Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sn hamile değilmiydin

Benimde 16. Ay aynı sekilde ben se adetim gecikirse 7 gün beklicem inaallah gecikir tabi o ilk hevesler yok tabi...
Aynen cnm artik oyle heveslenmeler yok bugun beyaz alıntım geldi adet olmam tarih ama kasiklarimda cok hafifi agri var bakalim

Bu ay regl olursam haziranda kendimi sıcak su torbalarına boğacağım

Pik yaptığı gün birlikte olacaksınız ya o günden başla afedersin ilişki esnasında bile benim ayaklarımın altındaydı sonrasında karnıma vs değiştirerek yarım saat yattım duşa girdim
Anladım canım da ilişki esnasında biraz zor ya

Aynen cnm artik oyle heveslenmeler yok bugun beyaz alıntım geldi adet olmam tarih ama kasiklarimda cok hafifi agri var bakalim
Hadi insallah hamilesindir bu ay beyaz akıntı gebelik belirtisi diyorlar akıntı renginde degisiklik yoksa sari yada kahverengine dönmediyse gebelik olabilir

Bu ay regl olursam haziranda kendimi sıcak su torbalarına boğacağım
Dun bir üye onunla hamile kaldigini anlaymisti bende kalmazsam deniyecegim ya küçükken annem bababm çıplak ayakla gezme kuru yee oturme derdi demek bundanmis

Ama dikkat edinn çok tehlikeli yanmayın allah korusun
Canım şişede kaynar su durmaz eğilir bükülür zaten yeterli sıcaklık olsa yeter öbür türlü sıcak su torbasında zaten dışında kılıf da oluyor ılıktan az daha sıcak hissediyorsun ama yine de tabiki tedbir önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…