Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım. İnternetten çoklu aldım. Benim 2 aydır doğru gösteriyor ovülasyon günümü.

Kızlar meraba ben mayısın 2 de catlatma ignesı oldum ama pazartesi gunu kahverengimsi lekelenmelerım oldu doktor kan tahlılı yaptı 0.56 cıkmıstı utrasondada bisy cıkmadı ama benım bu lekelenmelerim 4 günde bitti dun dayanamadım. Kan verdım 1.20 cıktı bugun klomene baslamam lazım gene ama gebelık olurmu ne yapmalıyım

Normalde 2 gebeliğim oldu her İlk denemede tutmustu ama bunda korkularım var gbi. 2.gebeliğimi adete 5 gun varken öğrenmistm bundada istiyorum cunku 25i esimn dogm gnu. Rabbim aratmasn kimseye ama bu bekleyısler cok heycanlı**
Benim de bat 31 mayıs. Bi belirtim yok ama kasik ağrım var nedense sizde de oluyor mu böyle?

Merhaba kizlar yumurtlamam 16 maysis bat 29 mayis yarin gebelik testi yapsam cikarmi ki acep
Benim de yumurtlamam 16 mayıs elimde fazla test vardı bugün dayanamayıp yaptım negatif. Tekrar günüm geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler versin inş size de bana da benim kasiklarimda hafif ağrı var sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…