- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Napim canim ya herkesi kendimiz gibi zannediyoruzBen böyle insanlar da iyi niyet arayamıyorum işte
Kuzum bende aynısını düşündüm tabiki mutluluklar paylaşılmalı ama doğru zamanda düşüğümü öğrendiğim gün değil...Aklı başında herkes düşük yapmış birinin üzülebilceğini düşünür bence. Belki saklamim diye dğşünmüştür ama yanlış zamanlama
Senin yasadigin daha da uzucu canim cok gecmis olsun sen uzme kendini benim de ogun cok zoruma gitti ama kafama takip kendimi daha cok uzmek istemiyorum zaten sag soldan ona baya laf soz geldi oyuzden bende bisey demedim hamile uzulmesin daha cok dedim karsimizdqki insanlari kendimiz gibi zannediyorusCnm senin şu yaşadığın olayın benzerini ben yaşadım en yakın arkdşlarım benden yıllar önce evlenip çocuk doğurdular bi tanesi 2.için uğraşırken ben 1.yi istiyordum ve o ay düşük yaşadım onu aradım çok üzüldüğümü çok ağladığımı söyledim keşke çocuğu bukdr ertelemeseydim demiştim oda bana doğru zmn mı söylemesi bilmiyorum ama ben 6haftalık hamileyim demişti ogün telefonu kapattığımda okdr çok ağladım ki eğer okdr söylemek isteseydi ogün ben kötüyken değil ondan önce başka birgün arar mutluluğunu paylaşırdı ...insanlar düşüncesiz ne deyim ki ona rağmen aradım çocuğu doğduğunda ama birgün zmnı gelirde konuşursak yüzünede söyleyeceğim yaptığını ...
Evli arkadsim vardi iki yil evli kaldi cocugu olmadi skintilari vardi ben daha bekarken ben evlenirsem ve cocugum olursa nasil soylerim diye dusunuyordum ondan daha cok uzuluyordum olmuyor diyeCnm senin şu yaşadığın olayın benzerini ben yaşadım en yakın arkdşlarım benden yıllar önce evlenip çocuk doğurdular bi tanesi 2.için uğraşırken ben 1.yi istiyordum ve o ay düşük yaşadım onu aradım çok üzüldüğümü çok ağladığımı söyledim keşke çocuğu bukdr ertelemeseydim demiştim oda bana doğru zmn mı söylemesi bilmiyorum ama ben 6haftalık hamileyim demişti ogün telefonu kapattığımda okdr çok ağladım ki eğer okdr söylemek isteseydi ogün ben kötüyken değil ondan önce başka birgün arar mutluluğunu paylaşırdı ...insanlar düşüncesiz ne deyim ki ona rağmen aradım çocuğu doğduğunda ama birgün zmnı gelirde konuşursak yüzünede söyleyeceğim yaptığını ...
Canım bende uzun süre konuşmadım onunla halada eski samimiyetim yok malesef .. aynen öyle karşımızdaki insanları kendimiz gibi zannediyruz ama değiller çokta samimi olmamıza gerek yok bundan sonra bence en güzeli bu...Senin yasadigin daha da uzucu canim cok gecmis olsun sen uzme kendini benim de ogun cok zoruma gitti ama kafama takip kendimi daha cok uzmek istemiyorum zaten sag soldan ona baya laf soz geldi oyuzden bende bisey demedim hamile uzulmesin daha cok dedim karsimizdqki insanlari kendimiz gibi zannediyorus
Nekadar düşüncelisin kalbin gibi temiz günlerin olsun inş doğru olan senin güzel davranışın..Evli arkadsim vardi iki yil evli kaldi cocugu olmadi skintilari vardi ben daha bekarken ben evlenirsem ve cocugum olursa nasil soylerim diye dusunuyordum ondan daha cok uzuluyordum olmuyor diye
korkma canım elbet olcak aklına kötü bişe getirmeAnladım canım. Olur hiç merak etme rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben daha hiç gebelik yaşamadım o yüzden korkuyorum biraz
Okadar emin olma bacıımBen yaşımı soylemeyeyim hiç o zamanen genç benim
bizim de yüzümüz gülcekNapim canim ya herkesi kendimiz gibi zannediyoruz
İnşallahhkorkma canım elbet olcak aklına kötü bişe getirme
Aynen oyle canimCanım bende uzun süre konuşmadım onunla halada eski samimiyetim yok malesef .. aynen öyle karşımızdaki insanları kendimiz gibi zannediyruz ama değiller çokta samimi olmamıza gerek yok bundan sonra bence en güzeli bu...
Amin canim hepimizin olsun insallah tesekkur ederim ☺Nekadar düşüncelisin kalbin gibi temiz günlerin olsun inş doğru olan senin güzel davranışın..
Aynen oyle canim sabredeces sabrin sonu selamettirbizim de yüzümüz gülcek
Aslında çevremde de 1 yıldır 2 yıldır uğraşıp hamile kalamayan arkadaşlarım var.Birinde her şey normal strese bağlıdır demiş doktor;diğerinde de yumurta çatlayamıyormuşAynı durum bizde de olduEşim 2018 de istemeye başladı ben erken diyordum kariyerimi düşündügümden 2019 Mart ayında ikna etti beni ve o tarihten bu tarihde çok süreçler geçti kaç negatif test gördüm neyler neyler cok yıpratıcı bir süreç
Yaa 40 inda da hamile kalan komşum var hic yadırgamadım . 40 in ustu ama fazla olur
Selam canım 2 gündür giremedim dün dişim kırıldı simdide disciden geldim fena agrım var sen nasılsın varmı bi haberRegen_ nerelerdesin tatlımmm görmüyorum seni uzun zamandır burada
Bence vakit kaybetmeden doktora gidip gerekli testleri yaptirin iciniz rahat etsin biz 8. Ayda yaptirdik herseyi benim hersey temiz cikti doktor hatta bir ayda 2 tane yumurtan olgunlasiyor dollenirse ikiz olma ihtimali var dedi esimin testinden anladikki sperm sayisi az sonra vitamin kur denedik ama duzenli icmedi canim kocacimmAslında çevremde de 1 yıldır 2 yıldır uğraşıp hamile kalamayan arkadaşlarım var.Birinde her şey normal strese bağlıdır demiş doktor;diğerinde de yumurta çatlayamıyormuş
Bu örneklere rağmen ben nasıl kendime güvenip hemen olur diye düşündüm bilemedim.
Merhaba baktim soz konusu yas olunca bsey soylemek istedim belki iyi gelir annem yanlis bilmiyorsam 34 35 yasinda benden ve ikizimden hamile kalmis ve normal dogum yapmis ☺Hahaha evet dogru canim benim. Biz bir tık zorluk cekiyoruz su an üremekte insallah halledicez onuda30 yasinda daha cok genc bir kadinim diyorum o zaman . Insallah 40imiz 50miz de boyle olur
Ne guzel ya boyle seyler duymak gercekten iyi geliyorMerhaba baktim soz konusu yas olunca bsey soylemek istedim belki iyi gelir annem yanlis bilmiyorsam 34 35 yasinda benden ve ikizimden hamile kalmis ve normal dogum yapmis ☺
Yok kuzum ben kinaye yapmıştımOkadar emin olma bacıım23 um suan temmuzda 24 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?