Hadi inşş bakalım bekliyorum haberiniHayır canım gögüs ucum yumuşak ve içine gömük bir şekilde 4 5 gündür tomurcuk ve dışa dönük sert bir şekilde
AYnen peceteye silince geliyor cumagecesinden beri böyleyim biri enfeksiyon engellıyor olabilir dedi oda bu şekilde olmuş engeksyşyon çıkmış bende korktum randevu aldım Perşembe günü hastaneye gideceğim
Aynen canım gec yumurtlamışsın üzulme bu aksam ve yarını değerlendirinKızlar galiba ben yanlış anlamışım ya 13. Gün Pik olmamış galiba daha yeni pik oldu sanırım. Onca ilişki boşa gitti yanumara olmayan 13. Gün
Her zaman daha fazlasını istiyoruz hahajajTek ilişki bizim için çok zor
Kuzum dün oldu diye bugün es geçmeyi düşünüyorum ama??Aynen canım gec yumurtlamışsın üzulme bu aksam ve yarını değerlendirin
Kuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sanaAcayip moralim bozuldu şuan ya. O kadar ilişki oldu macun keçi boynuzu özü falan yedirdim sperm kaliteli olsun diye mızmızlık ede ede tam bugün çatlar artık diye rahattım eşim de yarın yemem artık miğdem çok dokunuyor dedi ki bugün pik gördüm şaka gibi ya boşa giden ilişkiye mi yanayım yedirdiklerime mi Bi daha yemem demesine mi en başa sarmamıza mı
Kan versene yahu catlicazSen kan testi yaptırmışmıydın keşke buna 40 tl vereceğimize kanda baktırsaydık:)
Sende yumurtlamadan bir hafta sonra bel agrisi olmus muydu canim adette veya hamilelikteCanım ama kasık agrım olmuyodu :) o beni hep şüphelendirdi. Diğer hamileliğimde kasıgımda ve belimde oluyordu
Sakin ol canımm inşallah pozitif çıkarr gerilmeBide bni dusun ölüyorum resmen ilk isim gebelik testi olcak dua edin nolur kalbim durucak
Evet ya göğüs hassasiyeti kasık ağrısı felan değilde. Böyle uyku isteği olsun,iştah artışı olsun sıcak basması bunlsr bariz belirti :)Standart kasik ağrısı vardı hatta 8 sene önce uykudan karın ağrısıyla kalktım parol falan içmiştim meğer hamileymişimhiç aklıma bile gelmemişti birde aşırı uyku hali normalden daha fazla halsizlik ve uyuma isteği benim en belirgin hissettiğim
Canım benim hamilelikte ki ağrı değilde aynı kasık batması gibiydi belime iğne batma hissi oluyodu. O zaten cok dikkatimi cekmiştiKuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sana
Kan versene yahu catlicaz
Sende yumurtlamadan bir hafta sonra bel agrisi olmus muydu canim adette veya hamilelikte
Kuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sana
Haklısın canım benim geçen ay 13. Gün oldu diye ve koyu renk diye pik sandım.. Peki canım benim dünü değerlendirdim bugün dinlenip yarın akşam değerlendirsem geç mi kalırım? zaten doktorlar da gün aşırı diyor ya bugün de değerlendireyim mi asıl pik diye yoksa yarın ı mı bekleyim?
Canım ben yatmıyorum o yüzden akıyo biraz. Ama zaten gitmesi gereken gidiyo diye biliyorum:)Kızlar yarım saatte yatsam kalkınca akıyor ya sizde de öyle oluyor mu? Kalan oluyordur demi yine de içerde?
Keşke hiç akmasa demi akıncaCanım ben yatmıyorum o yüzden akıyo biraz. Ama zaten gitmesi gereken gidiyo diye biliyorum:)
Kuzu diğer günler pik gibi degildi demistim sana
Kan versene yahu catlicaz
Sende yumurtlamadan bir hafta sonra bel agrisi olmus muydu canim adette veya hamilelikte
Bence tekrarla canım testi,Kızlar adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
Bu sefer bende yatcam biraz dkslsşs of cok can sıkıcıKeşke hiç akmasa demi akıncasanki hepsi gitti gibi hissediyorum
Öyle yapıcam zaten. Zaman geçmek bilmiyor.Ay inşallah ya inşallah arkadaşımm haberleşelim kesin. Erken gebelik yapp ama
Sakinlestirmeye calisiorum insallah uzulmem yumurtlama fln degildir insallahSakin ol canımm inşallah pozitif çıkarr gerilme
Zaten akması gerekiyor :) meni içindeki spermler gideceği yere çoktan ulaşıyor kalan sıvıyı posa gibi düşün içeride kalması bir işe yaramıyor ya rahim duvarında emilip kayboluyor ya da dışarı atılıyorKızlar yarım saatte yatsam kalkınca akıyor ya sizde de öyle oluyor mu? Kalan oluyordur demi yine de içerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?