Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bi de bunların sürekli her yerden yazan versiyolanları var çocuk nerde çocuk yap hadi çocuk diye ben zaten evlenmeden önce biliyordum zor olacağını sonra da hemen işe girdim iki sene çocuk yapma muhabbeti oldu ama tabiki ben o şekilde davranmadım hiç. ama herkese öyle diyodum kaçış yolu göriyim diye. en son bigün canıma tak etti eşim kendi ailesine sorun oldığunı söyledi o günden sonra herkes sustu. boşverin biz milletin densizliği için üzüleceğimize ağızlarının payını verelim onlar üzülsün

Veeee bu arada bende 30 yasindayim

33üm bende :) doktora gidelim bakalım o aşılama derse en başta tabiki aşılama yaparız. İnş sizinde bu sefer tutar sağlıkla alırsınız kucağınıza

Kızlar demin wc gittim peçeteye kahverengi lekeler geldi sildikçe geliyordu bel ve karın ağrım da başladı demek geç yumurtlama olmuş testi de yarın yapacaktım daha nasip Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba baktim soz konusu yas olunca bsey soylemek istedim belki iyi gelir annem yanlis bilmiyorsam 34 35 yasinda benden ve ikizimden hamile kalmis ve normal dogum yapmis ☺
Bende 35 olacam üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)))

Bende 35 olacam üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)))
Üzülme tatlım ben de 37 olacam az kaldı. 10 yaşında bir oğlum var ilk evliliğimden. Bir sene oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin ilk evliliği ve yaşımızda geçiyor çocuk istiyoruz. Eşimde sorun yok. Genel olarak bende de yok. Detaylı bakılacak. Adetimin 3. Günü tahlil için doktora gidicem. Gerekirse rahim filmi dedi ve aşılama yaparız olmazsa dedi ama İnşaAllah bunlara gerek kalmaz

Daha korkumu yenemedim bekliyorum öyle her gün iğne vuruyprum kevgire dönecem yakında
Ne kadar sure devam etceksin igneye.. sabırla bekle kuzum insallah bebisini kucağına alıcaksın bu ignelerin verdigi rahatsızlık ucup gidecek

Asla telefon uygulamasına aldanma. Bak ben geç döllenme yaşadım ovu test olmasa anlayamazdım. Bekle mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma
Yok yok ,umutsuzluğa kapılmıyorum.Aylardır hatta yıllardır bekleyenlerin olduğunu bildiğim için birkaç aydır deniyorum.O yüzden umutsuzluğa kapılmak yok. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…