Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 buçuk yaşında kızım var.
Benim de 4 yaşında oğlum var. Bu ay korunmadık. Adet günlerimiz de yakın. Durumumuz benziyor biraz :)
Çin takvimine göre mayis ayı kız gosteriyordu. O yüzden bu ay çok istedim ama olmayacaksa da hayırlısı olsun. Belki ben erkek annesi olmaya daha uygunumdur :)

Benim için kız erkek olması farketmşyor aslında. Kendim epilepsi hastasıyım gebeliğim bebek açısından riskli oluyor kullandığım ilaçlardan dolayı
O yüzden her anlamda sağlıklı olması önceliğim. Herkes gibi tabi. Evet bu ay benim de korunmasız ilk ayım. Çok benzer yönümüz var. Hakkımızda hayırlısı canım

Bir de Çin takvimi kızımda erkek gösteriyordu. Çok da inanmıyorum

Tabi sağlık en onemlisi. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin. Bız hangisinin ailemiz için daha iyi olacağını bilemeyiz. İnsan hem erkek hem kız çocuğu da yaşamak istiyor işte. Hayırlısı :)

Kızlar kan verdim yarım saate çıkar ama bir hüzünlüyüm anlatamam yine negatif gösteren sayıları göreceğime o kadar eminimki ne bilim rabbim sağlık versin ama sanki artık bebeğim olmayacak gibi hissediyorum

İçini ferah tut. Belki hisllerin tersine çıkar

Benimde 2 oğlum var kızlar bende kız cok istiyorum yinede Rabbim hayırlısını sağlıklı sını versin

Beeeeeen Bu ay 18-19. Günlerde pik gördüm, 20. Gün çatladı. Normalde 16. Günde çatlardı ama 4 gün attı. Geçen ay da böyle olmuştu, 3 gün atmıştı. Bu ayki testlerim bak böyle canım
Canımcım çok teşekkürler inşallah benim de böyle olur da yakalarım maşallah ne güzel koyulaşmış, laboquick mi markası

Sonuç 0,0 of çok üzüldüm inanki
sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere hevesle gittiğim doktoru sonuç için defalarca aramıştım sonunda kağıdı göndermişti 0,0 diye. Kalbim nasıl kırılmıştı. Ama hayırlı sağlıklı bir evlat versin Allah en güzeli O’na dayanmak

Psikolojik mi dersin bugün Yin ede gidip kan verecem çıkmazsa soğan suyu yapacam

inşAllah değildir.

eskiden bu kadar kendimi yapısal dinlemezdim
şimdi kendimi dinliyorum sık sık,
en ufak değişikliği bir sebebe bağlıyorum
o mu doğru , bu mu doğru artık bir daha ki regl zamanında öğreneceğiz :)

inşAllah istediğin gibi güzel sonuclar alırsın, sıkma yüreğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…