadaydı onun sıkıntısından mı oldu acaba yoksa bu belirti olabilir mi ya?
Inşallahhh bebektir hayırlısıyla inşallahSu an ellerim nasil titrio anlatamm insallah bebekdir nolur dua edin
Amin insallah.Inşallahhh bebektir hayırlısıyla inşallah
ay keşke bizde hiç düşünmeden kalsak :) peki o düşünmediğin zamanlar belirtin oluyo muydu olmuyo muyduMerhaba kızlar ınanın 2 hamilelik yaşadım 2 evladım var ama bu ay bu hamile miyim değil miyim lafini daha önce yaşamamıştım eşim oğlum sürekli anne bebek var mı diye soruyorlar sürekli kasigim ağrıyor anlamadım gitti ya ikisinde de regl günümü 5 gün gecikince test yapıp çıkmıştı
Haklısın canım. Çok şükür negatif çıktı biliyoduk olmadığını da ister istemez sıkıntı etmiştim.Canım belki stresden de olabilir. Çünkü bende ilk korona haberlerini izleyince öyle oluyodum.
Standart kasik ağrısı vardı hatta 8 sene önce uykudan karın ağrısıyla kalktım parol falan içmiştim meğer hamileymişimay keşke bizde hiç düşünmeden kalsak :) peki o düşünmediğin zamanlar belirtin oluyo muydu olmuyo muydu
AYnen peceteye silince geliyor cumagecesinden beri böyleyim biri enfeksiyon engellıyor olabilir dedi oda bu şekilde olmuş engeksyşyon çıkmış bende korktum randevu aldım Perşembe günü hastaneye gideceğimEn fazla bir gün gecikmem olmuştu. Bugün 3. Gün sanki olmak için çabalıyor da bişeyler engel oluyor gibi:)) arada karnıma ağrı giriyor. Oluyorum sanıyorum gidiyorum bakıyorum hsfşf lekelenme var. İç çamaşırımda bişey yok ama sende de öyle mi olıyor
Canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ogluma ben 3 sene sonra hamile kaldım hamile birini görünce gözlerim doluyordu çocuk sesleri duymamak için camları kapatıyorum son 1 ay kendimi eve kapatmıştım kimseyle gorusmuyordum kesinlikle doktor dışında dışarı cikmiyordum tüp bebek icin tahlillere görüşmeye falan gidiyordum kendiliğinden hamile kalmışım o ay. İnşallah Allah size de nasip etsinKadın hamile işte gelmiş bana yorum yapıyor. Sana çok kızdım kafana taktığın için bu kadar yok saçma sapan konuşuyormuşum 17-20 yıl bekleyenler varmış. Sen hamile olduğun için beni anlayamazsın dedim diye beni şikayet edip 2 gün engellettiler ya biliyor musun
Canım sıkıldı kuzum ya neyse dün değerlendirme oldu bugün gerek yok doktorlar da gün aşırı diyor zaten sperm yaşarmış gerçi kalkınca akıyor hepsi ama yine de kalan oluyordur içerde herhaldeCanım öyle düşünme lütfen
Bide bni dusun ölüyorum resmen ilk isim gebelik testi olcak dua edin nolur kalbim durucak@Supriz_yumurtam ya canım yarın hemen gebelik testi yap çok heyecanlandım
ÖİnşAllah canımm bütün herşeyimi yitirdim yayeni bat 4 haziran canım
Dün akşamdan beri bugün olana kadar bile çok sıkıntılıydı bir de günlerce sürmesini düşünemiyorum gerçekten.En azından olmadığını anladın. Böyle belirsizlikte kötü ya. Umuda kapılıyorsun sonra hoop kırmızı
İlla akar canım bir kısmı, endişelenme herkeste öyle olurKızlar yarım saatte yatsam kalkınca akıyor ya sizde de öyle oluyor mu? Kalan oluyordur demi yine de içerde?
Ay inşallah ya inşallah arkadaşımm haberleşelim kesin. Erken gebelik yapp amaBat günüm senden bir gün sonra bende pazartesi test yapıcam inşallah ikimizde de çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?