Aynı benim sonuçlara benziyor yarın yumurtlarsın muhtemelen. Kaç günde bir adet oluyordunMesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benim sonuçlara benziyor yarın yumurtlarsın muhtemelen. Kaç günde bir adet oluyordunMesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
28 günde bir oluyodum ama son iki aydır 5 gün falan gecikmelerim olmuştuAynı benim sonuçlara benziyor yarın yumurtlarsın muhtemelen. Kaç günde bir adet oluyordun
Bi bilsemAcaba daha hassas mi olcuyo kaset test o yüzden mi siliklesmiyor
Eğer başka bi marka bulursanız benim bunlar bitince ondan almak isterim bendeAcaba daha hassas mi olcuyo kaset test o yüzden mi siliklesmiyor
Benimde canım 15inde. Ya benim bugün memelerinde hassasiyet çokk arttı ve pek öyle ağrımaz hatta yüz üstü yatamıyorum bit kadarlar ama ağrıtıyolar ajahahj. Onun dışında gaz, kasık ağrısı var... yani bunlar normal şeyler bence ahahahAy bende sabah ilk idrarla yapicam 15 mayis adet günüm bakalim çıkacak mı hic umudum yok belirtim filan yok ama merak ediyorum
Bir gebenin günlüğü sayfası normalde kağıt tipi test satıyor ama şimdi korona dan dolayı ithal edemeyince surelab satmaya başlamış istersen oradan alabilirsin çok övüyor ve ondan satın alınca testlerini yorumluyor. 30 ovulasyon 2 gebelik 60 lira dedi.Instagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim ya
Umutlanıp çıkmaması çok kötü bir şey siz yine de çok umutlanmamaya çalışın inşaallah doğru hissediyodursunuz. Benimde görmediğim belirtiler oluyodu kesin diyodum ya kesin artık boş değil ama öyle çıkmıyoduBenimde canım 15inde. Ya benim bugün memelerinde hassasiyet çokk arttı ve pek öyle ağrımaz hatta yüz üstü yatamıyorum bit kadarlar ama ağrıtıyolar ajahahj. Onun dışında gaz, kasık ağrısı var... yani bunlar normal şeyler bence ahahah
Pikten sonra silikleşirse anlıyorsun cnm, bi de sancı oluyor bende bugun cok sıddetlı sancı yarınki testim buyuk ıhtımalle silik cıkarCatlamayi nasil abliyorsun canim?? Bende söyle oluyor. Ovulasyon testinde mesela positf cikiyor. Ama positif ciktiktan 3 4 gün sonra sol kasigimda yanma hissediyorum. Tam cidden sanki bisey var sol kasigimda ve orda bisey akiyor yakiyor. sendede öylemi?
Tamam tatlım aynıyız benim de 32 33 günde bir oluyor 19. Gün yumurtladım. Yarın yap at buraya yine yorumlayalım28 günde bir oluyodum ama son iki aydır 5 gün falan gecikmelerim olmuştu
yaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadımBir gebenin günlüğü sayfası normalde kağıt tipi test satıyor ama şimdi korona dan dolayı ithal edemeyince surelab satmaya başlamış istersen oradan alabilirsin çok övüyor ve ondan satın alınca testlerini yorumluyor. 30 ovulasyon 2 gebelik 60 lira dedi.Azze canım havale eft ile satıyor kredi kartı istemiyor bilgin olsun
Garanti veriyor kadın iyi olmasa garanti vermez bayağı müşterisi var. Kısa süreliğine bu markadan satacakmış normalde çubuk şeklinde ithal bir ürün satıyor. Bide araştırdım normalde tanesini 7 liradan falan satıyorlar bu markanın. Laboquick den pahalıyaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadım
Valla benim göğüsler hiç hassas olmadi gecen ay gazdan ucacaktim simdi oda yok hicbisey yok umudum da yok sanki bilmiyorum bence yok bu ayda ama içimdeki sesleri bastıramiyorum evde 2 tane test var ya illa onlari kullancam yoksa bayatlar banaBenimde canım 15inde. Ya benim bugün memelerinde hassasiyet çokk arttı ve pek öyle ağrımaz hatta yüz üstü yatamıyorum bit kadarlar ama ağrıtıyolar ajahahj. Onun dışında gaz, kasık ağrısı var... yani bunlar normal şeyler bence ahahah
ciddi misin. Bu aydan geçti ama önümüzde ki ay alırım o zaman ya. Çok teşekkür ederimm cok iyi oldı bu :)Garanti veriyor kadın iyi olmasa garanti vermez bayağı müşterisi var. Kısa süreliğine bu markadan satacakmış normalde çubuk şeklinde ithal bir ürün satıyor. Bide araştırdım normalde tanesini 7 liradan falan satıyorlar bu markanın. Laboquick den pahalı
Laboquikle aynı firma uretiyormus hatta ovula surelab bir ikisini daha hepsi Köroğlu diye bir firmaninmis benzerdir diye düşünüyorum o zamanyaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadım
Ayy canım hiç umutlanmıyorumm yani hiç derken olsa çok sevinirim tabii ama olmasa da şu an kendi adıma off poff demem ben. İlk defa denedim o da haydi rassst gele diyeUmutlanıp çıkmaması çok kötü bir şey siz yine de çok umutlanmamaya çalışın inşaallah doğru hissediyodursunuz. Benimde görmediğim belirtiler oluyodu kesin diyodum ya kesin artık boş değil ama öyle çıkmıyodu![]()
Sonunda kredi kartsız biyer buldumLaboquikle aynı firma uretiyormus hatta ovula surelab bir ikisini daha hepsi Köroğlu diye bir firmaninmis benzerdir diye düşünüyorum o zaman
Yaa bence için nasıl rahat edecekse onu yap kuzumValla benim göğüsler hiç hassas olmadi gecen ay gazdan ucacaktim simdi oda yok hicbisey yok umudum da yok sanki bilmiyorum bence yok bu ayda ama içimdeki sesleri bastıramiyorum evde 2 tane test var ya illa onlari kullancam yoksa bayatlar bana
Isye bende alirsam ondan almayi düşünüyorum..bu ayda ondan mi denesem napsam...laboquick 10 tane kaldi elimde yetmez zatenBir gebenin günlüğü sayfası normalde kağıt tipi test satıyor ama şimdi korona dan dolayı ithal edemeyince surelab satmaya başlamış istersen oradan alabilirsin çok övüyor ve ondan satın alınca testlerini yorumluyor. 30 ovulasyon 2 gebelik 60 lira dedi.Azze canım havale eft ile satıyor kredi kartı istemiyor bilgin olsun