Aynen canım var benim. İnşallah gelir :) senin belirtilerin var mıCanım bende beklemiyorum hayırlısı olsun napalım hem bu işler hiç belli olmaz belki bu ay gelir minnoşsenin baya varmış aynıyız sanıyordum
Ben kürtajdan 2 hafta sonra yaptırmıştım ama doktorun ne diyosu onu dinle kuzum ama yaptırmalısın mutlaka benceAynen aklımda konuştum dr la özelde 1500 dedi kürtaj dan 20 gün sonra ancak dedi yapılabilir.
ya da bir wp gurubu kursakKızlar ya biz niye her ay kendimizi o sayfadan bu sayfaya atıp duruyoruz marttı nisandı mayıstı falan ne güzel arkadaşlıklar kurduk hep aynı sayfada kalsak ya olmuyor mu yasak mı anlamadım soyle hepimiz hamile olana dek devam etsek
wp grubu kursak ?Hic bilmiyorum kuzu ama arkadaşlar cevap vermiş zatenAzze mayıs bitince veda etmek yok bizden kurtulamazsin cok guzel olduk devam edelim bu topik ya da baska yerde
Ins cnm ama karantinaya denk geliyor 2 gun sonra mecbur bekleyecegm ama gebelik testi aldim bayramda yapatim koyulasirsa deger yukselir insallahÖnemli olan 2 kat artması kuzummm
Olmasam ne yapcm cnm 8 hafta olck bişey yok yoruldum..kürtaj mı olcaksın kararlı mısın
Eşiminde yaptırması gerekiyor muBen kürtajdan 2 hafta sonra yaptırmıştım ama doktorun ne diyosu onu dinle kuzum ama yaptırmalısın mutlaka bence
Tabiki kuzum hep hayırlısını istiyoruz Allahtan hadi bakalım 5. Aya gectik bugün regl oldum tamcanım üzülme lütfen, hayırlısı olsun❤
Öyle mi diyorsun allahım korusun böyle mi oluyormuş dıştaCnm insallah normal sağlıklı bir gebeliktir
Ama bir an dış gebelik geldi aklima doktora gitmedin mi ? 10 gün cok uzun süre en azindan kan ver
O sadece tek tüp genetik testi verecekEşiminde yaptırması gerekiyor mu
Hmm anladm cnm teşekkür ederimO sadece tek tüp genetik testi verecek
Canim deger artisin nasil ? Bende 7 hafta beklemistim. Kese vardi ama bisey yoktu. Mol gebelikti doktorum iyi ki uzatmadin dedi kotu hastaliga donusebilirdi dedi. Bu arada benim degerlerim 3 4 kat artiyordu. Ilk ikiz sanilmisti. Ama malesef mol duOlmasam ne yapcm cnm 8 hafta olck bişey yok yoruldum..
Yok her ay olduğu gibi sadece adetimi bekliyorum test bile yapmayacağım böyle bi hamilelik olmazAynen canım var benim. İnşallah gelir :) senin belirtilerin var mı
Daha önce test yaptırmadımı hiç eşin canım o da yaptırsın dna hasarına bakılsın orada sorun olursa da sorunlar çıkabiliyor böyle boş gebelik dşük gibiEşiminde yaptırması gerekiyor mu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.
en iyisi yapmaYok her ay olduğu gibi sadece adetimi bekliyorum test bile yapmayacağım böyle bi hamilelik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?