Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sag
Sagol canım şükür şimdilik bı sıkıntı yok baş donmelerim ara ara mide bulantısı dışında sen nasılsın
Yolunda canım şükür bugün bi lekelenmem oldu açık kahve ama ultrasonda herşey normal çıktı haftaya birdaha gel dedi bakalım sen nasılsın

[/QUOTE]
olsunn annesi onlar bile güzeldir bende iyiyim cok sukur
Yok böyle olması yolunda gittiğini de gostertiyor bı yandan canım hastaneye bir kez gidebildim öyle olunca belirtilerden iyi diye düşünüyorum Allah'ın izniyle rabbim tez zamanda sizede hepimize de nasip etsin inşallah

Yolunda canım şükür bugün bi lekelenmem oldu açık kahve ama ultrasonda herşey normal çıktı haftaya birdaha gel dedi bakalım sen nasılsın
Bende iyiyim canım sahuru bekliyorum kendime bı patik başladım her halde 2 aya anca biter usenip elime almıyorum bu arada hobi olarak yapabilirsiniz kızlar inanın kafanız dağılıyor daha rahat oluyorsunuz biliyorsunuz ki psikoloji çok düşünme olumsuz tetikliyor gebeliği

Bende ara ara amigurumiyle uğraşıyorum iyi geliyor gerçekten

Amin kuzum sizler mutlu olunca bende oluyorumm.
Baska belirtilerinde varmıydı
15 mayistan sonra goguslerim dolgunlasti cnm birde oruc tutuyorum ya cnm cok soguk cay istiyordu hatta dun aksam neredeyse 1 lt icmistim kasik agrim.bel agrim var gaz birde

Ne güzel gebelik haberleri gelmiş Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ve tez zamanda diğerlerimize de nasip etsin inşallah❤

Anladım canım ben de pazartesi günü bitirdim olmadım daha bakalım ne zaman olucam sağol cevap verdiğin için canım

Herkese iyi akşamlar,
bikaç gündür avulasyon testi yapıyordum hep çift çizgiydi. Bugün hcg yaptım yine çift çizgiydi, yarın kan tahlili için randevu aldım. Allahım inşallah herşey yolundadır
Canımmm cok swvindimm hadi hayırlısı olsunn inşallahh güzel haberler verirsin bize

Herkese iyi akşamlar,
bikaç gündür avulasyon testi yapıyordum hep çift çizgiydi. Bugün hcg yaptım yine çift çizgiydi, yarın kan tahlili için randevu aldım. Allahım inşallah herşey yolundadır
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Bat ne zamandı?

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Bat ne zamandı?
takvimime göre 23 mayısta adet günüm. Ama 8 inde avulasyon pozitif ti üzerinden 13 gün geçince test yaptım. Allah razı olsun hepimizin öyle olsun.

Canımmm cok swvindimm hadi hayırlısı olsunn inşallahh güzel haberler verirsin bize
İnşallah En büyük dileğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel haberler olur Bi görüneyim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…