Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaştan konusulmus valla ben de 34 üm doktora gittiğimde sanki çok vahim bir durummus gibi davranıyorlar. Benim teyzem de 42 yasinda hamile kaldı istemeden doğurdu şimdi aslan gibi oğlu hiçte geç değil aslında şimdi teyzem 67 yaşında ama öyle yaşlı düşkün değil torunu olsa tek başına bakabilir biz de kendimize iyi bakalim da o dönemler fit anneanneler babaanneler olalim

Çok teşekkurler canım
Adana da kadın doğuma gidecem canım enfeksiyon var mu yok mu onu anlamk için kasık ağrılarım başladı da çok sık idrara çıkar oldum enazından varsa erken tedavi olurum Batı bekliyorum sende nevar neyok

Kızlar merhaba bende 7 yıllık evliyim yaşım 24 hiç hamile kalamadım sorunumuz yok ama yinede olmuyo artık kafayı yemek üzereyim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayal ettiğimiz yavrularımıza kavuştursun inşallah

Benimde ikinci evliliğim ikinci evliliğimden bir kızım var ama kardeş düşünüyoruz nasip sağlıklı olalım yaşa çok takılmıyorum artık Rabbim ne eylerse güzel eyler

Dr yaşı sorunca kafayı öne egiyorum söylerken bu yaşakadar niye yapmadın şimdi geldin der diye

Canım ben artık böyle insanlar hakkında ne düşüneceğini sasirdim düşük yaptığın gün değil de hamile olduğunu 1 hafta sonra ara asıl yapması gereken önce ara söyle sanki insanın canını acıtmak istercesine ben de 6 haftalık hamileyim nedir

İyi yapmışssın canım tabiki git tedavi ol enfeksiyonda engelliyor gebe kalmayı, ben de tsh ımı düşürmeye çalışıyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum bu ay dan umudum yok sonraki ay tüt bebek tedavisine başlarız bir aksilik olmazsa

Kızlar iyi akşamlar amh 3.56 çıktı nasıl sizce

Allahım inşallah nasip eder bizlere bebiş

Allah tekrarını göstermesin canım testi özelde mi yaptirdin
Aminnnevet kuzum ilk düşükte devlet yapmıyo özelde yaptırdım tüm testlerimi iyi ki de yaptırmışım şuan hem ilaç hem iğne hem de progestan vajinal jel kullanıyorum. Tabi rabbim ol demeden olmaz

10 ve daha yüksek çıkarsa kötü demek canım ben de baktırmıştım da☺

Ozaman iyi bu:) ama serbest t3 üm düşük çıktı yaa Dahiliye gidicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…