Hadi canimmbazen olabiliyor canım ovulasyonlada takip yapmadgın icin görememis olabilirsin
Ama dün yumurtlama dan bir gün önceydi kuzum çatlama günü ilişki ile gebelik olur yumurtlama ve öncesi yumurtlama Bi kaç gün sürerse çatlama ya kadar kalmaz yaşamaz sperm diyorlardı şimdi dün ki sperm in döllenme ihtimali var mı yumurta çatlamadanO zmn bugunle ugrasma canım simdi erkek kafası bugun yok diye düsünduyse verimsiz olur çatlama günunde degerlendirirsin sen de bu arada dün yapmış oldugunuzda da bebis gelmis olabilirbelki de geldi
Aa sakın çok hareket etmek yok kendini dinlendir bu bikac gün bak kendin diyosun hareket edin leke geliyor bebisinin tutunmasına yardımcı olEvet haklısın o konuda. Yarın ikna edip gideyim en iyisi. Çok hareket ettiğim zaman hafif lekelenmem oluyor. Yatıp dinlenince bişey olmuyor.
Bir gün öncesini gormus olsaydın daha net anlardık. Akıntı belirtin oldumuHadi canimm
Sağlıklı spermler 3 4 gün yaşayabiliyor canım özellikle disis spermler daha uzun süre dayanıyormuş erkek spermler daha hızlılar ama 1 gun kalabiliyorlar. O yüzden her ihtimal var merak etme sen geldiyse gelmistir bebisinAma dün yumurtlama dan bir gün önceydi kuzum çatlama günü ilişki ile gebelik olur yumurtlama ve öncesi yumurtlama Bi kaç gün sürerse çatlama ya kadar kalmaz yaşamaz sperm diyorlardı şimdi dün ki sperm in döllenme ihtimali var mı yumurta çatlamadan
Aa sakın çok hareket etmek yok kendini dinlendir bu bikac gün bak kendin diyosun hareket edin leke geliyor bebisinin tutunmasına yardımcı ol
Ay hadi inşalah ağzına sağlık bana çatlama dan iki gün öncesi olan ilişki tutmaz ya çatlamadan Bi gün önce ya da çatlama günü ilişki olursa gebelik olur pik günleri gebelik olmaz demişti biri ondan üzülmüştüm yani Pik günü ilişki olsa ama pik in iki üç gün sürerse çatlama günü ilişki olmaz ise o sperm döllenmeden atılır sanıyorum benSağlıklı spermler 3 4 gün yaşayabiliyor canım özellikle disis spermler daha uzun süre dayanıyormuş erkek spermler daha hızlılar ama 1 gun kalabiliyorlar. O yüzden her ihtimal var merak etme sen geldiyse gelmistir bebisin
Ya canım bazen üst üste geliyor araya karışıyor ne sormuştun?Keşke biri de beni taksa? Bişey sordum da hani
Bende de tam tersi hep düşer hamileyken iyice düşer. Bilemiyorum sebebi genetik olabilir. Benim ailemde tansiyon sıkıntısı var zaten.Off evet bilmemezlik çok kötüymüşş ya bu arada benim tansiyonum yükseliyor 2 gündür neden acaba az önce de yükseldi başım dönüyor ağrıyor hiç böyle olmazdımmmm
Canım soru sormamıssin kiMerhabalar BAT 13 mayıs mide bulantım var ara sıra kasıklarımda batma da oluyor aşırı uyku bel ağrısı geçen ay da bazı belirtiler vardı ama her ayınkinden fazla ağrılı adet oldum
Yumurtalama dönemimi uygulamadan takip ediyorum yumurtlama dönemlerini boş geçmedik hiçve geçen ay adetim 10 günde gecikmişti test falan da yapmadım
Okadar şeyi keyfimden anlatmamışımdır herhaldeCanım soru sormamıssin ki
Yardımcı olursanız sevinirimOkadar şeyi keyfimden anlatmamışımdır herhaldeboşuna ümitlenmek de istemiyorum
Bunlar gebelik belirtisimi demek istemissin yani gebelik belirtisi olabilir ama 13 üne daha çok var bu kadar erken başlaması psikolojik olabilir reglin yaklaşıncaki bikac gün önemli akıntı durumun kasık ağrın falan...Okadar şeyi keyfimden anlatmamışımdır herhaldeboşuna ümitlenmek de istemiyorum
Daha olamadım
Gebelik testi yapsana cnmAdetim gecto demistim bakin bu gunde bole oldu bn hamilemiyim ya cok fena oldm aglamaya basladim direk ilk kez bole gordum
Cnm ben şöyle bişey hatırlıyorum bugun yediği seyler 72 gün sonrasını etkılıyormus gibi, sperm hucrelerının olusması uzun Bı sürecmiş, bi yerde okumustum.. Sen yedirmeye devam et hatta bunu ıyıce arastır esıne de okut bulduğun yazılarıAcayip moralim bozuldu şuan ya. O kadar ilişki oldu macun keçi boynuzu özü falan yedirdim sperm kaliteli olsun diye mızmızlık ede ede tam bugün çatlar artık diye rahattım eşim de yarın yemem artık miğdem çok dokunuyor dedi ki bugün pik gördüm şaka gibi ya boşa giden ilişkiye mi yanayım yedirdiklerime mi Bi daha yemem demesine mi en başa sarmamıza mı
Elimden geleni yapcam canım inatçı eş zor yahuCnm ben şöyle bişey hatırlıyorum bugun yediği seyler 72 gün sonrasını etkılıyormus gibi, sperm hucrelerının olusması uzun Bı sürecmiş, bi yerde okumustum.. Sen yedirmeye devam et hatta bunu ıyıce arastır esıne de okut bulduğun yazıları
Aynen canım zaten detaylı araştırıp içine sinmesi bir kac ayını aliyor ister istemez yani bende öyle oluyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmayı seviyorumKıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zatenha diyelim izin aldı gittik kalacak yerimiz de yok
tamam bir bakayımşimdi tüp bebek yaptıramayız ama bilgim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?