Me zaman bakacaksınBende kanda bakıcam eğer ondada negatif çıkarsa bende artık giderim
Ay inşallah diyelim cnmAynen canım benimde 23ünde inşallahh olmayızz
Yaa inşallah değildir 4 ay önce gitmiştim doktora hersey yolundaydı hatta yumurtaların fln gayet iyi dedi. Bende acaba korunmayı bıraktıktan sonra mı boyle oluyo dedim hormonlu spiral kullanıyordumKimyasal geçirmişsin yüzde 90 canım 3. Ye yaşarsan bi doktora gidip detaylı tahlillerimi yaptır bence
Me zaman bakacaksın
Tabiki kalıyor kuzumKızlar yarım saatte yatsam kalkınca akıyor ya sizde de öyle oluyor mu? Kalan oluyordur demi yine de içerde?
Inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan ve hayirlisindanYa çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik
Ya çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik
Bence hamilesinizKızlar adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
İnşallahYa çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik
Canım pik gününden 24-36 saat sonra çatlama yaşayacaksın. Stres olma. Bugün piksel yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğinizYa çok sağolun kızlar cevaplar için o zaman dün değerlendirme oldu bugün Pik görmem e rağmen es geçeceğim yarın değerlendircem umarım geç kalmam❤ dua edin kızlar bana da nasip olsun annelik
İnşallah canım benim yarın eşim işten gelince akşam değerlendiririm o zaman inşalah geç olmaz bugün yapmayacağım hayırlısı artıkCanım pik gününden 24-36 saat sonra çatlama yaşayacaksın. Stres olma. Bugün piksel yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
Inşallah öyledir yumurtlama günümde de bu şekilde koyu çıkmazdı yarını beklicemBence hamilesiniz2 gebeliğimi de ovulasyon yapıp böyle çıktığını görünce yaptığım gebelik testinde öğrenmiştim..
Selam canım benim inşallah hepimize nasip olurMerhaba kızlarr
Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum dizi gibibelirtiler, hamile olduğunu haber verenler, pikler, regller. Vallahi ben de sizinle heyecanlanıyorum sizinle üzülüyorum bir ses vereyim dedim. Benim 4 ay sonra 2 yıl olacak evliliğim.
Reglim Nisanın 29 unda bitti. Bittikten sonra denemeye başlarız diye konuşmuştuk ve başladık 3-4 korumasız iliski oldu henüz. Yumurtalamayi takip etmedim (zaten hemen adet sonrası olmaz herhalde diye düşünüyordum, rahat olalım istiyordum), 1-2 ay gelişigüzel devam ederiz sonra ovulasyon testiyle takip ederim diyordum kendi kendime.
Ama sonra kasıkta bir batma belde ağrı hissedince ovulasyon testi yaptım. Acaba benim yumurtlamam erken mi oluyor diye. Çünkü henüz adetten sonraki 14. Güne falan gelmedim.
Ovulasyon testi negatif çıktı.
Şimdi ben ilk kez denediğim için mi hissettim o tarz şeyler? Yoksa hemen gebelik olma olasılığı var mıdır sizce? Bu konuda epey bilgisizim, dediğim gibi ilk kez deniyoruz:)
Bu arada bat 26 mayıs. Ben de listede yer alabilirim:)
Ben de dün değerlendirdim bugün es geçeceğim bugün pik oldu ama yine de yarın değerlendircem umarım geç olmaz kuzum benim ❤Gunasiri yeterli diyor doktorlar, ama burda eger sperm sorunu yoksa bugunlerde gunluk yapin diyenler var, ama kadin dogumcular gunasiri diyor benim doktorum da oyle diyordu yumurta takibi yapmadik ama hic, ben testle yapacağım takip, adetime 8 gün var
Maalesef 3 gün önce adet oldum
Evet ilk kez bıraktıkSelam canım benim inşallah hepimize nasip olureğer ilk kez korunmayı bıraktınsa çok normal afedersin içine boşalma olduğu için kanallar ve Rahim e sperm giriyor ve ilk kez olduğu in sızı olabiliyor benim de olmuştu
Hayırlısını iste canım inşallah hayırlıysa olsunnSakinlestirmeye calisiorum insallah uzulmem yumurtlama fln degildir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?