Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum hepimizin minnoşları gelsiiinn
Amin kuzum güzel haberler sevindiriyor gerçekten böyle kan tahlili vermeye gidenleri merak ediyorum inş seninde benimde hepimizindeee güzel minnoşları sağlıkla doğru zmnda bekletmeden gelsin

Amin kuzum güzel haberler sevindiriyor gerçekten böyle kan tahlili vermeye gidenleri merak ediyorum inş seninde benimde hepimizindeee güzel minnoşları sağlıkla doğru zmnda bekletmeden gelsin
Evet burda birilerinin hamilekik haberini almak cok güzel kendim gibi seviniyorum valla

Arkadaşlar biraz önce açık kahverengi lekelenme gördüm camasirimda, sanırım regl oluyorum bu ay da yalan oldu oysaki çok umutluydum

değerine takılma kuzum önemli olan düzenli artması ayrıca kanaman olmadıkca kötü bişe düşünme
Cnm hayatimda ilk defa bu duyguyu yasiyorum sastim kaldim vallaha allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim cnm benm bu ay sırtım yaniyordu bi is yapayim cayir cayir yaniyor agriyordu demek ki bebistenmis

Cnm hayatimda ilk defa bu duyguyu yasiyorum sastim kaldim vallaha allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim cnm benm bu ay sırtım yaniyordu bi is yapayim cayir cayir yaniyor agriyordu demek ki bebistenmis
Amin kuzum sizler mutlu olunca bende oluyorumm.
Baska belirtilerinde varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…