Ama biraz kahveye çalıyoCanım benim hamilelik belirtisi sarı akıntıydı hala da aynı hiç korkma☺
Zaten şuan benim bthcg falan 20-30 çıkarO sıvı kıvamlı açık kahve geçen hafta benden gelmişti birşey oluyor diye gittim doktora meğersem oda yerleşme oluyormuşbence güzel haberler gelecek bugün
Kötüyü düşünme canım inşallah bi sorun yokturAma kahve akıntı geliyo kuzumbiliyorum ben bu akıntıyı düşme akıntısı
Bilmiyorum ki geçen ay 2 gün böyle oldum kırmızı olarak hiç gelmedi . Ama yine oldum normal mi:))) bakalım değişecek mi o yüzden sonra vericem batımıYerleşme kanamas olabilir mi acaba
2. Kez aynı adeti yaşıyorum benim kesilmiyor sanırım veya iltihap olabilir ümitlenmiyetim şimdiHamileyken yaşamıştım :)
Hamile görünüyorsunBugün bi test daha yaptım yarın gidicem doktora :)
Yarın için randevum var yarın inşallah kesin öğrenicem :) teşekkür ederim inşallah her şey yolunda giderHamile görünüyorsunYine de kan testini hemen yaptır. Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Yaptın mı test, hadi guzel haberlerle gel kuzumYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr
İnşallah kuzumZaten şuan benim bthcg falan 20-30 çıkarinşallah yerleşmedir
Kuzum iyi düşün eskiyi aklına getirme lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalımZaten şuan benim bthcg falan 20-30 çıkarinşallah yerleşmedir ☺
Benim de öyleydi canım gerçekten içini ferah tut senAma biraz kahveye çalıyo2 kere geldi sürekli bakıyorum ama bişey yok sağ kasığım çok ağrıyo offf ölücem korkudan
Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah ve her hamilelik aynı değilki içini ferah tutBenim bi kere daha olmuştu ve kaybetmiştim ondaçok korkuyorum artık
İnşallah bitanem ya çok korkuyorum amaaaKuzum iyi düşün eskiyi aklına getirme lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
İnşallah kUzum ya dua edin bana sağlıklı olsunnKızlar bişey sora
Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah ve her hamilelik aynı değilki içini ferah tut
Ya inşallah inşallah bitanemmBenim de öyleydi canım gerçekten içini ferah tut sen
Ya benim bir öncekinde 7 haftalıkken gelmişti kahve akıntı ve kürtaj olmuştumbunda da sıvı kıvamlı açık kahve geldi iki kere tuvalette. Aşırı korkuyorum
Rabbim üzmesin ve yormasın seni inşallahİnşallah kUzum ya dua edin bana sağlıklı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?