bilmiyorum kuzum hic inan ama bazı doktorlar o piyasadaki tüm jeller bile zarar veriyo diyolarmıs. Bak senin de psikolojik olabilir 3 yıldır diyosun. Uzun bi süre sonucta. Hic denedin mi ?Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece
Saol cnm dua et bol bol kendin icinde bizim icindeDikkat etmeye çalışıyorum canım, ama kısmetide yoksa yapcak bişey yoksana da cok geçmiş olsun
Cnm ben 1 yildir bebek icin denedim 13 ayda kimyasal oldu en iyisi hic birsey kullanmamakbilmiyorum kuzum hic inan ama bazı doktorlar o piyasadaki tüm jeller bile zarar veriyo diyolarmıs. Bak senin de psikolojik olabilir 3 yıldır diyosun. Uzun bi süre sonucta. Hic denedin mi ?
kesinlike kullanmamak gerekCnm ben 1 yildir bebek icin denedim 13 ayda kimyasal oldu en iyisi hic birsey kullanmamak
Azze cnm ben ayın 15 de negatif testi gördüğümde cok ağlamıştım balkonda kus yumurtlamis 2 tane onun bile yavrulari var bnm yok diye cok aglamistim nasip olmadi ama bugun baktim kusun tek yumurtasi yok kargalar götürmüş sanirim cok üzüldüm kuşabilmiyorum kuzum hic inan ama bazı doktorlar o piyasadaki tüm jeller bile zarar veriyo diyolarmıs. Bak senin de psikolojik olabilir 3 yıldır diyosun. Uzun bi süre sonucta. Hic denedin mi ?
inanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe kiAzze cnm ben ayın 15 de negatif testi gördüğümde cok ağlamıştım balkonda kus yumurtlamis 2 tane onun bile yavrulari var bnm yok diye cok aglamistim nasip olmadi ama bugun baktim kusun tek yumurtasi yok kargalar götürmüş sanirim cok üzüldüm kuşa
Cnm bundan once bizde yine kus vardi annem su koydu ekmek koydu cikti civcivler 2 tanr sonra bir gece baktik kan olmus heryer karga yemis ondan su ekmek koymadik bu sefer esim kızdı diğerleri görüyor diyeinanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe ki
ayy yazık yaa. Bizimki güvende gibi kombi dolabının üstüne yuva yapmıs balkon camlı zaten inşallah başına bişe gelmeden yavruları cıkarCnm bundan once bizde yine kus vardi annem su koydu ekmek koydu cikti civcivler 2 tanr sonra bir gece baktik kan olmus heryer karga yemis ondan su ekmek koymadik bu sefer esim kızdı diğerleri görüyor diye
Insallah cnmayy yazık yaa. Bizimki güvende gibi kombi dolabının üstüne yuva yapmıs balkon camlı zaten inşallah başına bişe gelmeden yavruları cıkar
Cevap verebilecek var mı acaba ?Kızlar merhaba progesteron bir hafta önce 13 cıktı bu ne anlama geliyor acaba
Valla ben şuna inanıyorum artık. Rabbim nasip ediyosa eğer o benegin dünyada alcak nefesi varsa hiçbişey olmuyı ama bişeyler olcaksada bi şekilde bişeler giriyp araya bizde kendimizi sucluyoruz şöyle yaptık oldu böyle yaptık oldu diye
Sen ne yaparsan yap olacağı zaman oluyor. Bir tanıdığım kanser oldu rahminşn yarısını aldılar. 40 yaşında ilk ve tek bebeğine kavuştu. Nasipte varsa oluyor mutlaka.
Yani sabah baya regl gibi geldi şuan ne durumda bilmiyorum canım gitmedim lavaboya.regl mi peki yani söküldün mü
Beyaz yapışkan akıntı gebelik belirtisi demişlerdi sankiKızlar ya kasıklarımda fena ağrı var ve beyaz yapışkan akıntı geliyo. Adet mi gelecek sizce? Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi ama yumurtlama 19 unda oldu
Benim bir bilgim yok canım yumurta çatlaması ile ilgiliydi o sanırım belli bir değerin üzerinde çatlamış oluyorduCevap verebilecek var mı acaba ?
Erken gelmesi şaşırttı normalde düznlimydiYani sabah baya regl gibi geldi şuan ne durumda bilmiyorum canım gitmedim lavaboya.
Vallaha kafayı yicem az kaldı yaaaBeyaz yapışkan akıntı gebelik belirtisi demişlerdi sanki
Ayyy gözün aydın. Çok sevindim.Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?