Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın o konuda. Yarın ikna edip gideyim en iyisi. Çok hareket ettiğim zaman hafif lekelenmem oluyor. Yatıp dinlenince bişey olmuyor.
Canım niye çok hareket ediyorsun günün geçince dikkat ediceksin bence, benim dusugumde lekelenmem vardı çok yorulunca falan oluyordu ama oğlumda da oluyordu diye önemsemedim şimdi pişmanım içten içe ilaç içtim ondan mı hamile olduğumu bilmiyordum birkaç kere ilişki oldu ondan mı çok yoruldum dikkat etmedim ondan mı diye ister istemez insan düşünüyor hep. Halbuki dünyaya geleceği varsa her şekilde gelir ama anne olarak vicdan yapıyor insan ben mi koruyamadim diye. O yuzden dikkat etmekte fayda var

Sen böyle söyleyince ben bile kendimden şüphe ettim
Tıpta hep bir açık kapı bırakirlar kisinin fizyolojik yapısına gore degisiklik gösterir yani bilemezler. O yüzden bebislerimiz gelmek istesinler yeter ki

Tıpta hep bir açık kapı bırakirlar kisinin fizyolojik yapısına gore degisiklik gösterir yani bilemezler. O yüzden bebislerimiz gelmek istesinler yeter ki
Dimi:) bakalım ilerleyen günlerde varsa da yoksa da özellikle etiketleyecegim seni

Sürekli oturan bir insan değilim normalde. Böyle olunca dikkat etmeye başladım aslında. Bugün mesela sadece görünen yerleri süpürdüm okadar hemen sancı ve ardından lekelenme oluştu. Öyle olunca eşime bundan sonra işler sana ait dedim. Bende kendimi kötü hissettim keşke hiç süpürmeseydim dedim

2 aydır denemelerimiz ediyor 2 aylık evliyim adet günüm 8 mayıs da olucak 20 günde bir adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…