Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
özele gittim kadın doktordu ilgilensinler diye paramı zor ayarladım ama yine de mutlu olamadım
Ya kıyamam sana valla şu an sinirlendim bu doktorlar ne duygusuz aylarca biz çabalıyoruz istiyoruz olsun diye çat diye insanın canını sıkıyolar Canım değerin düzgün artıyor bence moralini düzeltmek için demiyorum. Kimyasalda ilk değerin 100 se diğeri 150 falan cıkıyor ki kimyasal desinler. Yani senin değerin 1000 üstüne ulaşmış

Yorumunuz için çok sağolun hayırlısı olsun bakalım ne olucak

bende şaştım kaldım
Canım hesaplarsan bak 2 günde bi artışa göre değerin gayet iyi artmış. Sen direk bi kadın doğum doktoruna gitsene yarın. Boşada stres etme kendini benim doktorum demişti 2 güne bi değer 2 kat artarsa sağlıklı diyebiliriz diye

Acil doktoruydu sanırım
Canim bak ben 400 kusurle gitmiştim o zaman bile doktor kimyasal değildir dış gebelik boş gebelik olabilir 1000 1500 civarı vajinal ultrasonla görünür dedi ama ikiside değildi bir de senin düzgün artmış değerin valla bu kadın dogumculara nolmus böyle içeri girer girmez daha felaket tellalligi yapiyorlat

Bir de hiç düşme olmamış ki kimyasalda düşüşe geçmesi gerek bu doktor hiç düşüş görmeden nasıl kimyasal diyor

Al benden de okadar valla adamın suratına herşeyi diyorlar karşıdaki üzülür mü nasıl olur düşünmüyorlar pat pattt gerçeklik payı var mı yok mu kesin olarak bilmeden söylerler o kişi akşam evde nasıl olacak hiççç düşünmezler...

oblomov21 canım naptin tekrar gittin mi doktora?
Gittim alttan baktı çok küçük bebek dedi ama hareketlenme çok az. Sat a göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta görünüyor dedi haftaya gel kalp atımı için dedi olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi ben boş kese değil die sevinsem mi kalp atımı olur mu die endişeyle delirsemmi bilemedim.

Bence artık üzülmeyi bırak. Bak bos kese degilmis bebegin seninle. Stres üzüntü yok artık güzel gecir zamanını haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…