Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hala olmadım. Cidden bu durum çok kötüymüş. Hiç bir sorunum yok. Doktor kontrolünede gittim. Ama hala olmuyorum. 20. Gün bile bitiyor. Bir ay boşa gitti resmen. Olsam da tekrar denemelere başlasam diye bekliyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım.

İnşAllah ama malesef benim adetim leke ile başlıyor fakat yine de insanın acaba diye aklına geliyor yani
Ben çok ümitsizliğe kapıldım bu akşam, yumurtlama testleri ilişki planlamaları boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum.

Soğan kürü öneriyorlar yapan var mı
Zararı falan var mı 1 yıl olmadan bişey denemek istemiyorum açıkcası ama

Ben çok ümitsizliğe kapıldım bu akşam, yumurtlama testleri ilişki planlamaları boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum.
Hayır hiç öyle düşünme asıl inanırsan azmedersen olur. Hiç pes etme her ilişkide tutacak diye umutlan. Eşim bana diyoki bu ay zorla kendini hamile yaptın çünkü ben sürekli bu ay olacak diyodum çok dua ediyordum. Sen tedbirni al takdiri allaha bırak ve teslim ol

Ben onları bıraktım canım yapmıyorum artık bi de ben ovulasyon testi ile daha çok stres oluyorm nedense

Bazen yapıyorum bunu Allahım en iyi sen bilirsin diyorum bazen de işte yine negatif göreceksin niye uğraşıyorsun diyorum. Bu süreç psikolojik olarak insanı ne kadar çok yıpratıyor Hayal bile kurmuyorum artık sürekli yıkıldığı için. Haklısın tedbir bizden takdir Allahtan

Soğan kürü öneriyorlar yapan var mı
Zararı falan var mı 1 yıl olmadan bişey denemek istemiyorum açıkcası ama
Canım banu çiftçinin paylaşımlarında gördüm saçma bulmuş soğan kürünü ama bir araştır istersen, ben şahsen yapamam zararı olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…