Geriden gelmesini anladım da ovulasyon testi kullanmıştım geç döllenme deil ki. 6 hafta görünüyor. Kalp atımı olur inşllhBence artık üzülmeyi bırak. Bak bos kese degilmis bebegin seninle. Stres üzüntü yok artık güzel gecir zamanını haftaya kadar
AMin inşallah canımcanım beniiimm ☹ üzülmeyelim lütfen. umutlar tükenmesin. insanı yeşerten umuttur. ne güzel sağlıklı ki vücudun adet olabiliyorsun. Allah nasip edecek elbet ☺
canım bence artık endişelenmeyi bırak bebeğin seninleGittim alttan baktı çok küçük bebek dedi ama hareketlenme çok az. Sat a göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta görünüyor dedi haftaya gel kalp atımı için dedi olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi ben boş kese değil die sevinsem mi kalp atımı olur mu die endişeyle delirsemmi bilemedim.
Minik bir mercimek görüyorumkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710
Hayırlı olsun canım var görünüyorkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710
Teşekkür ederiim hala inanamıyorum eşime de söylemedimMinik bir mercimek görüyorumTebrik ederim
Teşekkür ederim canım inşallah vardır ve darısı tüm bekleyenlereHayırlı olsun canım var görünüyor
Ben e artık rahat olmaya çalış. Beslenmene dinlenmene uykuna daha çok dikkat et. Haftaya güzel haberlerle gelirsin inşallahGittim alttan baktı çok küçük bebek dedi ama hareketlenme çok az. Sat a göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta görünüyor dedi haftaya gel kalp atımı için dedi olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi ben boş kese değil die sevinsem mi kalp atımı olur mu die endişeyle delirsemmi bilemedim.
Tebrik ederim canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah. ❤kızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710
İnşAllah kızlar. Allah razı olsun sizden. Gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallahBen e artık rahat olmaya çalış. Beslenmene dinlenmene uykuna daha çok dikkat et. Haftaya güzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin canım hepimize inşallahİnşAllah kızlar. Allah razı olsun sizden. Gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Bak kendini strese sokuyorsun 9 günlük artışını hesapladım bu değerle aynı çıkıyor kendinizde bebeğinizde strese sokuyorsun bir şey olmayacaksa da bu stresine olduracaksin yapma biraz rahat ol ben 6 senedir evliyim 6 evlat kaybettim yaşayan hiç yok bu süreçte gördüğüm kendime cikarttigim ders bu oldu stres ettiğin an bebeginide strese sokmuş oluyorsun bak gerçekten kendine gel elini yüzünü yika bı abdest al namaz kıl Allah a bırak sana bu evladı Allah tan başkası veremez bütün dünya bir araya toplansakta eğer Allah dilemiyorsa olmaz ama Allah istiyorsa ne olursa olsun o bebek senin kucağına doğar ben kendi arkadaşımdan şahidim yumurta rezervi yok menopoz fason dediler 23 yaşındaki kıza şimdi ikizlere gebe Allah isterse olur ve sen Allah'ın istemesini dileBiz bu bebeği çok istiyoruz 2 seneye yakındır bekliyoruz ama yine hüsran olucak galiba
Tebrikler canım var sağlıkla kucağına al inşaallahkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710
Teşekkür ederimTebrik ederim canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah. ❤
Teşekkür ederim canım ben hala şoktayım bi test daha yapmadan emin olamiycam sanırımT
Tebrikler canım var sağlıkla kucağına al inşaallah
Aynen bildiğin erken gebelikte pembe çıktı sen al yap kuzum ya da kan verAa öyle mi, acaba bugün erken gebelik alsam varsa cıkar mı ya dün kafam cok karıştı normalde erken gebelik testlerine de inanmıyodum aynı kasetlerle diyodum ama seninki cıkmıstı de mi
Ya benim de 10 gün geçti bugün kan verdim düzgün artıyormu diye 9231 çıktı niye bu kadar yüksek anlamadımAdet 2 gün geciktiğinde verdim 100 ,06 dı şimdi 9 gün geçti 1665, 07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?