Ah kalp hemen inciniyor.şu pco olmasa bu kadar dertlenmeyecemÜzülme canım hayırlı zamanda, hayırla gelsin inşallah
Ne yazıkki hüsraninşAllah istediğin gibi güzel sonuclar alırsın, sıkma yüreğini..
Ben dra gitmeye karar verdim baksın bir tedavi varsa versininşAllah değildir.
eskiden bu kadar kendimi yapısal dinlemezdim
şimdi kendimi dinliyorum sık sık,
en ufak değişikliği bir sebebe bağlıyorum
o mu doğru , bu mu doğru artık bir daha ki regl zamanında öğreneceğiz :)
Çok teşekkürler, öğleden sonra kontrolüm var kan testi umarım iyi çıkar, bu duyguyu isteyen herkesin yaşamasını diliyorumm:)))Ben yeni hamişleri kaçırmışım @Vizeci06 @almestin94Citlembik2 tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bir tanıdığım 11 yıllık evli 1 oğlu oldu bir çok sorunu var çocuğun.benim şükür bir sağlıklı evladım var onu düşününce üzülmeye hakkım yok gibi geliyor.ama kalbim yinede çok istiyorCanımcım çok teşekkürlerinşallah benim de böyle olur da yakalarım maşallah ne güzel koyulaşmış, laboquick mi markası
sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere hevesle gittiğim doktoru sonuç için defalarca aramıştım sonunda kağıdı göndermişti 0,0 diye. Kalbim nasıl kırılmıştı. Ama hayırlı sağlıklı bir evlat versin Allah en güzeli O’na dayanmak ❤
Benmde 31 inde kasık ve bel ağrım var ama kafamda ben oluşturuyorumdur diye düşünüyorum ilk kez olunca herşeye acaba mı diyorum
Kızlar bugün bat günüm. 2 gün önce kan vermiştim 1.28 çıkmıştı sonucum. Ümidimi kesmiştim gebelik yok diye. Bugün şansına test yaptım evde 2 dakika içinde böyle bi çizgi oluştu yine. Rengini koyulaştırdım fotoğrafta gözüksün diye. Hamile değilsem bu çizgiler neden çıkıyor. 2 gün önce kan vermeden erken gebelik yapmıştım onda da bundan daha koyu silik pembe çıkmıştı yine. Kafam çok karışıyor
Merhaba silik çizgiyi görebiliyorum ama ben bu testlere güvenemiyorum erken gebelik testlerinden alıp yarın tekrarlamanızı tavsiye ederim onlar genelde yanıltmıyorlar eğer tekrar çıkarsa çizgi kan vermeye gidin hakkınızda hayırlısı olur inşKızlar bugün bat günüm. 2 gün önce kan vermiştim 1.28 çıkmıştı sonucum. Ümidimi kesmiştim gebelik yok diye. Bugün şansına test yaptım evde 2 dakika içinde böyle bi çizgi oluştu yine. Rengini koyulaştırdım fotoğrafta gözüksün diye. Hamile değilsem bu çizgiler neden çıkıyor. 2 gün önce kan vermeden erken gebelik yapmıştım onda da bundan daha koyu silik pembe çıkmıştı yine. Kafam çok karışıyor
Merhaba silik çizgiyi görebiliyorum ama ben bu testlere güvenemiyorum erken gebelik testlerinden alıp yarın tekrarlamanızı tavsiye ederim onlar genelde yanıltmıyorlar eğer tekrar çıkarsa çizgi kan vermeye gidin hakkınızda hayırlısı olur inş
Fotoğraftan cok belli olmuyor ilk yaptiginda bisey var miydiiiiii ayyyy heyecanlandımKızlar yapalı 1 saat oldu bu ne acaba ??
Aynen öyle. Bazen var olanın kıymetini de bilmek şükretmek lazım.Bir tanıdığım 11 yıllık evli 1 oğlu oldu bir çok sorunu var çocuğun.benim şükür bir sağlıklı evladım var onu düşününce üzülmeye hakkım yok gibi geliyor.ama kalbim yinede çok istiyor
ya testlerde sıkıntı vardır,
ya cok cok yeniyse görünmeyebiliyor.
Yok kuzu ya ilk yaptığımda bembeyazdı şimdi baktım t den sonrası full pembe. Şimdi suyun altına tuttum bakalım ama anlamadımFotoğraftan cok belli olmuyor ilk yaptiginda bisey var miydiiiiii ayyyy heyecanlandım
Kızlar yapalı 1 saat oldu bu ne acaba ??
ilk cocugumda adetime 5 gün kala test yapmıştım hayalet gibi belirsiz çizgi vardı, kan testi yaptırdım var ile yok arası 1 hafta sonra gelin demişlerdi, 3 gün sonra yaptığım çizgi silik ama vardı, akşama doğru koyulastı.Öncesinde hiç böyle silik çizgilerle karşılaşmamıştımYumurtlamamın 14. Günü bugün..
Kuruma cizgisi dedikleri sey mi bu? Ama o beyaz olmuyor muyduYok kuzu ya ilk yaptığımda bembeyazdı şimdi baktım t den sonrası full pembe. Şimdi suyun altına tuttum bakalım ama anlamadım
ilk cocugumda adetime 5 gün kala test yapmıştım hayalet gibi belirsiz çizgi vardı, kan testi yaptırdım var ile yok arası 1 hafta sonra gelin demişlerdi, 3 gün sonra yaptığım çizgi silik ama vardı, akşama doğru koyulastı.
Üstünü çıkardım da sanırım kuruma çizgisiydi kuzum o ya. BaksanaSanki çizgi oluşacak gibi duruyor canım inşallah istediğin gibi olur rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?