- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
- 53
Ben yazmıştım@Elfkk @Eezgii85 @talena @Bejan19 @murakami2501 @rory12 @Bayan KamezEvaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
iyiyim çok şükür kuzum, bayramdan sonra ultrason kontrolumuz var insallahKdr1643 @_Lila @Maliko tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1 @Hannereyyan melinda- @Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
Yolunda canım çok şükür 2 kez kontrole gittim 1 hazıranda 2 Li tarama testi için gideceğim kalp atışlarımız falan çok şükür ilk gittiğimde 6+6 günlük olmamız gerekiyordu 6 hafta dediler ultrasonda 2 gittiğimde 9+4 olmuşuz arayı kapatmışız çok şükürKdr1643 @_Lila @Maliko tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1 @Hannereyyan melinda- @Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
Kuzu kadir gecesi yani 19 u yumurtladım bi o günü değerlendirmedik 18-20-21 gidyo bakalım
Günaydın canım ne güzel bir rüya insallah sen de rüyasında gören hamişlerden olursunKızlar günaydınn. Rüyamda test yapıyodum çift çizgi çıkıyodu ama burda okuduklarım geliyodu aklıma kuruma çizgisi olmasın suya tut falan diyesuya tutuyorum ve pozitif oluyodu inşallah gerçek olur ya o kadar güzeldi ki
İnşallah kuzular ya inşallahhhGünaydın canım ne güzel bir rüya insallah sen de rüyasında gören hamişlerden olursun
Beynimize ruhumuza işledi artıkKızlar günaydınn. Rüyamda test yapıyodum çift çizgi çıkıyodu ama burda okuduklarım geliyodu aklıma kuruma çizgisi olmasın suya tut falan diyesuya tutuyorum ve pozitif oluyodu inşallah gerçek olur ya o kadar güzeldi ki
Beynimize ruhumuza işledi artıkben de uyumadan önce e bat o gelen arkadaşların bazıları adet olduğunu okuyunca rüyamda adet olduğumu gördüm. Allah akıl fikir versin hepimize
25 ya da 26 mayıs ama bu sabah yine adet olacakmışım gibi sancım var.aynen yaa senin bat ne zaman kuzu
iyi cok sukur canim mide bulantisi biraz yorsa da iyi yinede. Sizler nasilsiniz devam mi calismalarKdr1643 @_Lila @Maliko tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1 @Hannereyyan melinda- @Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
Psikolojik mi dersinbende de bu gün başladı göğüs hassasiyeti
bi an umutlandım ama geri gitti
neden böyle oldu anlamadım
psikolojik bağlıyorum galiba
Kasık ağrısına hiç aldanma çünkü benim 10 gündür var25 ya da 26 mayıs ama bu sabah yine adet olacakmışım gibi sancım var.Bir de çabuk acıkıyorum.
Hadi bakalımKasık ağrısına hiç aldanma çünkü benim 10 gündür var ☺ Kırmızıları görmeden umudu yitirmek yok ☺
Benim de 27-28 mayisti. Sancılarım hafiften başladı. Sanırım bu ay olmadi25 ya da 26 mayıs ama bu sabah yine adet olacakmışım gibi sancım var.Bir de çabuk acıkıyorum.
Adet sancısıyla hamilelik belirtisi aynı oluyor. O yüzden ben de emin olamıyorum. İlk gebeliğimde hiç birşey hissetmemiştim çünküBenim de 27-28 mayisti. Sancılarım hafiften başladı. Sanırım bu ay olmadi
Ben adet oldum canım@Elfkk @Eezgii85 @talena @Bejan19 @murakami2501 @rory12 @Bayan KamezEvaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
İlki kaç yasindaAdet sancısıyla hamilelik belirtisi aynı oluyor. O yüzden ben de emin olamıyorum. İlk gebeliğimde hiç birşey hissetmemiştim çünküinşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?