Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım burda en tecrübeli burda benim 2 çocuğum var ikisini de korunmayı bırakinca o ay hamile kalmıştım kaç haftadır böyle yazmamıştım çünkü insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor bende çok tecrübesizdim ama rabbim zamanını biliyor inanın kafaya takmayın bacakları havaya kaldırmayı unutmayın benim 3.yü eşim çok istiyor ondan burdayım

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah çocuklarını sana bağışlasın

Allah bağışlasın maşallah 3. De nasip olsun inşallah
Ben kafaya çok takmıyorum zaten daha 1 hafta oldu düşünmeye ve denemeye başlayalı sadece hissettiğim bel ağrısı kasık ağrısı bir acaba mi dedirtti ama Yumurtlama hemen adet sonrası olur mu ki

Maalesef 3 gün önce adet oldum
Olsun canım üzülme. Bi dahaki aya denersiniz. Ayrıca bence beklemek daha kötü ha oldum ha olucam diye sürekli kontrol ediyorsun.Ben erken gebelik testi yaptım 2 Mayıs ta negatifti ama hala regl olmadım. Olmayacağını bile bile bi umut diye bekliyorum işte

Canım gelen giden yok dün şiddetli kasik ve bel agrım vardı bugün hiç belirti yok rramazandan dolayı vücut dengemiz değişiyor 1 hafta geç olabilirim belki
Evet ramazanda dengeler değişiyor. Anlamak daha zor malesef

Test bozuk değilmiş kızlar 3 ledim bi de yakın idrarla

Eklentiler

• 20200505_181012.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 36
Ama çıplak gözle bakınca tertemiz nasıl öyle oluyor ya. Ben pek emin olamadım birde erken gebelik testi
Olumsuz düşünme canım bebisin var insallah. Böyle resimle oynayip gebelik ögrenen çok var gec döllenme olmustur erken teste ondan gorunmuyor olabilir yarın kan ver her ihtimale karşı

Olumsuz düşünme canım bebisin var insallah. Böyle resimle oynayip gebelik ögrenen çok var gec döllenme olmustur erken teste ondan gorunmuyor olabilir yarın kan ver her ihtimale karşı

Bakalım eşimi ikna edebilirsem yarın giderim :)) ona kalırsa 10-15 gün sonra gidip vericem :)

Merhaba kızlarr
Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum
bazen olabiliyor canım ovulasyonlada takip yapmadgın icin görememis olabilirsin

Piki es geçme canım burda biri sadece piki değerlendirmisti hamile kalmıştı pik ve ertesi gün onemli
Ya o zaman iftar sonrası çay kahve falan derken Bi denerim şansımı eşimi bıktırdım çünkü bugün son demiştim dün için yumurtlama sanmıştım meğer bugün yumurtlama imiş. Görev gibi gördüğü için hiç hoşnut değil bu durumdan ama Bi denerim o zaman canım gün aşırı daha iyi ve asıl çatlama önemli sperm Bi gün yaşar diye ben bugünü es gelecektim ama

Bakalım eşimi ikna edebilirsem yarın giderim :)) ona kalırsa 10-15 gün sonra gidip vericem :)
Şoyle düsün canım belki riskli bir gebelik sen eğer doktora gitmezsen mudahalede geç kalmış olursun kan testiyle öğren ki hem icin rahat olur hem de belki takviye gereken bir durum varsa igneyle falan desteklenir. Eşini öyle ikna et . Lekelenme durumun nasıl

Evet haklısın o konuda. Yarın ikna edip gideyim en iyisi. Çok hareket ettiğim zaman hafif lekelenmem oluyor. Yatıp dinlenince bişey olmuyor.

O zmn bugunle ugrasma canım simdi erkek kafası bugun yok diye düsünduyse verimsiz olur çatlama günunde degerlendirirsin sen de bu arada dün yapmış oldugunuzda da bebis gelmis olabilir belki de geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…