Canım niye çok hareket ediyorsun günün geçince dikkat ediceksin bence, benim dusugumde lekelenmem vardı çok yorulunca falan oluyordu ama oğlumda da oluyordu diye önemsemedim şimdi pişmanım içten içe ilaç içtim ondan mı hamile olduğumu bilmiyordum birkaç kere ilişki oldu ondan mı çok yoruldum dikkat etmedim ondan mı diye ister istemez insan düşünüyor hep. Halbuki dünyaya geleceği varsa her şekilde gelir ama anne olarak vicdan yapıyor insan ben mi koruyamadim diye. O yuzden dikkat etmekte fayda varEvet haklısın o konuda. Yarın ikna edip gideyim en iyisi. Çok hareket ettiğim zaman hafif lekelenmem oluyor. Yatıp dinlenince bişey olmuyor.
Çok sağol canım benim yaHayir canım ya kim söyledi onu regli bitiminde bile hemen kalabilirsin ki korunma yontemi olarak kullanmayın der doktorlar. Hem eskiler yumurtlama takvimi mi takip ediyorlardı ve ne de cok doğuruyorlardisen bugun yorma esini yarına odaklanın
Öyle mi diyorsun tamam canım akşam tekrar yakacağım o zamanPik ve silik oldugu gün zaten silikleşmeye pikten 7 8 saat içinde oluyor, sen bugun pikse ve emin olamıyorsan gece 10 gibi tekrar test yap silikleşir muhtemelen
Tıpta hep bir açık kapı bırakirlar kisinin fizyolojik yapısına gore degisiklik gösterir yani bilemezler. O yüzden bebislerimiz gelmek istesinler yeter kiSen böyle söyleyince ben bile kendimden şüphe ettim
Alıyorum canım. Geldi mi
Dimi:) bakalım ilerleyen günlerde varsa da yoksa da özellikle etiketleyecegim seniTıpta hep bir açık kapı bırakirlar kisinin fizyolojik yapısına gore degisiklik gösterir yani bilemezler. O yüzden bebislerimiz gelmek istesinler yeter ki
Beni de ekler misin canim bat 26 mayisAlıyorum canım. Geldi mi
Canım niye çok hareket ediyorsun günün geçince dikkat ediceksin bence, benim dusugumde lekelenmem vardı çok yorulunca falan oluyordu ama oğlumda da oluyordu diye önemsemedim şimdi pişmanım içten içe ilaç içtim ondan mı hamile olduğumu bilmiyordum birkaç kere ilişki oldu ondan mı çok yoruldum dikkat etmedim ondan mı diye ister istemez insan düşünüyor hep. Halbuki dünyaya geleceği varsa her şekilde gelir ama anne olarak vicdan yapıyor insan ben mi koruyamadim diye. O yuzden dikkat etmekte fayda var
Dimi:) bakalım ilerleyen günlerde varsa da yoksa da özellikle etiketleyecegim seni
Ya gebeliik testi icinde 2 saat idrar tutmamiz lazim dimi ? Ayiptir solemesi altima yapcam son 20 dk kaldiumarim uzulmem sonunda
Bilmiom bkledim iste internette 2 saat dio kasigim agridi tuttukca idrariKız sen hala yapmadın mı. Varsa zaten hemen çıkmaz mı:)
Ekliyorum canım şimdiBeni de ekler misin canim bat 26 mayis
Geldi tatlım dilimi ısırayım 2 aydır zamanında geliyor. Hamilelik dışında zamanın da gelmeyince korkuyorum çokAlıyorum canım. Geldi mi
Bnde bkliom heycan korku icin de altima yapcam test yaparken kesin gelmez@Supriz_yumurtam nefesler tutuldu seni bekliyoruz canım benim
Kız sıvı tüketmemek lazım orucu açtın ya çok su içmedin demiBnde bkliom heycan korku icin de altima yapcam test yaparken kesin gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?