Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklı başında herkes düşük yapmış birinin üzülebilceğini düşünür bence. Belki saklamim diye dğşünmüştür ama yanlış zamanlama
Kuzum bende aynısını düşündüm tabiki mutluluklar paylaşılmalı ama doğru zamanda düşüğümü öğrendiğim gün değil...

Senin yasadigin daha da uzucu canim cok gecmis olsun sen uzme kendini benim de ogun cok zoruma gitti ama kafama takip kendimi daha cok uzmek istemiyorum zaten sag soldan ona baya laf soz geldi oyuzden bende bisey demedim hamile uzulmesin daha cok dedim karsimizdqki insanlari kendimiz gibi zannediyorus

Evli arkadsim vardi iki yil evli kaldi cocugu olmadi skintilari vardi ben daha bekarken ben evlenirsem ve cocugum olursa nasil soylerim diye dusunuyordum ondan daha cok uzuluyordum olmuyor diye

Canım bende uzun süre konuşmadım onunla halada eski samimiyetim yok malesef .. aynen öyle karşımızdaki insanları kendimiz gibi zannediyruz ama değiller çokta samimi olmamıza gerek yok bundan sonra bence en güzeli bu...

Evli arkadsim vardi iki yil evli kaldi cocugu olmadi skintilari vardi ben daha bekarken ben evlenirsem ve cocugum olursa nasil soylerim diye dusunuyordum ondan daha cok uzuluyordum olmuyor diye
Nekadar düşüncelisin kalbin gibi temiz günlerin olsun inş doğru olan senin güzel davranışın..

Aslında çevremde de 1 yıldır 2 yıldır uğraşıp hamile kalamayan arkadaşlarım var.Birinde her şey normal strese bağlıdır demiş doktor;diğerinde de yumurta çatlayamıyormuş
Bu örneklere rağmen ben nasıl kendime güvenip hemen olur diye düşündüm bilemedim.

Bence vakit kaybetmeden doktora gidip gerekli testleri yaptirin iciniz rahat etsin biz 8. Ayda yaptirdik herseyi benim hersey temiz cikti doktor hatta bir ayda 2 tane yumurtan olgunlasiyor dollenirse ikiz olma ihtimali var dedi esimin testinden anladikki sperm sayisi az sonra vitamin kur denedik ama duzenli icmedi canim kocacimm sonra tekrar urolijiye gitti soerm testi icin 5 ay gecmisti ilk test uzerinden belki degismistirndiye urolojindoktoru kontrol falan derken hoop varikoselimiz cikti ortaya.bune be dedim arastirdim falan bu spermlerin cikmasini engelliyormus haydaa ameliyat dediler sali test vericek sonr ameliyat tarihi vericek doktorgerisini ne olacak bende bilmiyorum

Hahaha evet dogru canim benim. Biz bir tık zorluk cekiyoruz su an üremekte insallah halledicez onuda 30 yasinda daha cok genc bir kadinim diyorum o zaman. Insallah 40imiz 50miz de boyle olur
Merhaba baktim soz konusu yas olunca bsey soylemek istedim belki iyi gelir annem yanlis bilmiyorsam 34 35 yasinda benden ve ikizimden hamile kalmis ve normal dogum yapmis ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…