Üzülme canım hayırlı zamanda, hayırla gelsin inşallahSonuç 0,0 of çok üzüldüm inanki
Beklemekten başka çaremiz yok29 mayıs benm bat. Bugun Mide kazınması ve yanması var. Gögüslerim agriyor off bu kadar erken belirti olamaz diyorum. Bide sürekli gazm var gibi..
Normalde 2 gebeliğim oldu her İlk denemede tutmustu ama bunda korkularım var gbi. 2.gebeliğimi adete 5 gun varken öğrenmistm bundada istiyorum cunku 25i esimn dogm gnu. Rabbim aratmasn kimseye ama bu bekleyısler cok heycanlı**Beklemekten başka çaremiz yok
Evet canım. İnternetten çoklu aldım. Benim 2 aydır doğru gösteriyor ovülasyon günümü.Canımcım çok teşekkürlerinşallah benim de böyle olur da yakalarım maşallah ne güzel koyulaşmış, laboquick mi markası
sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere hevesle gittiğim doktoru sonuç için defalarca aramıştım sonunda kağıdı göndermişti 0,0 diye. Kalbim nasıl kırılmıştı. Ama hayırlı sağlıklı bir evlat versin Allah en güzeli O’na dayanmak ❤
Teşekkürler canım@Kdr1643 @_LilaMaliko @tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1 @Hannereyyan melinda- @Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
Benim de bat 31 mayıs. Bi belirtim yok ama kasik ağrım var nedense sizde de oluyor mu böyle?Normalde 2 gebeliğim oldu her İlk denemede tutmustu ama bunda korkularım var gbi. 2.gebeliğimi adete 5 gun varken öğrenmistm bundada istiyorum cunku 25i esimn dogm gnu. Rabbim aratmasn kimseye ama bu bekleyısler cok heycanlı**
@Elfkk @Eezgii85talena @Bejan19 @murakami2501 @rory12 @Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
Yok canım bildiğin normalce batı bekliyorummasalkzz kuzuu ne alemdesinnn?? 3 gün kaldı bata var mı belirti falan
Endişelenme canım ben sordum ya çoğu kişi geç olmuş bu ay belki havalarla alakalıdır.İnşallah kuzum ya sadece geç yumurtlama endişelendiryor beni.
Sag kasımda agrı oluyor ara ara ama asagı batma oluyor gbi daha cokBenim de bat 31 mayıs. Bi belirtim yok ama kasik ağrım var nedense sizde de oluyor mu böyle?
Ne zaman test yapıcan bi dahaYok canım bildiğin normalce batı bekliyorumrüyan inşallah gerçek olur
Normalde bat 25 mayıs ama 19 mayısta yumurtladım test yapsam mı acaba diye düşünmüyo değilimEndişelenme canım ben sordum ya çoğu kişi geç olmuş bu ay belki havalarla alakalıdır.
Bu sabah yaptımNe zaman test yapıcan bi daha ☺ Ben de test var yapmaya korkuyom daha var çünkü
19unda yumurtladigina eminsen 30unda kan ver bence kuzuNormalde bat 25 mayıs ama 19 mayısta yumurtladım test yapsam mı acaba diye düşünmüyo değilim
Bi 6,7 gün sonra yapmanı tavsiye ederim. :) Şuan kan da bile gözükmeme ihtimali vardırMerhaba kizlar yumurtlamam 16 maysis bat 29 mayis yarin gebelik testi yapsam cikarmi ki acep
Yine bi testi daha boşa harcamış bulunmaktayım19unda yumurtladigina eminsen 30unda kan ver bence kuzuAma ben emin degilim ne zaman yumurtladigindan
Kuzu sen ne zaman yumurtlamıştınBu sabah yaptımsen yapma bencede yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçsin bi öyle başlarsın
Benim de yumurtlamam 16 mayısMerhaba kizlar yumurtlamam 16 maysis bat 29 mayis yarin gebelik testi yapsam cikarmi ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?