Ne biliyim gebelikde iki cizgi gorseydim gitcektim olmadi pazartesi sali giderim kan veririmNeden kan vermiyorsun canım
Ben daha olmadım@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5-Yagmur- @Ayseee1987 @Forbi2 @DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
Sende belirti var mı pekiİnsallah annesine dünyanın en guzel hediyesini verir. İnşallah hamilelik haberimi bende bu topikten verebilirim
Bnde öle umut ediodum bu ay ama iste bilmiom ki 27 de pik oldugumu dusunursem erkemde olabilir test icin ovu ye dewam edip pazartesi kan vercem en iisi bu@Supriz_yumurtam canım benim ben sana kesin gözü ile bakıyordum yaacaba kan mı versen genel Bi hormon
En son regli oldugun tarih ne zamandı canım yumurtlamada pik gördüğün tarih degildeNe biliyim gebelikde iki cizgi gorseydim gitcektim olmadi pazartesi sali giderim kan veririm
Gelen giden yok cnm dün ağrıdan duramıyordum bugün nötr
En son 5 nisanda adet oldum cnmEn son regli oldugun tarih ne zamandı canım yumurtlamada pik gördüğün tarih degilde
Yok canım daha yeni 2 mayısta piki gördüm bakalım 15 inde falan bakalım belirtilerim başlar ancak ama bu sefer psikolojik yapmamaya söz verdim kendimeSende belirti var mı peki
O zaman daha erken olabilir testte cıkması icin canım 30 günde bir mi oluyorsun döngün nasılEn son 5 nisanda adet oldum cnm
Bende oldum canım zaten pek ümidim de yoktu....Olmazsın inşallah. Ben bu akşam oldum
Benim adet takvimime göre 12sinde pik görmem gerekiyormuş ama herkesin yumurtlama günü farklı olduğu icin ona çok bağlı kalmıyorumYok canım daha yeni 2 mayısta piki gördüm bakalım 15 inde falan bakalım belirtilerim başlar ancak ama bu sefer psikolojik yapmamaya söz verdim kendime
Hyr erken oluodum son 3 aydir 17. Ve 21. Gun lerde erken ii degil biliorum ama öle oluodum.O zaman daha erken olabilir testte cıkması icin canım 30 günde bir mi oluyorsun döngün nasıl
Baya erken canım ya döngün kisaysa kan da çıkar o zamam kan vermeye git mutlakaHyr erken oluodum son 3 aydir 17. Ve 21. Gun lerde erken ii degil biliorum ama öle oluodum.
Pazartesi gitcem tabi ovu testi koyulugu dewam ederse etmezse zaten adet yakinda gelir die dusunuorum.Baya erken canım ya döngün kisaysa kan da çıkar o zamam kan vermeye git mutlaka
Yok daha erkende olabilir tabi bekleyip görcem. hemen regli bitiminde de değerlendirdikBenim adet takvimime göre 12sinde pik görmem gerekiyormuş ama herkesin yumurtlama günü farklı olduğu icin ona çok bağlı kalmıyorum
En erken 15inde mi görebilirsin belirtileri, eğer 2sinde herşey yolunda gittiyse
Evet ben de o moddayimYok daha erkende olabilir tabi bekleyip görcem. hemen regli bitiminde de değerlendirdikaralarda da var boş durmayalım dedim illa yumurtlama günu diye beklemedim olursa olur bebisim gelmek istiyorsa gelir annesine
Insallah gelmez canım reglinPazartesi gitcem tabi ovu testi koyulugu dewam ederse etmezse zaten adet yakinda gelir die dusunuorum.
İnşallah güzel haberler veririzAynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatif
Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorum
Vardı yanılmıyorsam hamilelikten umudu yoktu hatta seyrek olmus birlikteliklerEvet ben de o moddayimben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?