Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oyle diyordumm ama genel olarak isteyenlerin yaslari hep 30 alti bu durumdaaa artik kabullendimm sanirim ben 30 biraz yasim var demek oluyor. Ama biraz yani
Yaa 40 inda da hamile kalan komşum var hic yadırgamadım . 40 in ustu ama fazla olur

Canlar şuan adetime 1 hafta var. Hafif vajina bölgemde ağrı denmesede rahatsızlık hissediyorum ara ara ve çok hafifde adet olucakmışım hissi?

Ne düşünüyorsunuz? Belirti sayılırmı?

Patavatsızlık

Canlar şuan adetime 1 hafta var. Hafif vajina bölgemde ağrı denmesede rahatsızlık hissediyorum ara ara ve çok hafifde adet olucakmışım hissi?

Ne düşünüyorsunuz? Belirti sayılırmı?
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyormuş burda hamile kalan bir cok kisinin yazisini okudum hepsi adet olcaklarini sanip hamile olduklarini ogreniyorlar yada hic bir sey hissetmiyorlar o ay herkesde farklı olabilir kuzum

Evet ben de duydum canim. Yumurtlamam da degisiyor. Ama hormonlarimdan da korkuyorum. Ben de akinti var sadece hic adet olacakmis gibi degilim.tabiki paylasirim sonucumu. Insallah kotu haber almam umitsizim bu konuda

Evet ben de duydum canim. Yumurtlamam da degisiyor. Ama hormonlarimdan da korkuyorum. Ben de akinti var sadece hic adet olacakmis gibi degilim.tabiki paylasirim sonucumu. Insallah kotu haber almam umitsizim bu konuda
Akıntı bende de var, beyaz. Kuruyunca sarı leke bırakan.
Cumartesiye bir şey kalmadı hayırlı haberlerini bekliyorum:))

Evet canım cok benziyor ya o yüzden aşırı umutlanıp hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum. Geçen ay 4 gün geciktim akabindr göğüs bel kasık ağrılarımı dersin herşey vardı kesin hamileyim dedim olmadı gördüm kırmızıyı

Belki düşünmedi üzüleceğimi ama ben cidden çok kötüydüm ogün...kimse bizim ruh halimizi anlayamaz heleki düşük yaşamamış bir insan hiç...
Aklı başında herkes düşük yapmış birinin üzülebilceğini düşünür bence. Belki saklamim diye dğşünmüştür ama yanlış zamanlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…