Insallah cnmAkıntı bende de var, beyaz. Kuruyunca sarı leke bırakan.
Cumartesiye bir şey kalmadı hayırlı haberlerini bekliyorum:))
3 saat yada 3 gun surer mişKızlar yerleşme kanaması tahmini kaç gün sürer
Dün lekem geldi kahverengi hafif pembemsi bugun geldi biraz fakat adet hala sökülmedi3 saat yada 3 gun surer miş
tatlım ben erken adet olmuştum şuan yumurtlama bekliyorum yeni bat 24 haziraneczhnm Ahsen555 @Ihlamuragaci37 2 2 kiz annesi ciceklerim bat günü gelmiş güzel haberleriniz var mı?
Hadi bakalım inşallah yerlesme kanaması dırDün lekem geldi kahverengi hafif pembemsi bugun geldi biraz fakat adet hala sökülmedi
Dün lekem geldi bugun de biraz geldi hala adetim sökülmedi yani bu ayda olmadı canım benimeczhnm Ahsen555 @Ihlamuragaci37 2 2 kiz annesi ciceklerim bat günü gelmiş güzel haberleriniz var mı?
İnşAllah ama malesef benim adetim leke ile başlıyor fakat yine de insanın acaba diye aklına geliyor yaniHadi bakalım inşallah yerlesme kanaması dır
Ben çok ümitsizliğe kapıldım bu akşam, yumurtlama testleri ilişki planlamaları boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum.İnşAllah ama malesef benim adetim leke ile başlıyor fakat yine de insanın acaba diye aklına geliyor yani
Hayır hiç öyle düşünme asıl inanırsan azmedersen olur. Hiç pes etme her ilişkide tutacak diye umutlan. Eşim bana diyoki bu ay zorla kendini hamile yaptınBen çok ümitsizliğe kapıldım bu akşam, yumurtlama testleri ilişki planlamaları boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum.
Ben onları bıraktım canım yapmıyorum artıkBen çok ümitsizliğe kapıldım bu akşam, yumurtlama testleri ilişki planlamaları boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum.
Bazen yapıyorum bunu Allahım en iyi sen bilirsin diyorum bazen de işte yine negatif göreceksin niye uğraşıyorsun diyorum. Bu süreç psikolojik olarak insanı ne kadar çok yıpratıyorHayır hiç öyle düşünme asıl inanırsan azmedersen olur. Hiç pes etme her ilişkide tutacak diye umutlan. Eşim bana diyoki bu ay zorla kendini hamile yaptınçünkü ben sürekli bu ay olacak diyodum çok dua ediyordum. Sen tedbirni al takdiri allaha bırak ve teslim ol
O zman Yumurtan erken çatlamış canımReglime 4 gün kala erkenden regl oldum
Bat 4 Haziran oldum :/
Şuanda ben de çok stresliyim bu akşam ilişki olması lazım hiç keyfim yok baya görev işte.Ben onları bıraktım canım yapmıyorum artıkbi de ben ovulasyon testi ile daha çok stres oluyorm nedense
Canım banu çiftçinin paylaşımlarında gördüm saçma bulmuş soğan kürünü ama bir araştır istersen, ben şahsen yapamam zararı olacak diyeSoğan kürü öneriyorlar yapan var mı
Zararı falan var mı 1 yıl olmadan bişey denemek istemiyorum açıkcası ama
Malesef test negatif adet olmayi brkliyorumeczhnm Ahsen555 @Ihlamuragaci37 2 2 kiz annesi ciceklerim bat günü gelmiş güzel haberleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?