Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tuhaf oldu canım senin ya insallah reglin biran evvel gelir

Aminnnevet kuzum ilk düşükte devlet yapmıyo özelde yaptırdım tüm testlerimi iyi ki de yaptırmışım şuan hem ilaç hem iğne hem de progestan vajinal jel kullanıyorum. Tabi rabbim ol demeden olmaz
İyi ki yaptirmissin cidden. Benim bir oğlum olduğu için yaptırmadım ama yaptirsa mıydım bilmiyorum. Daha önce genetik test yaptirmisiz eşimle kromozom testi tüp bebek düşünürken ama pıhtılaşma testi yaptırmamış. Bilgin var mı fiyatından pıhtılaşma panel testi mi diyorlar gerçi sen çok test yaptirmissindir. Başka ne test yaptilar

E Doktor böyle durumda adet söktürücü veriyor kullan kurtul canım daha ne kadar bekleyeceksin

E Doktor böyle durumda adet söktürücü veriyor kullan kurtul canım daha ne kadar bekleyeceksin
Ya ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değil

Doktorun tavrı çok yanlış bence

Baska bir doktora git bence 2 ay gelmemesi nasil normal bisi anlamadım doktorundan

Akıntı bende de var, beyaz. Kuruyunca sarı leke bırakan.
Cumartesiye bir şey kalmadı hayırlı haberlerini bekliyorum:))
Canim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acaba

Eklentiler

• 20200604_232618.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200604_232023.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Canim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acaba
Bi suya tutun gidicekmi ikinci cizgi giderse kurumadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…