Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha yeni 2 mayısta piki gördüm bakalım 15 inde falan bakalım belirtilerim başlar ancak ama bu sefer psikolojik yapmamaya söz verdim kendime
Benim adet takvimime göre 12sinde pik görmem gerekiyormuş ama herkesin yumurtlama günü farklı olduğu icin ona çok bağlı kalmıyorum
En erken 15inde mi görebilirsin belirtileri, eğer 2sinde herşey yolunda gittiyse

Yok daha erkende olabilir tabi bekleyip görcem. hemen regli bitiminde de değerlendirdik aralarda da var boş durmayalım dedim illa yumurtlama günu diye beklemedim olursa olur bebisim gelmek istiyorsa gelir annesine

Yok daha erkende olabilir tabi bekleyip görcem. hemen regli bitiminde de değerlendirdik aralarda da var boş durmayalım dedim illa yumurtlama günu diye beklemedim olursa olur bebisim gelmek istiyorsa gelir annesine
Evet ben de o moddayim ben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?

Aynen belirti bence sen gebesin bebiş yerleşiyor lekeler o yüzden, test de o yuzden negatif

Batlarimiz ayniymis, biz de degerlendirdik bende de bel ağrısı ve sivilceler var ikisini de adete yoruyorum
İnşallah güzel haberler veririz

Evet ben de o moddayim ben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?
Vardı yanılmıyorsam hamilelikten umudu yoktu hatta seyrek olmus birliktelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…