Yaa 40 inda da hamile kalan komşum var hic yadırgamadım . 40 in ustu ama fazla olurBende oyle diyordumm ama genel olarak isteyenlerin yaslari hep 30 altibu durumdaaa artik kabullendimm sanirim ben 30 biraz yasim var demek oluyor. Ama biraz yani
istediğin zaman gel kuzumKızlar bat 17 haziran benıde yazarmısınız
Suan aktif degilim ama birkac gune ben de dahil olucam topiğe
Yok valla 46 yaşında hamile kaldı annemYaa 40 inda da hamile kalan komşum var hic yadırgamadım . 40 in ustu ama fazla olur
MasallahYok valla 46 yaşında hamile kaldı annem23 yaş farkımız olan bir kardeşim var
PatavatsızlıkCnm senin şu yaşadığın olayın benzerini ben yaşadım en yakın arkdşlarım benden yıllar önce evlenip çocuk doğurdular bi tanesi 2.için uğraşırken ben 1.yi istiyordum ve o ay düşük yaşadım onu aradım çok üzüldüğümü çok ağladığımı söyledim keşke çocuğu bukdr ertelemeseydim demiştim oda bana doğru zmn mı söylemesi bilmiyorum ama ben 6haftalık hamileyim demişti ogün telefonu kapattığımda okdr çok ağladım ki eğer okdr söylemek isteseydi ogün ben kötüyken değil ondan önce başka birgün arar mutluluğunu paylaşırdı ...insanlar düşüncesiz ne deyim ki ona rağmen aradım çocuğu doğduğunda ama birgün zmnı gelirde konuşursak yüzünede söyleyeceğim yaptığını ...
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyormuş burda hamile kalan bir cok kisinin yazisini okudum hepsi adet olcaklarini sanip hamile olduklarini ogreniyorlar yada hic bir sey hissetmiyorlar o ay herkesde farklı olabilir kuzumCanlar şuan adetime 1 hafta var. Hafif vajina bölgemde ağrı denmesede rahatsızlık hissediyorum ara ara ve çok hafifde adet olucakmışım hissi?
Ne düşünüyorsunuz? Belirti sayılırmı?
inşallah canımm :) 4.ay olcak artıkAnladıım canımm olsun 1 hafta sonra iyi değerlendir emi?inşallah rabbim herkese nasip eder.
Kaç aydır istiyorsun?
Evet ben de duydum canim. Yumurtlamam da degisiyor. Ama hormonlarimdan da korkuyorum. Ben de akinti var sadece hic adet olacakmis gibi degilim.tabiki paylasirim sonucumu. Insallah kotu haber almam umitsizim bu konudaSonuçlarını benimle de paylaşır mısın lütfen? Yani çok rastlanmayan bir durum ama bat tarihinden birkaç gün önce yumurtalarsan gecikmenin 12-13. Günleri öğrenmek çok normalmiş. Zaten önce kanda çıkıyor. Daha sonra idrara yansıyor. Yani sadece kanla öğrenebiliriz şuan için.. hayırlısı. Ben de hala bekliyorum bugün gecikmenin 10. Günündeyim. Ara ara kasık hatta vajina da batma hissediyorum. Bazen de adet olacakmis gibi hissedip tuvalete gidiyorum, gelmemiş oluyor.
Belki düşünmedi üzüleceğimi ama ben cidden çok kötüydüm ogün...kimse bizim ruh halimizi anlayamaz heleki düşük yaşamamış bir insan hiç...Patavatsızlık
Akıntı bende de var, beyaz. Kuruyunca sarı leke bırakan.Evet ben de duydum canim. Yumurtlamam da degisiyor. Ama hormonlarimdan da korkuyorum. Ben de akinti var sadece hic adet olacakmis gibi degilim.tabiki paylasirim sonucumu. Insallah kotu haber almam umitsizim bu konuda
Evet canım cok benziyor ya o yüzden aşırı umutlanıp hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum. Geçen ay 4 gün geciktim akabindr göğüs bel kasık ağrılarımı dersin herşey vardı kesin hamileyim dedim olmadı gördüm kırmızıyıHamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyormuş burda hamile kalan bir cok kisinin yazisini okudum hepsi adet olcaklarini sanip hamile olduklarini ogreniyorlar yada hic bir sey hissetmiyorlar o ay herkesde farklı olabilir kuzum
Yeniymiş canıminşallah canımm :) 4.ay olcak artık
Aklı başında herkes düşük yapmış birinin üzülebilceğini düşünür bence. Belki saklamim diye dğşünmüştür ama yanlış zamanlamaBelki düşünmedi üzüleceğimi ama ben cidden çok kötüydüm ogün...kimse bizim ruh halimizi anlayamaz heleki düşük yaşamamış bir insan hiç...
kuzum bi düşük yaşadım şubattaYeniymiş canım
Benimde adet görürsem 3. Olucak
İlk hamileliğinmi olucak canım
Anladım canım. Olur hiç merak etme rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben daha hiç gebelik yaşamadım o yüzden korkuyorum birazkuzum bi düşük yaşadım şubatta
30 sadece bir sayıdır litfeeennBende oyle diyordumm ama genel olarak isteyenlerin yaslari hep 30 altibu durumdaaa artik kabullendimm sanirim ben 30 biraz yasim var demek oluyor. Ama biraz yani
Ben yaşımı soylemeyeyim hiç o zaman30 sadece bir sayıdır litfeeennkader birliği yapıyoruz ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?