Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün pik gördüm kuzum normalde 13. Gün Pik gördüm ama meğer bugün yani 16. Gün pikmiş yarın silikleşir mi Bi kaç gün Pil sürer mi bilmiyorum
Silik oldugu zaman yumurtalıklardan atılmıs oluyo(yani çatlamis) , uzun süre pik olması iyi bişe kalıtelı yumurta geliyor

Kızlar bu arada ateşim 37 den aşağı düşmüyor buda bi belirti dimi
Aynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatif
Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorum

Aynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatif

Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorum

Yaa ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle

Hayir canım ya kim söyledi onu regli bitiminde bile hemen kalabilirsin ki korunma yontemi olarak kullanmayın der doktorlar. Hem eskiler yumurtlama takvimi mi takip ediyorlardı ve ne de cok doğuruyorlardi sen bugun yorma esini yarına odaklanın

Evet birkaç gündür beyaz beyaz akıntım oldu hep. Bugün daha az ama
Yumurtlama degil o zaman canım yumurta akı renginde ve kıvamında olunca yumurtlama oluyor senin dedigin genelde hamilelerde oluyor beyaz akıntı ama cok erken tabi bilemedim

Sen böyle söyleyince ben bile kendimden şüphe ettim

Yumurtlama degil o zaman canım yumurta akı renginde ve kıvamında olunca yumurtlama oluyor senin dedigin genelde hamilelerde oluyor beyaz akıntı ama cok erken tabi bilemedim
Evet işte çok çok erken olması ve hemen adet sonrası olması kafamı karıştırıyor biraz daha bekleyeyim bakayım yerleşme şeysi olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…