O zamn kesin bebiş geliyor benimde hiç göğüslerim agırmamıstı hemde hiç herkeste aynı olmuyor canım belirtiler kaç gün geçti adetinEvet canım hemen çıktı
Senin regl tarihin neydi normalde?Bilmiom yok iste yok moralim bozuldu bak bu iki sini simdi yaptim ovu testi ve gebelik
O zamn kesin bebiş geliyor benimde hiç göğüslerim agırmamıstı hemde hiç herkeste aynı olmuyor canım belirtiler kaç gün geçti adetin
Bilmiom yok iste yok moralim bozuldu bak bu iki sini simdi yaptim ovu testi ve gebelik
Haber bekliyorum kuzum bence var inşallah vardır daİnş öyledir ya. Bugün 3. Gün canım yarında kan vereceğim inş
Benim de 18 mayıs bat ama gelmeyecek bat tarihlerimiz bunlar26 mayıs ☺ valla olursa çok şaşırırım
Kızlar yeni başladım. Sizce yakın mı yumurtalamam. Erken değil mi?
Çok az kalmış yumurtlamaya canım benim iki güne kopkoyu olur sanki. Erken değil bazısı hemen yumurtlarKızlar yeni başladım. Sizce yakın mı yumurtalamam. Erken değil mi?
Çok az kalmış yumurtlamaya canım benim iki güne kopkoyu olur sanki. Erken değil bazısı hemen yumurtlarKızlar yeni başladım. Sizce yakın mı yumurtalamam. Erken değil mi?
18 Mayıs benim doğum günüm ayrıcaBenim de 18 mayıs bat ama gelmeyecek bat tarihlerimiz bunlarinsallah hamilelik haberleri alalım canım
Ay inşallah hadi ❤
Gece 11 gibi tekrar yap cnm olmus gıbıKızlar yeni başladım. Sizce yakın mı yumurtalamam. Erken değil mi?
Yarın piki görürsün bence tam olarak c ile aynı degil aynı veya daha koyu olması gerekiyor ama bu 3 günü değerlerndirebilirsnzKızlar yeni başladım. Sizce yakın mı yumurtalamam. Erken değil mi?
Ben regl oldum malesef
İnsallah annesine dünyanın en guzel hediyesini verir18 Mayıs benim doğum günüm ayrıcaolursa hediye gibi olur
Benim için çok erken tabi öyle hemen olmayabilir ama senin inşallah olur
25 idi 27 de pik oldu bide dunden beri kirmizi ovuSenin regl tarihin neydi normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?