- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 37
Benim yumurtlamam geç oldu. O yüzden birkaç güne gelir herhalde bekliyorum canımMatmazella @Eezgii85 @talena @Bejan19 M murakami2501 @rory12 Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
Azze sen ne durumdasın nasıl gidiyor çalışmalaren iyisi yapmaneden öyle diyosun ki neden olmasın
Yapsana bi canım yumrtlama ne zaman olduBenim yumurtlamam geç oldu. O yüzden birkaç güne gelir herhalde bekliyorum canımhâlâ göğüs ağrım kasıklarımda ara ara ağrı var. Bugün de su gibi sanki akıntım var. Cok afedersin camaşırım sürekli ıslak gibi. Yarın test yapayım diyorum
GitmiyorAzze sen ne durumdasın nasıl gidiyor çalışmalar
Olsun kuzum yumurtlama dönemine takılma sen çalışmalara devam et bebişin ne zaman geleceği belli olmazGitmiyorzaten yumurtlama dönemi gecti
9 unda oldu canım. Test için erken gibi ama yine de dayanamıcamYapsana bi canım yumrtlama ne zaman oldu
İcimden gelmiyo ya su zaman olsun bu zaman olsun diye. Ödev gibi yapmak istemiyorum :)Olsun kuzum yumurtlama dönemine takılma sen çalışmalara devam et bebişin ne zaman geleceği belli olmaz
erken gebelik mi yapcaksın9 unda oldu canım. Test için erken gibi ama yine de dayanamıcam
Evde ovulasyon testiyle aldıgım gebelik testi vardı onunla yapicam canımerken gebelik mi yapcaksın
Merhaba ben bu ay histereskopi ameliyatı olduğum için regl tarihim değişti şimdi hormon ilaçları kullanıyorum ve korunuyorum. Regl olduğum zaman haber vereceğimMatmazella @Eezgii85 @talena @Bejan19 M murakami2501 @rory12 Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
hadi bakalım :)Evde ovulasyon testiyle aldıgım gebelik testi vardı onunla yapicam canım
Sabah paylaşırım sonucu inşallah vardırhadi bakalım :)
Hiçbir belirti olmadan olmaz cnm Oyüzden bekleyeceğim boşuna hayalkırıklığı olmasın en güzeli adeti beklemek hamile olan hissediyor gerçektenen iyisi yapmaneden öyle diyosun ki neden olmasın
Maalesef canım ben regl oldumMatmazella @Eezgii85 @talena @Bejan19 M murakami2501 @rory12 Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
hamile olursan sorarım sanaHiçbir belirti olmadan olmaz cnm Oyüzden bekleyeceğim boşuna hayalkırıklığı olmasın en güzeli adeti beklemek hamile olan hissediyor gerçekten
Güldürdün beni kuzumhamile olursan sorarım sana
Herkese iyi akşamlar,
bikaç gündür avulasyon testi yapıyordum hep çift çizgiydi. Bugün hcg yaptım yine çift çizgiydi,yarın kan tahlili için randevu aldım. Allahım inşallah herşey yolundadır
İliski oldu ama denk gelmismidir bilemem canım ugrasmadıkda zaten illa denk gelsin diye :)Güldürdün beni kuzumama değilim hissetmiyorum gerçekten analar hisseder seninde daha var günleri değerlendirebildiniz mi
Olsun öylesi daha makbul birçok yerde okudum yumurtlamayı önemsemediğim anda geldi diye bi bakmışsın gelmiş minnoşumuzİliski oldu ama denk gelmismidir bilemem canım ugrasmadıkda zaten illa denk gelsin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?