Yaaa çok geçmiş olsunSelam canım 2 gündür giremedim dün dişim kırıldı simdide disciden geldim fena agrım var sen nasılsın varmı bi haber
Adana da kadın doğuma gidecem canım enfeksiyon var mu yok mu onu anlamk için kasık ağrılarım başladı da çok sık idrara çıkar oldum enazından varsa erken tedavi olurum Batı bekliyorum sende nevar neyokÇok teşekkurler canım
Evet kuzum 7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum yoğun pıhtılaşmam var test yaptırdım
Canım sülük denedinmi pıhtılaşma içinEvet kuzum 7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum yoğun pıhtılaşmam var test yaptırdım
Benimde ikinci evliliğim ikinci evliliğimden bir kızım var ama kardeş düşünüyoruz nasip sağlıklı olalım yaşa çok takılmıyorum artık Rabbim ne eylerse güzel eylerÜzülme tatlım ben de 37 olacam az kaldı. 10 yaşında bir oğlum var ilk evliliğimden. Bir sene oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin ilk evliliği ve yaşımızda geçiyor çocuk istiyoruz. Eşimde sorun yok. Genel olarak bende de yok. Detaylı bakılacak. Adetimin 3. Günü tahlil için doktora gidicem. Gerekirse rahim filmi dedi ve aşılama yaparız olmazsa dedi ama İnşaAllah bunlara gerek kalmaz
Dr yaşı sorunca kafayı öne egiyorum söylerken bu yaşakadar niye yapmadın şimdi geldin der diyeYaştan konusulmus valla ben de 34 üm doktora gittiğimde sanki çok vahim bir durummus gibi davranıyorlar. Benim teyzem de 42 yasinda hamile kaldı istemeden doğurdu şimdi aslan gibi oğlu hiçte geç değil aslında şimdi teyzem 67 yaşında ama öyle yaşlı düşkün değil torunu olsa tek başına bakabilir biz de kendimize iyi bakalim da o dönemler fit anneanneler babaanneler olalim
Allah tekrarını göstermesin canım testi özelde mi yaptirdinEvet kuzum 7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum yoğun pıhtılaşmam var test yaptırdım
İyi yapmışssın canım tabiki git tedavi ol enfeksiyonda engelliyor gebe kalmayı, ben de tsh ımı düşürmeye çalışıyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum bu ay dan umudum yok sonraki ay tüt bebek tedavisine başlarız bir aksilik olmazsaAdana da kadın doğuma gidecem canım enfeksiyon var mu yok mu onu anlamk için kasık ağrılarım başladı da çok sık idrara çıkar oldum enazından varsa erken tedavi olurum Batı bekliyorum sende nevar neyok❤
10 ve daha yüksek çıkarsa kötü demek canım ben de baktırmıştım daKızlar iyi akşamlar amh 3.56 çıktı nasıl sizce
Allahım inşallah nasip eder bizlere bebişİyi yapmışssın canım tabiki git tedavi ol enfeksiyonda engelliyor gebe kalmayı, ben de tsh ımı düşürmeye çalışıyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum bu ay dan umudum yok sonraki ay tüt bebek tedavisine başlarız bir aksilik olmazsa
Aynen oyle canim amin insallah40 da doğuran var kendimi öyle avutuyorum artık daha genç cim allah sağlık versin hepimize
AminnnAllah tekrarını göstermesin canım testi özelde mi yaptirdin
10 ve daha yüksek çıkarsa kötü demek canım ben de baktırmıştım da☺
Maalesef bu ay olmadı... Bunu bekliyordum bu ayın önemli günlerini değerlendiremediğimizi düşünüyorum.. En hayırlı zamanda inşallah@eczhnm @Ahsen555Ihlamuragaci37 @2 kiz annesi ciceklerim bat günü gelmiş güzel haberleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?