Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal geçirmişsin yüzde 90 canım 3. Ye yaşarsan bi doktora gidip detaylı tahlillerimi yaptır bence
Yaa inşallah değildir 4 ay önce gitmiştim doktora hersey yolundaydı hatta yumurtaların fln gayet iyi dedi. Bende acaba korunmayı bıraktıktan sonra mı boyle oluyo dedim hormonlu spiral kullanıyordum

Ya çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam ❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik
Inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan ve hayirlisindan
Ya çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam ❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik

Canım pik gününden 24-36 saat sonra çatlama yaşayacaksın. Stres olma. Bugün piksel yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz

Merhaba kızlarr
Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum dizi gibi belirtiler, hamile olduğunu haber verenler, pikler, regller. Vallahi ben de sizinle heyecanlanıyorum sizinle üzülüyorum bir ses vereyim dedim. Benim 4 ay sonra 2 yıl olacak evliliğim.
Reglim Nisanın 29 unda bitti. Bittikten sonra denemeye başlarız diye konuşmuştuk ve başladık 3-4 korumasız iliski oldu henüz. Yumurtalamayi takip etmedim (zaten hemen adet sonrası olmaz herhalde diye düşünüyordum, rahat olalım istiyordum), 1-2 ay gelişigüzel devam ederiz sonra ovulasyon testiyle takip ederim diyordum kendi kendime.
Ama sonra kasıkta bir batma belde ağrı hissedince ovulasyon testi yaptım. Acaba benim yumurtlamam erken mi oluyor diye. Çünkü henüz adetten sonraki 14. Güne falan gelmedim.
Ovulasyon testi negatif çıktı.
Şimdi ben ilk kez denediğim için mi hissettim o tarz şeyler? Yoksa hemen gebelik olma olasılığı var mıdır sizce? Bu konuda epey bilgisizim, dediğim gibi ilk kez deniyoruz:)
Bu arada bat 26 mayıs. Ben de listede yer alabilirim:)

Canım pik gününden 24-36 saat sonra çatlama yaşayacaksın. Stres olma. Bugün piksel yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
İnşallah canım benim yarın eşim işten gelince akşam değerlendiririm o zaman inşalah geç olmaz bugün yapmayacağım hayırlısı artık

Gunasiri yeterli diyor doktorlar, ama burda eger sperm sorunu yoksa bugunlerde gunluk yapin diyenler var, ama kadin dogumcular gunasiri diyor benim doktorum da oyle diyordu yumurta takibi yapmadik ama hic, ben testle yapacağım takip, adetime 8 gün var

Selam canım benim inşallah hepimize nasip olur eğer ilk kez korunmayı bıraktınsa çok normal afedersin içine boşalma olduğu için kanallar ve Rahim e sperm giriyor ve ilk kez olduğu in sızı olabiliyor benim de olmuştu

Ben de dün değerlendirdim bugün es geçeceğim bugün pik oldu ama yine de yarın değerlendircem umarım geç olmaz kuzum benim ❤

Evet ilk kez bıraktık teşekkür ederim o sebepledir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…