İşte ben o yüzden yapmıyorum canımm. Benim doktorum ısrarla ilişkiye görev gibi girmeyin diye uyardı beniŞuanda ben de çok stresliyim bu akşam ilişki olması lazım hiç keyfim yok baya görev işte.
Siz gencsiniz 30 yas nekiYicem seniii cok güzel anne olcaksınnn :)
Çok iyi benceKızlar iyi akşamlar amh 3.56 çıktı nasıl sizce
Çok tuhaf oldu canım senin yaKızlar ben hala olmadım. Cidden bu durum çok kötüymüş. Hiç bir sorunum yok. Doktor kontrolünede gittim. Ama hala olmuyorum. 20. Gün bile bitiyor. Bir ay boşa gitti resmen. Olsam da tekrar denemelere başlasam diye bekliyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım.
İyi ki yaptirmissin cidden. Benim bir oğlum olduğu için yaptırmadım ama yaptirsa mıydım bilmiyorum. Daha önce genetik test yaptirmisiz eşimle kromozom testi tüp bebek düşünürken ama pıhtılaşma testi yaptırmamış. Bilgin var mı fiyatından pıhtılaşma panel testi mi diyorlar gerçi sen çok test yaptirmissindir. Başka ne test yaptilarAminnnevet kuzum ilk düşükte devlet yapmıyo özelde yaptırdım tüm testlerimi iyi ki de yaptırmışım şuan hem ilaç hem iğne hem de progestan vajinal jel kullanıyorum. Tabi rabbim ol demeden olmaz
E Doktor böyle durumda adet söktürücü veriyor kullan kurtul canım daha ne kadar bekleyeceksinKızlar ben hala olmadım. Cidden bu durum çok kötüymüş. Hiç bir sorunum yok. Doktor kontrolünede gittim. Ama hala olmuyorum. 20. Gün bile bitiyor. Bir ay boşa gitti resmen. Olsam da tekrar denemelere başlasam diye bekliyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım.
Canm şuan bn yapıyorum bakalım hayırlısıSoğan kürü öneriyorlar yapan var mı
Zararı falan var mı 1 yıl olmadan bişey denemek istemiyorum açıkcası ama
O zman Yumurtan erken çatlamış canım
Yaaa inşallah valla artık olmak için dua ediyorum resmen.Çok tuhaf oldu canım senin yainsallah reglin biran evvel gelir
Ya ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değilE Doktor böyle durumda adet söktürücü veriyor kullan kurtul canım daha ne kadar bekleyeceksin
Hayırlısı kuzumCanm şuan bn yapıyorum bakalım hayırlısı
Bende korkuyorum canım zararı olur diye oyüzden yapmak istemiyorum pekCanım banu çiftçinin paylaşımlarında gördüm saçma bulmuş soğan kürünü ama bir araştır istersen, ben şahsen yapamam zararı olacak diye
Doktorun tavrı çok yanlış benceYa ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değil
Baska bir doktora git bence 2 ay gelmemesi nasil normal bisi anlamadım doktorundanYa ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değil
Sakın yapma canım benim prolaktinimi yükselti doktorumda kizmıstiBende korkuyorum canım zararı olur diye oyüzden yapmak istemiyorum pek
Ozaman ben hiç denemeyim canım ki daha çok yeniyim olacaksa da oldurmamaya sebep olacak bişey yaparım Allah korusunSakın yapma canım benim prolaktinimi yükselti doktorumda kizmısti
Canim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acabaAkıntı bende de var, beyaz. Kuruyunca sarı leke bırakan.
Cumartesiye bir şey kalmadı hayırlı haberlerini bekliyorum:))
Hiç umudum yok ama Allah büyükHayırlısı kuzum ❤
Bi suya tutun gidicekmi ikinci cizgi giderse kurumadırCanim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acaba
Kuruma çizgisine benziyo canm Allah gönlüne göre versinCanim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?