Kan vermeye git adetin sökülmezse.. hayırlısı olsun canım ne diyim kiValla bilmiyorum. Artık hiç bir şeye inancım kalmadı doktorun ağzından hamilesini duymadan inanmam artık.
Yaaa nasıl olmadı gecikmende vardı amaKızlar maalesef bu ay olmamış. Test negatif çıktı. Çok emindim hâlbuki. Neyse nasipte yokmuş.
Teşekkür ederim kuzum hayır normal gebelik testi biz yurtdışında yaşıyoruz burda genelde böyle testlergözün Aydın canım hayırlı olsun inşallaherken gebelik testi mi bu
Amin darısı hepinizin basina inşaallahYaa hayırlı olsun ❤
Ben de çok çatlıyorum akşamüstü verecegim digerini 8de vermistim diyeSen kan testini ne zaman verecen ölüyom meraktan nnn
Meryem süresi demişsin dün sende görünce bende okudum anlamı nekadar güzelmiş burdaki herkes için dua ettim rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin inşRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burada bebek için yardım arayan bir evlat isteyen her kadına anne olma duygusunu yaşatsın ve herkesin evladını anasına bağışlasınmeryem suresini okurken hep duamdasınız buradaki tüm kızlara da hayırlı evlat diliyorum
Ya hemen bana yaz olur muuuuBen de çok çatlıyorum akşamüstü verecegim digerini 8de vermistim diye
Evet genelde bebek isteyenler okurmuş ben de okuyup burda bebek isteyen herkese dua ettim allahım kabul etsinMeryem süresi demişsin dün sende görünce bende okudum anlamı nekadar güzelmiş burdaki herkes için dua ettim rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin inş
İnsallah sağlıcakla kucağına al canım, amin canım hamile kalıp kaybetmek daha zorYok canım Şubat başında ilk gebeligim sonlandi maalesef, kurtaj oldum, Allah kimseye tekrarını yaşatmasın inşallahBu ikinci oluyor, Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize....
Hemen yazacağımYa hemen bana yaz olur muuuu
Sag ol canim tavsiyen için Kürtaj olmadım canım sadece düşük geçen ay hamile olduğumu bilmeden adet sancım var diye ağrı kesici sıcak su torbası hepsini yaptım düşük oldu şimdi eşim bir şey yaptığımı görse çok bozulur sırf o yüzden gece saatlerce hafif masaj yaptı karnıma ama insanda çaresiz hissediyir kendini akşam ki kadar şiddetli ddgil ağrım gece ağrıdan yorgun düşmüştüm artık bugünde olmazam yarın doktora gidicem muhtemelen enfeksiyondur bu kadar yeşil akıntı olmaz heralde normaldeEvet canım kürtajdan sonra ağrılı geçebiliyor. Sıcak kompres uygula
Ya seni yerim ben ponçiğimmmHemen yazacağımDün hepimiz icin ablan icin dua etttim hep ben de
Oruç tuttuysan susuzluktan da olabilir belkiSag ol canim tavsiyen için Kürtaj olmadım canım sadece düşük geçen ay hamile olduğumu bilmeden adet sancım var diye ağrı kesici sıcak su torbası hepsini yaptım düşük oldu şimdi eşim bir şey yaptığımı görse çok bozulur sırf o yüzden gece saatlerce hafif masaj yaptı karnıma ama insanda çaresiz hissediyir kendini akşam ki kadar şiddetli ddgil ağrım gece ağrıdan yorgun düşmüştüm artık bugünde olmazam yarın doktora gidicem muhtemelen enfeksiyondur bu kadar yeşil akıntı olmaz heralde normalde
Aa öyle mi, acaba bugün erken gebelik alsam varsa cıkar mı ya dün kafam cok karıştı normalde erken gebelik testlerine de inanmıyodum aynı kasetlerle diyodum ama seninki cıkmıstı de miKuzum benim de yaptığım kaset testlerde pembelik yoktu moral bozma
Kan değerlerinde de mi çıkmadı canım?Biraz üzüldüm tabi ama vardır bunda bir hayır. Testi almadan kan testi vermiştim. Değerlerime de bakacaktı. Belki bir sorundan dolayı adetim geçikmiştir. Şimdi negatifi gördümya gelir zaten.
Arkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz.
Arkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz.
Sıkma canını canım Allah hayırlısını nasip etsin belki geç döllenme filan da olmuş olabilir adetini bekleOvu testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?