Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu da az önce yaptım galiba yumurtlama zamanım. Kafam karıştı

Eklentiler

• 1589572988478872489893169574408.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
Bana cevap yazdıgınız ıcın ben de size cevap yazdım cevapla kısmından. Baska kişiler de yazarlarsa sana görürsün, zamanla alısırsın canm kurcala biraz hepimiz böyle böyle ögrendik
Senin neden cocugun olmuyo sorun ne neler demedin canim

yumurtlama zamanını kesin tahmin etmek bile çok zor testle görmeden.. çünkü her kadında değişiyormuş ben hep adet ortası yumurtladığımı düşünürdüm ama baya gecikmeli olarak adetin 43. Günü yumurtladım bu ay belli olmuyor yani önce de olabilir sonra da

Peki bu test icin bir sey diyebilir misiniz az once yaptim

Eklentiler

• 1589572988478872489893169574408.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 39
bence yarın çok daha koyu göreceksin benim de böyle olmuştu yarisi gün öğlen 12 gibi yaptım ve pik
Cok tesekkur ederim bosuna sıcak basmıyomus beni degerlendireyim o zaman

Kızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala

Kızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala

benim pik görmeden 2 gün önce şeffaf sıvımsı akıntım olmuştu ama her kadında farklı oluyormuş bu kiminde 1 hafta önceden başlıyormuş akıntı kiminde 1 gün önceden.. bırakma testleri devam et görünüyor

Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canım

Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canım

Yok ya hafif silik çizgi oluyor hafiften koyulaşma bile yok. Ay ben yumurtamıyormuyum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…