Amin insallah hic bir zaman umidimizi kesmiyicez rabbimizden ☺Ne guzel ya boyle seyler duymak gercekten iyi geliyorallahim herkese her birimize kismet etsin insalllah
Veeee bu arada bende 30 yasindayim
Bir kere kalabildiysen yine kalırsın kuzum
Çok şükür iyi kuzum ya bugün de kan verdim 129 çıktı
Oyyy geçmiş olsun kuzummSelam canım 2 gündür giremedim dün dişim kırıldı simdide disciden geldim fena agrım var sen nasılsın varmı bi haber
Bende 35 olacam üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)))Merhaba baktim soz konusu yas olunca bsey soylemek istedim belki iyi gelir annem yanlis bilmiyorsam 34 35 yasinda benden ve ikizimden hamile kalmis ve normal dogum yapmis ☺
MaşallaaahhhÇok şükür iyi kuzum ya bugün de kan verdim 129 çıktı
Çok şükür iyi kuzum ya bugün de kan verdim 129 çıktı☺
Uzulme abla uzulme rabbim sabir versin imkansiz diye bisey yok abla unutma ☺Bende 35 olacam üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)))
Çok sağolasin kuzumOyyy geçmiş olsun kuzumm
Uzulme abla uzulme rabbim sabir versin imkansiz diye bisey yok abla unutma ☺♥
Üzülme tatlım ben de 37 olacam az kaldı. 10 yaşında bir oğlum var ilk evliliğimden. Bir sene oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin ilk evliliği ve yaşımızda geçiyor çocuk istiyoruz. Eşimde sorun yok. Genel olarak bende de yok. Detaylı bakılacak. Adetimin 3. Günü tahlil için doktora gidicem. Gerekirse rahim filmi dedi ve aşılama yaparız olmazsa dedi ama İnşaAllah bunlara gerek kalmazBende 35 olacam üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim :)))
Maşallaaahhh
Aminnn inşallah kuzummmNe güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Daha korkumu yenemedim bekliyorum öyle her gün iğne vuruyprum kevgire dönecem yakındaÇok sağolasin kuzumsen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik
Ne kadar sure devam etceksin igneye.. sabırla bekle kuzum insallah bebisini kucağına alıcaksın bu ignelerin verdigi rahatsızlık ucup gidecekDaha korkumu yenemedim bekliyorum öyle her gün iğne vuruyprum kevgire dönecem yakında
Hiç bilmiyorum valla ben yapmaya devam ediyorumNe kadar sure devam etceksin igneye.. sabırla bekle kuzum insallah bebisini kucağına alıcaksın bu ignelerin verdigi rahatsızlık ucup gidecek
Yok yok ,umutsuzluğa kapılmıyorum.Aylardır hatta yıllardır bekleyenlerin olduğunu bildiğim için birkaç aydır deniyorum.O yüzden umutsuzluğa kapılmak yok.Asla telefon uygulamasına aldanma. Bak ben geç döllenme yaşadım ovu test olmasa anlayamazdım. Bekle mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?