Sanırım burda en tecrübeli burda benim 2 çocuğum var ikisini de korunmayı bırakinca o ay hamile kalmıştım kaç haftadır böyle yazmamıştım çünkü insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor bende çok tecrübesizdim ama rabbim zamanını biliyor inanın kafaya takmayın bacakları havaya kaldırmayı unutmayınMerhaba kızlarr
Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum dizi gibibelirtiler, hamile olduğunu haber verenler, pikler, regller. Vallahi ben de sizinle heyecanlanıyorum sizinle üzülüyorum bir ses vereyim dedim. Benim 4 ay sonra 2 yıl olacak evliliğim.
Reglim Nisanın 29 unda bitti. Bittikten sonra denemeye başlarız diye konuşmuştuk ve başladık 3-4 korumasız iliski oldu henüz. Yumurtalamayi takip etmedim (zaten hemen adet sonrası olmaz herhalde diye düşünüyordum, rahat olalım istiyordum), 1-2 ay gelişigüzel devam ederiz sonra ovulasyon testiyle takip ederim diyordum kendi kendime.
Ama sonra kasıkta bir batma belde ağrı hissedince ovulasyon testi yaptım. Acaba benim yumurtlamam erken mi oluyor diye. Çünkü henüz adetten sonraki 14. Güne falan gelmedim.
Ovulasyon testi negatif çıktı.
Şimdi ben ilk kez denediğim için mi hissettim o tarz şeyler? Yoksa hemen gebelik olma olasılığı var mıdır sizce? Bu konuda epey bilgisizim, dediğim gibi ilk kez deniyoruz:)
Bu arada bat 26 mayıs. Ben de listede yer alabilirim:)
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ogluma ben 3 sene sonra hamile kaldım hamile birini görünce gözlerim doluyordu çocuk sesleri duymamak için camları kapatıyorum son 1 ay kendimi eve kapatmıştım kimseyle gorusmuyordum kesinlikle doktor dışında dışarı cikmiyordum tüp bebek icin tahlillere görüşmeye falan gidiyordum kendiliğinden hamile kalmışım o ay. İnşallah Allah size de nasip etsin
Allah bağışlasın maşallahSanırım burda en tecrübeli burda benim 2 çocuğum var ikisini de korunmayı bırakinca o ay hamile kalmıştım kaç haftadır böyle yazmamıştım çünkü insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor bende çok tecrübesizdim ama rabbim zamanını biliyor inanın kafaya takmayın bacakları havaya kaldırmayı unutmayınbenim 3.yü eşim çok istiyor ondan burdayım
Canım gelen giden yok dün şiddetli kasik ve bel agrım vardı bugün hiç belirti yok rramazandan dolayı vücut dengemiz değişiyor 1 hafta geç olabilirim belkiMaalesef 3 gün önce adet oldum
Off evet bilmemezlik çok kötüymüşş ya bu arada benim tansiyonum yükseliyor 2 gündür neden acaba az önce de yükseldi başım dönüyor ağrıyor hiç böyle olmazdımmmmÖyle yapıcam zaten. Zaman geçmek bilmiyor.
Olsun canım üzülme. Bi dahaki aya denersiniz. Ayrıca bence beklemek daha kötü ha oldum ha olucam diye sürekli kontrol ediyorsun.Ben erken gebelik testi yaptım 2 Mayıs ta negatifti ama hala regl olmadım. Olmayacağını bile bile bi umut diye bekliyorum işteMaalesef 3 gün önce adet oldum
Evet ramazanda dengeler değişiyor. Anlamak daha zor malesefCanım gelen giden yok dün şiddetli kasik ve bel agrım vardı bugün hiç belirti yok rramazandan dolayı vücut dengemiz değişiyor 1 hafta geç olabilirim belki
Bende de şimdilik bir şey yok ama regl olucam gibi hissediyorumOkuyanse bende tık yok cnm sende var mı
Olumsuz düşünme canım bebisin var insallah. Böyle resimle oynayip gebelik ögrenen çok var gec döllenme olmustur erken teste ondan gorunmuyor olabilir yarın kan ver her ihtimale karşıAma çıplak gözle bakınca tertemiz nasıl öyle oluyor ya. Ben pek emin olamadımbirde erken gebelik testi
Bugün mola, sperm kalitesi için daha iyi zaten kuzum hiç takma bugün olmayışınıİnşallah canım benim yarın eşim işten gelince akşam değerlendiririm o zaman inşalah geç olmaz bugün yapmayacağım hayırlısı artık❤
Ya çok sağol canım benim ❤Bugün mola, sperm kalitesi için daha iyi zaten kuzum hiç takma bugün olmayışını
Piki es geçme canım burda biri sadece piki değerlendirmisti hamile kalmıştı pik ve ertesi gün onemliKuzum dün oldu diye bugün es geçmeyi düşünüyorum ama??
Olumsuz düşünme canım bebisin var insallah. Böyle resimle oynayip gebelik ögrenen çok var gec döllenme olmustur erken teste ondan gorunmuyor olabilir yarın kan ver her ihtimale karşı
Merhaba kızlarr
Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum
bazen olabiliyor canım ovulasyonlada takip yapmadgın icin görememis olabilirsinAllah bağışlasın maşallah3. De nasip olsun inşallah
Ben kafaya çok takmıyorum zaten daha 1 hafta oldu düşünmeye ve denemeye başlayalı sadece hissettiğim bel ağrısı kasık ağrısı bir acaba mi dedirtti ama Yumurtlama hemen adet sonrası olur mu ki
Ya o zaman iftar sonrası çay kahve falan derken Bi denerim şansımı eşimi bıktırdım çünkü bugün son demiştim dün için yumurtlama sanmıştım meğer bugün yumurtlama imiş. Görev gibi gördüğü için hiç hoşnut değil bu durumdan ama Bi denerim o zaman canımPiki es geçme canım burda biri sadece piki değerlendirmisti hamile kalmıştı pik ve ertesi gün onemli
Şoyle düsün canım belki riskli bir gebelik sen eğer doktora gitmezsen mudahalede geç kalmış olursun kan testiyle öğren ki hem icin rahat olur hem de belki takviye gereken bir durum varsa igneyle falan desteklenir. Eşini öyle ikna etBakalım eşimi ikna edebilirsem yarın giderim :)) ona kalırsa 10-15 gün sonra gidip vericem :)
Şoyle düsün canım belki riskli bir gebelik sen eğer doktora gitmezsen mudahalede geç kalmış olursun kan testiyle öğren ki hem icin rahat olur hem de belki takviye gereken bir durum varsa igneyle falan desteklenir. Eşini öyle ikna et. Lekelenme durumun nasıl
O zmn bugunle ugrasma canım simdi erkek kafası bugun yok diye düsünduyse verimsiz olur çatlama günunde degerlendirirsin sen de bu arada dün yapmış oldugunuzda da bebis gelmis olabilirYa o zaman iftar sonrası çay kahve falan derken Bi denerim şansımı eşimi bıktırdım çünkü bugün son demiştim dün için yumurtlama sanmıştım meğer bugün yumurtlama imiş. Görev gibi gördüğü için hiç hoşnut değil bu durumdan ama Bi denerim o zaman canımgün aşırı daha iyi ve asıl çatlama önemli sperm Bi gün yaşar diye ben bugünü es gelecektim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?