Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AYnen peceteye silince geliyor cumagecesinden beri böyleyim biri enfeksiyon engellıyor olabilir dedi oda bu şekilde olmuş engeksyşyon çıkmış bende korktum randevu aldım Perşembe günü hastaneye gideceğim

Bende kanda bakıcam eğer ondada negatif çıkarsa bende artık giderim

Kuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sana
Sen kan testi yaptırmışmıydın keşke buna 40 tl vereceğimize kanda baktırsaydık:)
Kan versene yahu catlicaz
Canım ama kasık agrım olmuyodu :) o beni hep şüphelendirdi. Diğer hamileliğimde kasıgımda ve belimde oluyordu
Sende yumurtlamadan bir hafta sonra bel agrisi olmus muydu canim adette veya hamilelikte

Evet ya göğüs hassasiyeti kasık ağrısı felan değilde. Böyle uyku isteği olsun,iştah artışı olsun sıcak basması bunlsr bariz belirti :)

Kuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sana

Kan versene yahu catlicaz

Sende yumurtlamadan bir hafta sonra bel agrisi olmus muydu canim adette veya hamilelikte
Canım benim hamilelikte ki ağrı değilde aynı kasık batması gibiydi belime iğne batma hissi oluyodu. O zaten cok dikkatimi cekmişti

Kızlar adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 20200505_170152.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhabalar BAT 13 mayıs mide bulantım var ara sıra kasıklarımda batma da oluyor aşırı uyku bel ağrısı geçen ay da bazı belirtiler vardı ama her ayınkinden fazla ağrılı adet oldum
Yumurtalama dönemimi uygulamadan takip ediyorum yumurtlama dönemlerini boş geçmedik hiç ve geçen ay adetim 10 günde gecikmişti test falan da yapmadım

Kızlar yarım saatte yatsam kalkınca akıyor ya sizde de öyle oluyor mu? Kalan oluyordur demi yine de içerde?
Zaten akması gerekiyor :) meni içindeki spermler gideceği yere çoktan ulaşıyor kalan sıvıyı posa gibi düşün içeride kalması bir işe yaramıyor ya rahim duvarında emilip kayboluyor ya da dışarı atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…