İnşallah o kadar çok istiyorum ki isteyen herkesin olur inşallahAy hadi inşallah güzel haber alırız. İkimizde pozitif test görürüz.
İnşallahAyyy inşallah. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı mutluluğu yaşarız. Beraber büyütürüz bebişlerimizi.
Senin neden cocugun olmuyo sorun ne neler demedin canimBana cevap yazdıgınız ıcın ben de size cevap yazdım cevapla kısmından. Baska kişiler de yazarlarsa sana görürsün, zamanla alısırsın canm kurcala biraz hepimiz böyle böyle ögrendik
Kızlar merhaba bir sey sormak istiyorum. Geçen hafta pazar gunu ovulasyon testi yapayim dedim.( adetimin 17. Gunune denk geliyor ) resim attim. Üstteki testimde T cizgisi silinmeye baslamis ama daha once yapmadim. Ondan sonra Bir hafta daha test yaptim daha da siliklesmis. Bu durumda ben pazar gununden once yumurtlamis oluyorum degil mi? Pazar gununden once yapsaydim piki yakalamis olucaktim aslinda bunu da tesaduf gordum. Suan da da kasıklarımda batmalar oluyor ve ilk defa bu kadar sıcak basması yaşıyorum ayaklarim cok üşür normalde ama ben çorapları bile fırlattım bulsam pijamalarımı da atıcam
Peki bu test icin bir sey diyebilir misiniz az once yaptimyumurtlama zamanını kesin tahmin etmek bile çok zor testle görmeden.. çünkü her kadında değişiyormuş ben hep adet ortası yumurtladığımı düşünürdüm ama baya gecikmeli olarak adetin 43. Günü yumurtladım bu aybelli olmuyor yani önce de olabilir sonra da
Bunu da az önce yaptım galiba yumurtlama zamanım. Kafam karıştı
Cok tesekkur ederimbence yarın çok daha koyu göreceksin benim de böyle olmuştu yarisi gün öğlen 12 gibi yaptım ve pik
Evet değerlendir Kaçırma İnşallah her şey istediğimiz gibi olurCok tesekkur ederimbosuna sıcak basmıyomus beni degerlendireyim o zaman
İnsallah canim isteyen herkes o mutlu haberi alırEvet değerlendir Kaçırma İnşallah her şey istediğimiz gibi olur
Peki bu test icin bir sey diyebilir misiniz az once yaptim
Ovu testi mi canım kuzuda bakma anlayamadımPeki bu test icin bir sey diyebilir misiniz az once yaptim
Kızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala
Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canımKızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala
Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canım
Evet canim ovulasyon testiOvu testi mi canım kuzuda bakma anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?