İnşallah canım amin hepimize hayırlısını versin rabbim. Bozulmadım değil ama yapacak bişe yokSıkma canını canım Allah hayırlısını nasip etsin belki geç döllenme filan da olmuş olabilir adetini bekle
Sonuç yarın çıkacak canım.Kan değerlerinde de mi çıkmadı canım?
Anladım canım hayırlısı olsunSonuç yarın çıkacak canım.
Canım oruçluyken de koyu cikiyor benim ayın 7sinde pik oldu 9 unda silikti 10 unda iki kere yaptım tekrar koyuydu orucun açtıktan 3 4 saat sonra yap birdeArkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz.
Merhaba bugün tekrardan kan verdim ve sonuç 1165 ,07 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrar gel keseye bakalım varmı dedi çok üzgünün morelim sıfır böyle sonuç alıpta bebeğini kucağına alan varmıRica ederim canımDoktorla ilgili bir sıkıntı olabilir mi bak araştırdım
Yalancı gebelik testte çıkar mı?
“Yalancı gebelikte hcg yükselir mi?” diye merak ediyor olabilirsin. İdrarda ya da kanda gebelik hormonunun yüksek çıkması önemli bir gebelik belirtisi. Hcg hormonunun yükselmesi nadiren de olsa tümörlerle ilişkili olabilir ama bunun olma ihtimali çok düşük. Dolayısıyla ekstrem bir durum yoksa yalancı gebelikte hcg değerleri normal seviyede çıkar.
Yani ekstrem bir durum yoksa beta hcg yüksek çıkmaz senden başka testler isteyebilir bunu anlayabilmek için. İnşallah gebelik vardır.
Canım kendini rahatlatmaya calis inşallah görünür kesen betan yukseliyorsa bence görünür doktor bana da 600 betayla kese görünmez bu kisttir dedi ama keseymis kendi bile şaşırdı bozuldu. doktorlar genel gördüklerine göre konusuyorlar inşallah senin sonucun iyi olacak. Allah'ım gebe kalana kadar ayrı sıkıntı kaldıktan sonra ayrıMerhaba bugün tekrardan kan verdim ve sonuç 1165 ,07 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrar gel keseye bakalım varmı dedi çok üzgünün morelim sıfır böyle sonuç alıpta bebeğini kucağına alan varmı
inşallah ama hiç zannetmiyorum iyi olacağını çok kesin kimyasaldır dediCanım kendini rahatlatmaya calis inşallah görünür kesen betan yukseliyorsa bence görünür doktor bana da 600 betayla kese görünmez bu kisttir dedi ama keseymis kendi bile şaşırdı bozuldu. doktorlar genel gördüklerine göre konusuyorlar inşallah senin sonucun iyi olacak. Allah'ım gebe kalana kadar ayrı sıkıntı kaldıktan sonra ayrı
Ben de iyice yaklaşmadan gebelik testi yapmayım diyorum. Teşekkürler:))Arkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz.
Canım bi önceki kanı kaç gün önce vermişin ve değerin kaçtı?inşallah ama hiç zannetmiyorum iyi olacağını çok kesin kimyasaldır dedi
Demi herşeyi değerlendirmek Lazım ne olur ne olmaz, sağolasın:))2 kere yumurtluyor da olabilirsin. Sen yinede değerlendir bugünleride bence
Adet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07Canım bi önceki kanı kaç gün önce vermişin ve değerin kaçtı?
E 2 günde bi 2 kat artması lazım su an düzgün artmış gibi neden kimyasal dedi doktorun anlayamadım? Devlet hastanesine mi gidiyosun bide değerine bakan doktor kadın doğum mu yoksa acil doktoru muAdet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
Sakin ol önce canım benim arkadaşım a değeri 90 di kimyasal dediler ama değildi şuan hamile dusunme oyleMerhaba bugün tekrardan kan verdim ve sonuç 1165 ,07 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrar gel keseye bakalım varmı dedi çok üzgünün morelim sıfır böyle sonuç alıpta bebeğini kucağına alan varmı
Amin cnm inşallah bende ara ara okurum inşallah Allahım hepimizin dualarını kabul etsin en doğrusunu en hayırlısını O bilir.Evet genelde bebek isteyenler okurmuş ben de okuyup burda bebek isteyen herkese dua ettim allahım kabul etsin
özele gittim kadın doktordu ilgilensinler diye paramı zor ayarladım ama yine de mutlu olamadımE 2 günde bi 2 kat artması lazım su an düzgün artmış gibi neden kimyasal dedi doktorun anlayamadım? Devlet hastanesine mi gidiyosun bide değerine bakan doktor kadın doğum mu yoksa acil doktoru mu
Gayet normal bu degerler canım, 1665 ile kimyasal gebelik olmaz ki bu ne saçmalık yahu şoktayım şu anAdet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
Biz bu bebeği çok istiyoruz 2 seneye yakındır bekliyoruz ama yine hüsran olucak galibaSakin ol önce canım benim arkadaşım a değeri 90 di kimyasal dediler ama değildi şuan hamile dusunme oyle
Canım bence artış çok iyi gibi tabi bi doktor kadar anlayamam ama yinede başka bi doktora göstermelisin bende kimyasal geçirdim ancak benm 53tü sonraki gün 30 a düştü senin gayet güzel artmış gibi hiç canını sıkma hayırlısını iste Allahtan sağlıksız gebelikler son bulur oyüzden senin için en hayırlı olan olsun inşallah üzülme sakın lütfen inşşş sağlıkla gelsin güzel bebişinAdet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?