niye yapmıyosun yapsana :)Ben hala adet olmadım 1 hafta beklicem test yapmadım direk kan vericem canım
sana burdan ekmek cıkmaz artık2 aydır denemelerimiz devam ediyor bu ay 8 mayısda adet olcam 18 nisan da adet oldum
26 mayısetiketle canım insallah gebeliik olur da onu görürüz. Senin bat ne zaman
Evet idrar rengide belirti diyolar. Ama benim ramazandan beri hep koyu zatenKızlar 3 4 gündür idrar çok koyu acaba bu da bir belirti midir
Bu ay pek beklemiyordum zaten eşim rahatsızdı ama yani insan yine de umut ediyor.. Amin inşallah bırakmayacaklarEn güzel zamanda gelecek annesi... Gözüm doluyor birileri her adet olduğunda, ama en güzel zamanını bekliyor gelmek için. Gelecekler ve bizi bırakmayacaklar bir daha..
Belki bir süre uzak kalmak gerekiyor buralardan, bilmiyorum kafam çok karışık, akıldan atmak lazım diyor herkes
O zaman inşallah tüm isteyen herkesin zamanı en kısa zamanda gelsin canımKesinlikle cicegim. Bi zamanı var sadece
Atsana kuzum bakayım bende
eklemiyorumbeni de listeye ekleyebilir misiniz
Hâlâ gelen giden yok yine bugün test yaptım maalesef çıkmadı yarın doktora gitcem buraya yazmıştım bı ara süt hormonum fazlaydı adet gecikmesi oluyordu ilaç kullandım tekrar düzene girdi kaç aydır çok iyi gününe gün oluyorum.Bu ay gecikti yarın tekrar doktora anlatıp durumu baktircam hormonuma bakalım ne diyecek hatta gebelik için de hormon fazla olduğu için olmadığını demişti bakalım ne diyecek dualariniza beni de katın canlarım@Zeynep1307 T Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5 @Yagmurr07 @Ayseee1987 @Forbi2 @DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
ama nasıl ya kaç kere?Testim negatif ovulasyn testi yaptim 2 iki tane ful kirmizi demekki yumurtluom
Var kuzum hemen mi çıktı2.si efekt yapmadığım hali
Canım bizede haberdar et olur muHâlâ gelen giden yok yine bugün test yaptım maalesef çıkmadı yarın doktora gitcem buraya yazmıştım bı ara süt hormonum fazlaydı adet gecikmesi oluyordu ilaç kullandım tekrar düzene girdi kaç aydır çok iyi gününe gün oluyorum.Bu ay gecikti yarın tekrar doktora anlatıp durumu baktircam hormonuma bakalım ne diyecek hatta gebelik için de hormon fazla olduğu için olmadığını demişti bakalım ne diyecek dualariniza beni de katın canlarım❤
Var kuzum hemen mi çıktı
Tamam canımCanım bizede haberdar et olur mu
Tamam canım. Bende dün başladım. Sahurdan yarım saat önce içiyorumCanım ben tok içiyorum aç midemi agritti günde 1 kere içiyorum oruç var ya şimdi ancak 1 icebiliyorum
Aaa aynı ben yaAynen canım zaten detaylı araştırıp içine sinmesi bir kac ayını aliyor ister istemez yani bende öyle oluyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmayı seviyorum
Bilmiom yok iste yok moralim bozuldu bak bu iki sini simdi yaptim ovu testi ve gebelikama nasıl ya kaç kere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?