- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Geldi iki gözümün çiçeğikuzum geldi mi(
Ben de c.tesi doktora gidicem belli olucak bakalimBende de hala gelen giden yok ama hamile de değilim acaba kist mi oluştu
Öyle tabi çok güçlüyüz bizzGeldi iki gözümün çiçeği
Önümüzdeki maça bakacağız artık tatlım
ekledim canımm inşallahhh
İnsallah güzel haberlerleCanlar dua edin bata son 1 hafta
İnşallahh..İnsallah güzel haberlerle
Aynı ben de öyleydim canım kan sulandırıcı kullanıyordum. Yumurtlamadan 11 gün sonra lan verdim negatif çıktı 14. Gün pozitif çıktıTeşekkür ederim.Bazen okuduğum yerlerde adetten 10 gün önce öğrenenler oluyor.Belki ben de öğrenirim dedim.Her insan bir değil tabi :) Kan sulandırıcı hap kullanıyorum.Bir an önce varsa öğrenmek istiyorum.Acelem ondan :))
Bir kere kalabildiysen yine kalırsın kuzum2 sene oldu canım. 1 sene sonra hamile kaldım ama devamı gelemedi işte. Şimdide yine kalamıyorum.
Asla telefon uygulamasına aldanma. Bak ben geç döllenme yaşadım ovu test olmasa anlayamazdım. Bekle mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma
ooo benim regl yeni bitti cicegim cok var :))) ama inşallah bu ay benimle olurrrİnşallahh..
senin ne kadar kaldı bata?
İnşallahhh kuzun senlediir
30 yaşa çok demeyin döverim siziVeeee bu arada bende 30 yasindayim
Ben de geciktim canim bugun 12. Gunum. Arada kasik batmalarimdan baska belirtim yok. Idrar testim bu sabah negatif.c.tesi doktora gidicemGecikmenin 12.-13. günü kanda öğrenenler var direk idrara yansımadığı için ama?
Yicem seniii cok güzel anne olcaksınnn :)30 yaşa çok demeyin döverim siziben de 30 yaşımdayım
Aynı durum bizde de olduHamile kalmanın bu kadar süreç isteyen zor bir şey olduğunu düşünmemiştim.Eşim geçen seneden beri bebek istiyordu.Ama ben daha erken.Seneye 8.sınıflarım olacak.Onları mezun edeyim.Şimdi doğum iznine ayrılırsam çocuklar ne olacak diye Ocak 2020'ye ertelemiştim.Şimdi de 5 aydır uğraşıyorum.Şıp diye olacak diye düşünmüştüm.Şimdi öğrencilerim mezun oluyor :) Boşuna ertelemişim.Zaten bir süreç var önümüzde...
Cnm senin şu yaşadığın olayın benzerini ben yaşadım en yakın arkdşlarım benden yıllar önce evlenip çocuk doğurdular bi tanesi 2.için uğraşırken ben 1.yi istiyordum ve o ay düşük yaşadım onu aradım çok üzüldüğümü çok ağladığımı söyledim keşke çocuğu bukdr ertelemeseydim demiştim oda bana doğru zmn mı söylemesi bilmiyorum ama ben 6haftalık hamileyim demişti ogün telefonu kapattığımda okdr çok ağladım ki eğer okdr söylemek isteseydi ogün ben kötüyken değil ondan önce başka birgün arar mutluluğunu paylaşırdı ...insanlar düşüncesiz ne deyim ki ona rağmen aradım çocuğu doğduğunda ama birgün zmnı gelirde konuşursak yüzünede söyleyeceğim yaptığını ...Daha kendisi evlenmeden benim cocuk istedigimi biliyordu hastaneye gitmistim gittigimi filan da biliyodu testini bana atmadan once ben test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim oda uzulme olur filan dedi sonra ya aksaminda yada gecesinde bana test atti ve arkadasimin dedi sence hamile mi dedi bende evet dedim bi kac soru daha sorunca tmm itiraf ediyorum test benim dedi ben şoka girdim cunku istemiyorum demisti sormadim neden boyle bisey yaptin cunku uzuldugumu biliyordu
Anladıım canımm olsun 1 hafta sonra iyi değerlendir emi?ooo benim regl yeni bitti cicegim cok var :))) ama inşallah bu ay benimle olurrr
Sonuçlarını benimle de paylaşır mısın lütfen? Yani çok rastlanmayan bir durum ama bat tarihinden birkaç gün önce yumurtalarsan gecikmenin 12-13. Günleri öğrenmek çok normalmiş. Zaten önce kanda çıkıyor. Daha sonra idrara yansıyor. Yani sadece kanla öğrenebiliriz şuan için.. hayırlısı. Ben de hala bekliyorum bugün gecikmenin 10. Günündeyim. Ara ara kasık hatta vajina da batma hissediyorum. Bazen de adet olacakmis gibi hissedip tuvalete gidiyorum, gelmemiş oluyor.Ben de geciktim canim bugun 12. Gunum. Arada kasik batmalarimdan baska belirtim yok. Idrar testim bu sabah negatif.c.tesi doktora gidicem
Bende oyle diyordumm ama genel olarak isteyenlerin yaslari hep 30 alti30 yaşa çok demeyin döverim siziben de 30 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?