Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı ben de öyleydim canım kan sulandırıcı kullanıyordum. Yumurtlamadan 11 gün sonra lan verdim negatif çıktı 14. Gün pozitif çıktı

Asla telefon uygulamasına aldanma. Bak ben geç döllenme yaşadım ovu test olmasa anlayamazdım. Bekle mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma

Gecikmenin 12.-13. günü kanda öğrenenler var direk idrara yansımadığı için ama?
Ben de geciktim canim bugun 12. Gunum. Arada kasik batmalarimdan baska belirtim yok. Idrar testim bu sabah negatif.c.tesi doktora gidicem

Kızlar bat 17 haziran benıde yazarmısınız
Suan aktif degilim ama birkac gune ben de dahil olucam topiğe

Aynı durum bizde de oldu Eşim 2018 de istemeye başladı ben erken diyordum kariyerimi düşündügümden 2019 Mart ayında ikna etti beni ve o tarihten bu tarihde çok süreçler geçti kaç negatif test gördüm neyler neyler cok yıpratıcı bir süreç

Cnm senin şu yaşadığın olayın benzerini ben yaşadım en yakın arkdşlarım benden yıllar önce evlenip çocuk doğurdular bi tanesi 2.için uğraşırken ben 1.yi istiyordum ve o ay düşük yaşadım onu aradım çok üzüldüğümü çok ağladığımı söyledim keşke çocuğu bukdr ertelemeseydim demiştim oda bana doğru zmn mı söylemesi bilmiyorum ama ben 6haftalık hamileyim demişti ogün telefonu kapattığımda okdr çok ağladım ki eğer okdr söylemek isteseydi ogün ben kötüyken değil ondan önce başka birgün arar mutluluğunu paylaşırdı ...insanlar düşüncesiz ne deyim ki ona rağmen aradım çocuğu doğduğunda ama birgün zmnı gelirde konuşursak yüzünede söyleyeceğim yaptığını ...

Ben de geciktim canim bugun 12. Gunum. Arada kasik batmalarimdan baska belirtim yok. Idrar testim bu sabah negatif.c.tesi doktora gidicem
Sonuçlarını benimle de paylaşır mısın lütfen? Yani çok rastlanmayan bir durum ama bat tarihinden birkaç gün önce yumurtalarsan gecikmenin 12-13. Günleri öğrenmek çok normalmiş. Zaten önce kanda çıkıyor. Daha sonra idrara yansıyor. Yani sadece kanla öğrenebiliriz şuan için.. hayırlısı. Ben de hala bekliyorum bugün gecikmenin 10. Günündeyim. Ara ara kasık hatta vajina da batma hissediyorum. Bazen de adet olacakmis gibi hissedip tuvalete gidiyorum, gelmemiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…