Yaptın mı canım test bugün benimde hiç şişmemişti sonradan şiştiDün yaptım negatifti. Bugün alabilirsem inş tekrar yapıcam. Göğüslerim falan hiç şişmedi ama ya neden acaba
Bu yüzden sabah ilk idrarla derler zaten sıvı tüketimi olmadan idrar bekledi diyeKız sıvı tüketmemek lazım orucu açtın ya çok su içmedin demi
Üzülme sakın beraberiz bu yoldaGeldi tatlım dilimi ısırayım 2 aydır zamanında geliyor. Hamilelik dışında zamanın da gelmeyince korkuyorum çokbiliyorsun 51 gün gelmemişti
Bn oruc tutamiorumki ilac kullaniorum sabah ac karnina duzenli icmem gerekio guatir icin o yuzden 2 saattir sivida almadimKız sıvı tüketmemek lazım orucu açtın ya çok su içmedin demi
Elbet vardır zamanı... inanıyorum gelecek... nasıl kasımda gelmişti haberim yoktu... Yine gelecek... Bu sefer gitmeyecek benle babasıyla ailemizle olacak...Üzülme sakın beraberiz bu yolda
Çok geçmiş olsun canım benim o zaman çok iyi sıvı almamakBn oruc tutamiorumki ilac kullaniorum sabah ac karnina duzenli icmem gerekio guatir icin o yuzden 2 saattir sivida almadim
Umarim guzl hber olur daha da guzl olurÇok geçmiş olsun canım benim o zaman çok iyi sıvı almamak
Ay inşallah hadiTutuorum su an çişimi yapcam insallah dayanamadim cunku insallah guzl hber veririm
Yaptım canım erken gebelik testi aldım. Normal bakınca hiç bişey yok. Foto çekip netleştirince ikinci silik çizgi görünüyor.Yaptın mı canım test bugün benimde hiç şişmemişti sonradan şişti
Aynen haber verÖyle mi diyorsun tamam canım akşam tekrar yakacağım o zaman
Tamam canım benimAynen haber ver ☺
En güzel zamanda gelecek annesi... Gözüm doluyor birileri her adet olduğunda, ama en güzel zamanını bekliyor gelmek için. Gelecekler ve bizi bırakmayacaklar bir daha..Elbet vardır zamanı... inanıyorum gelecek... nasıl kasımda gelmişti haberim yoktu... Yine gelecek... Bu sefer gitmeyecek benle babasıyla ailemizle olacak...
Atsana kuzum bakayım bendeYaptım canım erken gebelik testi aldım. Normal bakınca hiç bişey yok. Foto çekip netleştirince ikinci silik çizgi görünüyor.Yarın inş eşimi ikna edersem kan vermeye gidicem
1 gün gecikme yaşadım biraz heyecan yaptım ama uzun sürmedi camım@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5 @Yagmurr07Ayseee1987 @Forbi2 D DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
Kesinlikle cicegim. Bi zamanı var sadeceElbet vardır zamanı... inanıyorum gelecek... nasıl kasımda gelmişti haberim yoktu... Yine gelecek... Bu sefer gitmeyecek benle babasıyla ailemizle olacak...
Ben hala adet olmadım 1 hafta beklicem test yapmadım direk kan vericem canım@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5 @Yagmurr07Ayseee1987 @Forbi2 D DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
gokyuzusirius yine sen misin dldlsşokuyan olmadı sanırım mesajımı mesajım geri sayfalarda yazıyo
Aman cevap vermeyelim oysa sonra banlanma oluyorgokyuzusirius yine sen misin dldlsş
İnşallah bu sefer gelmez canm1 gün gecikme yaşadım biraz heyecan yaptım ama uzun sürmedi camımyeni bat 28 mayıs, inşallah bu sefer, kolları sıvadım yumurtlayacağım günü bekliyorum sonrasında da heycanla reglinin GELMEMESİNİ bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?