Maalesef cnm, sen pikten sonra silikleşmeyi gördün müElimden geleni yapcam canım inatçı eş zor yahu
Evet birkaç gündür beyaz beyaz akıntım oldu hep. Bugün daha az amaBir gün öncesini gormus olsaydın daha net anlardık. Akıntı belirtin oldumu
Bugün pik gördüm kuzum normalde 13. Gün Pik gördüm ama meğer bugün yani 16. Gün pikmişMaalesef cnm, sen pikten sonra silikleşmeyi gördün mü
Silik oldugu zaman yumurtalıklardan atılmıs oluyo(yani çatlamis) , uzun süre pik olması iyi bişe kalıtelı yumurta geliyorBugün pik gördüm kuzum normalde 13. Gün Pik gördüm ama meğer bugün yani 16. Gün pikmişyarın silikleşir mi Bi kaç gün Pil sürer mi bilmiyorum
Ay hadi inşallah kuzum. Pik de mi Pik den sonra silikleşince mi ilişki önemli sence?Silik oldugu zaman yumurtalıklardan atılmıs oluyo(yani çatlamis) , uzun süre pik olması iyi bişe kalıtelı yumurta geliyor ❤
Pik ve silik oldugu gün zaten silikleşmeye pikten 7 8 saat içinde oluyor, sen bugun pikse ve emin olamıyorsan gece 10 gibi tekrar test yap silikleşir muhtemelenAy hadi inşallah kuzum. Pik de mi Pik den sonra silikleşince mi ilişki önemli sence?
Ovulasyon testının koyu cıktıgı durum, t c den daha koyu veya esıt koyuluk ta oluyorKızlar pik nedir
Tutuorum su an çişimi yapcam insallah dayanamadim cunku insallah guzl hber veririmGebelik testi yapsana cnm ❤
Tutuorum su an çişimi yapcam insallah dayanamadim cunku insallah guzl hber veririm
Aynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatifKızlar bu arada ateşim 37 den aşağı düşmüyor buda bi belirti dimi
Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorumMerhabalar BAT 13 mayıs mide bulantım var ara sıra kasıklarımda batma da oluyor aşırı uyku bel ağrısı geçen ay da bazı belirtiler vardı ama her ayınkinden fazla ağrılı adet oldum
Yumurtalama dönemimi uygulamadan takip ediyorum yumurtlama dönemlerini boş geçmedik hiçve geçen ay adetim 10 günde gecikmişti test falan da yapmadım
Aynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatif
Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorum
Guzel bir belirti bu bak yanılmayacağız insallah hamilesinKızlar bu arada ateşim 37 den aşağı düşmüyor buda bi belirti dimi
Hayir canım ya kim söyledi onu regli bitiminde bile hemen kalabilirsin ki korunma yontemi olarak kullanmayın der doktorlar. Hem eskiler yumurtlama takvimi mi takip ediyorlardı ve ne de cok doğuruyorlardiAy hadi inşalah ağzına sağlık bana çatlama dan iki gün öncesi olan ilişki tutmaz ya çatlamadan Bi gün önce ya da çatlama günü ilişki olursa gebelik olur pik günleri gebelik olmaz demişti biri ondan üzülmüştüm yani Pik günü ilişki olsa ama pik in iki üç gün sürerse çatlama günü ilişki olmaz ise o sperm döllenmeden atılır sanıyorum ben
Guzel bir belirti bu bak yanılmayacağız insallah hamilesin
Yumurtlama degil o zaman canım yumurta akı renginde ve kıvamında olunca yumurtlama oluyor senin dedigin genelde hamilelerde oluyor beyaz akıntı ama cok erken tabi bilemedimEvet birkaç gündür beyaz beyaz akıntım oldu hep. Bugün daha az ama
Sen böyle söyleyince ben bile kendimden şüphe ettimHayir canım ya kim söyledi onu regli bitiminde bile hemen kalabilirsin ki korunma yontemi olarak kullanmayın der doktorlar. Hem eskiler yumurtlama takvimi mi takip ediyorlardı ve ne de cok doğuruyorlardisen bugun yorma esini yarına odaklanın
İnsallah yanılmayalimYaaa iyiki varsınız. Valla sayenizde çok sevindirik oluyorum. İnş inş yanılmsyız
Evet işte çok çok erken olması ve hemen adet sonrası olması kafamı karıştırıyorYumurtlama degil o zaman canım yumurta akı renginde ve kıvamında olunca yumurtlama oluyor senin dedigin genelde hamilelerde oluyor beyaz akıntı ama cok erken tabi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?