Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadı
Bana göre bir sıkıntı yok gibi gözüküyor bence kimyasal gebelik değil sizinkisi güzel haberler verin bize...
inşallah güzel haber veririm dizelinde
Elimde değil biz iyi haber beklerken böyle sonuç almak üzdü bizi

Pembelik yoktu derken nasıldı acaba? ☺
Şöyleydi canım silmemişim bak ilk testim bu arkasına erken gebelik nasıl çıkmış bak bundan bir kaç saat sonra akşama doğru yapmıştım

Eklentiler

• B1EB6726-D7C8-411B-8FA8-F01BD4B3E5F9.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 65
  • C1ACD6FE-9661-4D85-84FB-63638FFEA417.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 70

Canım cidden boşa üzülüyosun bak ben olsam kendi değerime bakarak doktora dalga mı geciyosunuz değerim gayrt iyi artmış derdim ve umursamaz direk baska doktora giderdim. Kanaman falan var mı ve herhangi bi ilaç kullanıyor musun?

Bak HCG 2 günde bir artar hesap makinesiyle yaptığın zaman 9 günlük sonucun buraya yazdığın değerle aynı çıkıyor yani şuan üzülüp canını sikma

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.
Bende çektirmiştim. Doktorum anestezili çekiyorum dedi. Eğer tüplerinde tıkanıklık yoksa canın yanmaz. Ama tıkanıklık yapışıklık varsa doktor açarken birkaç kere sıvı verir,o zaman canın yanar. Bir diğer ihtimalde eğer film çekilirken kendini kasarsan açık tüplerin tıkalı görünebilir. O yüzden benim tavsiyem kesinlikle anestezili çekilmen. Sonrasında birkaç gün kanama oluyor. İlk gün adet sancısı gibi bi ağrı yaşıuorsun o kadar. Ben ağrı kesici bile almamıştım.öyle atlattım kolayca bu süreci

Kizlar bisey sorucam. 19 mayista adet tsrihim ama valla bende sanki yumurtluyormusum gibi akinti var. Merak ettiigm sizden birilerindede oluyormu bu? Adet gänäne kadar akinti. Ama adete yakin daha cok akinti. Enfeksiyon degil kokmuyorda.
Benim de sizin gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…