Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım oruçluyken de koyu cikiyor benim ayın 7sinde pik oldu 9 unda silikti 10 unda iki kere yaptım tekrar koyuydu orucun açtıktan 3 4 saat sonra yap birde

Merhaba bugün tekrardan kan verdim ve sonuç 1165 ,07 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrar gel keseye bakalım varmı dedi çok üzgünün morelim sıfır böyle sonuç alıpta bebeğini kucağına alan varmı

Canım kendini rahatlatmaya calis inşallah görünür kesen betan yukseliyorsa bence görünür doktor bana da 600 betayla kese görünmez bu kisttir dedi ama keseymis kendi bile şaşırdı bozuldu. doktorlar genel gördüklerine göre konusuyorlar inşallah senin sonucun iyi olacak. Allah'ım gebe kalana kadar ayrı sıkıntı kaldıktan sonra ayrı

inşallah ama hiç zannetmiyorum iyi olacağını çok kesin kimyasaldır dedi

Evet
Ben de iyice yaklaşmadan gebelik testi yapmayım diyorum. Teşekkürler:))

Kizlarr ben simdi 6 gun geciktim ya testte idrar beklemesem cikarmi yoksa 1 2 saat idrar bekletmem mi lazim

Adet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
E 2 günde bi 2 kat artması lazım su an düzgün artmış gibi neden kimyasal dedi doktorun anlayamadım? Devlet hastanesine mi gidiyosun bide değerine bakan doktor kadın doğum mu yoksa acil doktoru mu

Sakin ol önce canım benim arkadaşım a değeri 90 di kimyasal dediler ama değildi şuan hamile dusunme oyle

Evet genelde bebek isteyenler okurmuş ben de okuyup burda bebek isteyen herkese dua ettim allahım kabul etsin
Amin cnm inşallah bende ara ara okurum inşallah Allahım hepimizin dualarını kabul etsin en doğrusunu en hayırlısını O bilir.

E 2 günde bi 2 kat artması lazım su an düzgün artmış gibi neden kimyasal dedi doktorun anlayamadım? Devlet hastanesine mi gidiyosun bide değerine bakan doktor kadın doğum mu yoksa acil doktoru mu
özele gittim kadın doktordu ilgilensinler diye paramı zor ayarladım ama yine de mutlu olamadım

Adet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
Canım bence artış çok iyi gibi tabi bi doktor kadar anlayamam ama yinede başka bi doktora göstermelisin bende kimyasal geçirdim ancak benm 53tü sonraki gün 30 a düştü senin gayet güzel artmış gibi hiç canını sıkma hayırlısını iste Allahtan sağlıksız gebelikler son bulur oyüzden senin için en hayırlı olan olsun inşallah üzülme sakın lütfen inşşş sağlıkla gelsin güzel bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…